*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Herlig jackpot på Forus med 391 193 ekstra

Jørn Bjaanes, og Baronesse Hooves har mange tilhengere i dagens jackpotomgang. _foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Flere spennende dueller er i vente! Storfavoritt kan få bank! Vi jakter jackpotkronene på Forus med flere helaktuelle objekter!

29.09.15 13:31

Sportspills meny tirsdag:
V4 Dannero:
Nytt snadder blir servert i lunsjen
V5A Momarken:
Brandt senker favoritten
V64 Eskilstuna:
Spennende jackpotomgang
Oddstips 1: Chelsea er ikke seg selv
Oddstips 2:
Bayern i kalasform smadrer Molde-dödaren
Oddstips 3:
Matchen som betyr alt for Lyon
Oddstips 4:
Deilig dobbel til 4,62 i odds
V75/V76: Tidenes jackpotuke

To helt spesielle høydepunkter venter denne uken, og her er det bare å merke seg følgende:

30. september: Superonsdag med tidenes V76-pott på Bjerke! Jackpot og Bonuspott fordeles på alle med 7 rette. 2 142 165 kroner ekstra i sjuerpotten!

3. oktober: Lørdag er det DOBBEL-JACKPOT i V75 på Leangen! 6,6 mill ekstra i sjuerpotten! Du kan vinne 22 millioner!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V4-fest på Solvalla 25. september!
Det ble servert sterke tips på Solvalla denne fredagen, men "bonusen" kom ikke i V65-spillet. Det var nemlig V4-spillet vi gjorde rent bord i, og samtlige forslag på Eksperten suste inn. Vårt mellomste forslag på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.300 satt som det skulle, og de som leverte det kunne hente ut flotte Kr.5 941,-

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det er jackpot i V65-spillet på Forus denne tirsdagen, og det ligger altså herlige 391 193 ekstra i sekserpotten. Selv om vi spiller uten banker på vår store bong til Kr.960 så kan flere av løpene låses tynt. Her er dagens objekter til løpene på Forus:

V65-1 : 8 Ulsrud Tea – Fikk ufortjent mye spill på seg sist, og oppgaven viste seg også å være i tøffeste laget. Gikk uansett bra til den fikk syre siste 100m. Kommer nå ut i et lite felt, den vil ha god kontakt med de to andre som kan vinne dette, og vi har god tro på at superhoppen runder til seier. 5 Doktor Jaros – Hadde vært et solid spill her om den hadde vært i toppform. Er nemlig 20 og 40m billigere ute enn Tin Tveiten/Ulsrud Tea. Dog ligger Geir Gudmestad litt lavt, men vi tør uansett ikke å avskrive en såpass kapabel hest.

V65-2 : 4 Baronesse Hooves – Er under en helt strålende utvikling, og normalt sett dreier dette seg om tidlig tet og slutt. Så rålekker ut sist når den lekte med de andre etter en avslutning i 14-fart. Gangen før er den helt OK i steintøffe omgivelser. Nå er det igjen riktig motstand, og sjansene må være gode. Det er dog en hest som er kapabel nok til å ta opp kampen, og det er 5 Whatsoflying SS. Den er dog veldig spesiell, og det er ikke alltid den går feilfritt. Imponerte mye nest sist, og med slike takter her så kan den utfordre favoritten. VI LÅSER PÅ TO!

Superonsdag med tidenes V76-pott på Bjerke! Jackpot og Bonuspott fordeles på alle med 7 rette. 2 142 165 kroner ekstra i sjuerpotten!

Her kan du kjøpe deg inn i våre V76-bonger onsdag

V65-3 : 4 Jervjegeren – Nytt løp hvor to hester skiller seg kraftig ut. Vi var lenge inne på å banke Tjomsland sin nykommer som leverte et fint prøveløp for Vidar Tjomsland. Nå viser det seg at Jervjegeren ikke skal være helt travsikker, men på kapasitet duger den alle dager i uken. Dette er hva vi er blitt fortalt fra våre meget gode kontakter rundt stallen. Feelingen er at den går feilfritt, og da snakker vi om en vinner. 12 Tripsson ØK – Er det opplagte motbudet, og dette er altså en hest som har møtt flere av årgangens beste. Er ikke helt stabil, men på ren kapasitet er den trolig best. Et langt tillegg trekker ned, men den kan vinne om Jervjegeren skulle rote det til for seg.

V65-4 : 10 Calypso H. – Er litt spennende i dag. Vi tror nemlig på tempo, og skulle Magnar Støtland finne dødens med Rush Hour, ja, da skal Touch My Shadow få kjørt seg. Vi håper på et slikt scenario, for da er vår ide HET! Slet med blodverdiene sist, mens den var bunnsolid i nederlaget nest sist. Kan få løpet i dragsuget her, og da er fort vinnerhesten til Rune Wiig tilbake på topp! PASSES!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-5 : 9 Red November – Vi stoler ikke på Urakas Gilbak som har fått bank av I Am The Tiger et par ganger tidligere, og som risikerer jevnt trykk av den nå. Nei, dette løpet kan faktisk åpne seg litt opp når favorittene kjører mot hverandre, og vi velger å varsle litt for to objekter som kan få løpet. Ideen har gjort jevne fine løp, og den noterte seg for en god tid sist. Var da treer bak gode hester som Wilma Leggrowbach/Calypso H. Her er det betydelig billigere imot, den debuterer for Geir Mikkelsen, og den står nydelig til i ryggen på den store favoritten. PASSES! 6 Dream Valetta – Ble ikke kjørt en meter i comebacket sist, men den avsluttet riktig så bra når den fikk sjansen på oppløpet. Passerte mål med bra spenst, og det var krefter igjen på tanken. Er VELDIG grunnkapabel, og skulle den være enda et hakk forbedret nå, ja, da skal ingen føle seg trygg. En Kjetil Djøseland i form får låne hesten av Wiig tirsdag!

V65-6 : 1 Støa Stili - Var en hest vi spilte litt når den stod i Bergen. Viste nemlig høy kapasitet, men måtte innom disse kjedelig galoppene, og dermed så kom ikke de store fremgangene. Har nå stått på stallen til Geir Gudmestad en stund, og vi føler at han er like ved å finne ut av denne kapable hoppen. Den var helt overlegen på en god tid nest sist, mens det ble galopp i tet vel runden igjen sist. Har sett enda mer forbedret ut i jobbene etter dette siste løpet, og ligger den nedpå hele veien nå, ja, da blir den ikke enkel å fange. STOR OBS!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag