Gå til sidens hovedinnhold

Herlig galoppflyt

Nettavisens galoppeksperter holder strålende tipsform og spilte inn over 130 000 kr på Jägersro onsdag. Torsdag skal hjemmebanen Øvrevoll til pers i V65-spillet.

Sportspills meny torsdag:
Dobbel V5 Kloster: Festkveld for Gunnar?
V4 Skellefteå: Vidåpen lunsj i Sverige
Lunsj-V5 Bjerke: Gundersen har bankeren
Oddstips: Bryne knebler Brann
TV-fotball: Oversikt over ukens TV-sendte kamper

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen.

Det er ikke noe nytt at Nettavisens galoppeksperter er gode på det de holder på med. Onsdag ble det storfin fangst under V4-løpene på Jägersro galoppbane. Seks andelslag på Eksperten fikk seks rette. To andelslag med formasjonen fem andeler a kr 200, to andelslag med formasjonen fem andeler a kr 300, ett andelslag med formasjonen fire andeler a kr 500 og et systemspill med formasjonen fire andeler a kr 750.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Utbetalingen for fire rette stoppet først på knallfine 21 987 kroner. De som "eide" en av fire andeler kunne dermed kvittere ut 5 497 kroner for sin kjøpte andel, mens de som eide en av fem andeler kunne kvittere ut 4 397 kroner. Totalt ble det 131 922 kroner innspilt

Vurderinger av Birger og Morten:

9 Panama Jack i V65-4 blir etter en del frem og tilbake vår banker på de flate bongene i torsdag. Han var meget bra i årsdebuten på Klampenborg og er glad i Øvrevolls gress. Både i 2013 og 2014 vant han på Øvrevoll, og ved seieren i 2013 slo han hester som hadde løpt i åttetall rundt torsdagens motstandere. Didrik Finnbråten er urutinert, men har fire kilo lettelse. Vi tror på seier.

Ellers har vi tro på at det kan være et lås i V65-5 i 4 Mestre dos Magos og 8 Shalalee. Førstnevnte har flott form, men Shalalee har nok enda høyere kapasitet.

1 Magic Cloud i V65-1 er også uhyre interessant. Har ti seire i sitt liv, alle på gress. Her er distanse og underlag perfekt, men det er et amatørløp hvor mye kan skje. Derfor står han kun alene på den minste bongen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

2 Stuckinamoment i V65-3 ser ut til å bli rundt 5. valg. 1600 meter på gresset er perfekt, og han blir vår luring.