Herlig bankersjokk mot V65-lukene

Ove Lindqvist kjører flere av dagens favoritter. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Ove Lindqvist kjører flere av dagens favoritter. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Banker med under 10% på seg!? Superobjekt i finalen som den store sal sover på! En strålende V65-omgang venter fra Skellefteå lørdag!

Sportspills meny lørdag:
V75 Jarlsberg lørdag: Solberg har hovedbankeren
V5 Jarlsberg lørdag: Supertraveren fikk ikke være med i V75
Oddstips 1: Nå må Gytkjær levere
Oddstips 2: Eventyret fortsetter
Oddslangskudd: Malmö får ingenting gratis
Tippetips: Kongsvinger med strak kurs mot opprykk
Tennis Wimbledon: Nytt herlig outsiderspill
Tippeligamagasin: Se Nettavisens ferske episode
Tippeligaen: Oversikt over status til lagene
Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille
TV-fotball: Sjekk ukens oversikt

Det ble en fin fredag for dem som fulgte vårt store V4-forslag på Bergsåker. Kr.5 296 betalte det ut for en innsats på Kr.960,-. Lite spilte OM Annie Marje (6-valg) var med på alle våre forslag.

På lørdag er det Halmstad som kjører V4-omgangen fra Sverige, og vi byr igjen på hete vinnere fra vårt naboland. Alt om dagens omgang finner du lengre ned i denne artikkelen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Her er dagens V65-objekter fra Skellefteå:

V65-1 : 8 Hallsta Lotus – Vinner jo dette løpet på 60% form, men fakta er at hesten har sett dårlig ut i år, og den har dessuten vært halt siden sist. Kusken som kjører er heller ikke den beste, og vi velger å spekulere. 1 Ulfaks – Er objektet i innledningen, og den har vært veldig forbedret den siste tiden. Avgjorde lett sist, og den avsluttet sterkt i kulissene nest sist. Går den en 26-tid på strek så sier det seg selv at den blir vrien å fange. OBS!

V65-2 : 10 Special Maestro – Hadde hatt en topp sjanse her om den hadde vært som nest/tredje sist. Dog mistet den travet helt sist i tøffe omgivelser, og det gjør oss usikker inn mot denne oppgaven. Vi velger heller å gå for 11 Provence Gel som vårt drag. Hadde et fint fjorår, og nå virker endelig formen å være pågang også i år. Har løftet seg de siste gangene, og her er den riktig ute. Får dessuten en bra kusk opp i dette dameløpet, og den må tas på alvor nå. OBS!

V65-3 : 7 Beachrider – Var helt enorm sist, og vi likte den skarpt da. Har utviklet seg MYE den siste tiden, og det virker fakta som det er litt å gå på også. Er kjapp ut, og skulle den bli sluppet til tet, eventuelt komme seg ned i rygg leder, ja, da skal sjansene være gode. SPILLES!

V65-4 : 8 Speechless – Er en 4-åring under utvikling, og den så bedre ut enn noen gang sist. Fikk da løpet fullstendig spolert på siste bortre hvor han ble dradd bakover. Kom helt gnistrende tilbake nedover oppløpet, og den hadde nok vunnet det løpet uten dette uhellet. Skulle den være ytterligere forbedret nå, og attpåtil ha litt mer flyt på veien, ja, da skal den bli vrien å ha med å gjøre. SPILLES!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-5 : 6 Tarabuso Jet – Kommer ut for en trener (Katja Melkko) som har snittet på 30% seire i 2013/2014, og denne er for oss et av dagens mest spennende objekter. Avsluttet knallsterkt nå sist etter å ha blitt GROVT HINDRET i den siste svingen, og mistet nok seieren på det. Leverer et oppløp i 12-fart etter uhellet, og den så helt strålende ut. Skulle den komme seg foran her, ja, da kan ikke vi helt se hvem som skal kunne plukke den ned. Må bare prøves til høye odds i lukene! VI BANKER SMELLFREKT!

V65-6 : 7 Buy The Law – Hadde kun 3% av innsatsene på seg når vi la ut denne tipsartikkelen, og det er selvfølgelig helt fullstendig feil. Vi snakker trossalt om en brennkvikk traver som garantert er med å kjører om tet om Claes Sjöström ladder med den, og det er vi klart inne på at han kommer å gjøre. Etter pause nå sist er den helt strålende, og den gjør en VELDIG STERK sisterunde i steintøffe omgivelser. Vi hadde 12,3 s 1000m på klokken, og da møtte den altså betydelig bedre hester enn dette. MÅ MED PÅ ALT NÅ!