Herlig galoppomgang på Øvrevoll

Sir Silk og Anna Pilroth (til høyre) er Nettavisens V65-banker på Øvrevoll torsdag.foto Roger Svalsrød hesteguiden.com
Sir Silk og Anna Pilroth (til høyre) er Nettavisens V65-banker på Øvrevoll torsdag.foto Roger Svalsrød hesteguiden.com

Nettavisens galoppeksperter er i storform og spilte inn over 80 000 kroner på Täby onsdag. Torsdag er det V65 på Øvrevoll.

Sportspills meny torsdag:
Dobbel V5 Bergen: Herlig omgang
 Lunsj-V5 Bjerke: Høitomt får fart på sakene
Oddstips 1: Nye cupbomber i kveld?
Oddstips 2: Sevilla på ny pokaljakt
TV-fotball: Sjekk den herlige oversikten
Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

Nettavisens galoppeksperter har hatt en april/mai måned. Onsdag ble det påny flott klaff i V4-spillet. Det største spilleforslaget på Nettavisen (innl.pris kr 960) suste inn med fire rette og betalte tilbake meget pene 7 463 kroner. Sammen med ni andelslag på Eksperten ble det dermed ca 75 000 kroner innspilt på Täby onsdag. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Her er andre høydepunkter:
Onsdag 22. april ble det strålende fullklaff da det mellomste V4-forslaget (innl.pris kr 480) på Øvrevoll, suste inn med fire rette og meget pene 3 055 kroner i utbetaling. Femtevalget Sir Silk i V4-4 var markert på kun to hester og sørget for femdobling av verdien når den vant meget lett i V4-4.

Onsdag 1. april ble det strålende klaff på Jägersro. Det mellomste V4-forslaget her på Nettavisen (innl.pris kr 432) betalte tilbake meget pene 4 846 kroner. Det betød fest også for andelslagene på Eksperten og over 100 000 kroner innspilt.

Søndag 12. april ble det også fullklaff på Jägersro. Det aller minste V4-forslaget her på Nettavisen (innl.pris kr 160) satt klokkerent og betalte tilbake meget pene 1 918 kroner. Sammen med en bråte andelslag på Eksperten ble de totalt over 60 000 kroner innspilt den dagen.

Søndag 26. april ble det en svært så vrien V4 på Täby, men de som kjøpte en andel i Birgers V4-system (fire andeler a kr 750), kunne glede seg flott gevinst. Femtevalget 6 Bacchus The Grape var en av tre utganger i V4-3, og dermed stod systemet igjen med alle hestene i V4-4. Der vant storoutsideren og 10. valget 11 Mykonos og sendte V4-utbetalingen opp i meget respektable 36 297 kroner.

På Klampenborg lørdag 2. mai ble det påny flott klaff. Det minste V4-forslaget (innl.pris kr 168 ) suste inn med fire rette til pene 1 523 kroner i utbetaling.

Torsdag er det duket for en ny V65-omgang fra Øvrevoll og det startet vrient sist torsdag. 128 174 kroner ble utbetalingen for seks rette og dermed er trenden fra fjoråret allerede i gang. Da var det også en rekke store utbetalinger og Nettavisens galoppeksperter fanget tre gevinster over 100 000 kroner da.

Vurderinger av Birger og Morten:
Onsdag 22. april lanserte vi Sir Silk som en luring under V4-løpene på Øvrevoll. Sammen med Anna Pilroth føk hesten til tet og vant overlegent. Det var som et herlig 5. valg i spillet og sendte V4-verdien opp i over 3000 kroner.

Så lite spilt blir ikke 2 Sir Silk spilt i V65-5/DD-1 torsdag og hesten blir vår V65-banker på Øvrevoll torsdag. Han er lynrask fra start. Enten tar han teten eller han får en fin rygg bak Aim Higher. Går han som han gjorde sist han vant på Øvrevoll, tror vi det er snakk om en vinner.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Sist torsdag ble det altså snaue 130 000 for seks rette, og det blir neppe småpenger denne gang heller. Aller størst problemer har vi i V65-2 og V65-6, hvor vi sliter med å skille på de firbente. Som luring har vi landet på 1 Hard to Believe i V65-6. Var god i fjor høst, men slet i årsdebuten. Har funnet seg til rette hos Fretheim og er lite spilt når dette skrives.