Herlig jackpotomgang på Sørlandet


Remspik og Eirik Høitomt er Nettavisens V65-banker på Sørlandet søndag.
Foto Morten Skifjeld Hesteguiden.com
Remspik og Eirik Høitomt er Nettavisens V65-banker på Sørlandet søndag. Foto Morten Skifjeld Hesteguiden.com

681.120 kroner venter ekstra i sekserpotten på Sørlandet søndag kveld. Et forvandlingsnummer blir Nettavisens V65-banker.

Sportspills meny søndag:
V4 Gøteborg galopp: Herlig galoppomgang i vente
V64 Kalmar: Jackpot med drøye 1,1 mill ekstra
Oddstips 1: Stabæk velges foran Rosenborg
Oddstips 2: City-stjernene skinner igjen
Oddstips 3: Nå er det verd å spille Gytkjær
Tippetips: Mjøndalen må ha tre poeng
Premier League: Skade- og karanterapport
Tippeligaen: Skade- og karanterapport

Vi har en herlig innholdsrik søndag foran oss på hestemenyen. V4 og V5 fra Gøteborg galoppbane innleder, før det er duket for jackpot både i V64-spillet fra Kalmar og i V65-spillet fra Sørlandet på kvelden. På Kalmar venter 1.119.406 kroner ekstra i sekserpotten, mens Sørlandet kan by på storfine 681.120 kroner ekstra i sekserpotten til sin V65-omgang.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det ble strålende klaff for undertegnedes V65-tips til Biri fredag kveld. 6.valget og treprosenteren 1 Selmas Classic ble fanget på fire hester. Det mellomste V65-forslaget her på Nettavisen (innl.pris kr 432) fikk dermed en sekser og 17 femmere og betalte tilbake meget pene 5 296 kroner.

Lørdag valgte jeg dessverre feil banker i V75-spillet her på Nettavisen. I tillegg til 7 Patsi i V75-1, brukte jeg også 10 Lome Oda i V75-5 og dessverre var hoppa klart under pari for dagen. Likefullt ble det sju rette på ca 20 andelslag på Eksperten (lagnavn Leirvåg siste Momarken). Andelslagene kostet 432 kroner, 864 kroner og 1920 kroner i innlevering og betalte tilbake ca 2 700 kroner per stk.

Ny flott V5-klaff
I V5-spillet ble det derimot storfin klaff. Det minste spilleforslaget på Nettavisen (innl.pris kr 150) satt klokkerent og utbetalingen ble pene 2 119 kroner. I V75-3/V5-3 var fjerdevalget Roli Eld mitt klare førstevalg og i DD-spillet bankerspilte jeg 2. valget 3 Jærvsø Ole i V75-7/DD-2, men i det spillet vant som storfavoritten 1 Rafolo i DD-1, og dermed ble ikke DD-oddsen bedre enn 5,85.

Stor jackpot
Sørlandet inviterer altså til en meget spennende jackpotomgang i V65-spillet denne søndagen, slik Drammen også gjorde forrige søndag. Det er internasjonalt spill til denne kjøringen og sist søndag endte V65-omsetningen på meget respektable 2.602.453 kroner. Det blir neppe dårligere omsetning denne søndagen, da det er hele 681.120 kroner ekstra i sekserpotten. 

På slike jackpotdager er det selvsagt ikke det minste farlig å spille store favoritter som bankere, det er det egentlig aldri. Forvandlingsnummeret 5 Remspik (V65-2) blir den store folkebankeren søndag. Undertegnede har som kjent Leangen som sin favorittbane, og Remspik har gjort over 40 av sine 51 starter i karrieren der oppe, uten å gjøre seg nevneverdig bemerket.

Karrierebeste sist
Således har trener Anne Grethe Rasmussen gjort en formidal jobb med seksåringen som står med fire seire på de fem siste startene. I sin siste start på Jarlsberg ble en så bra hest som Sundby Scott banket med rundt 40 meter og det var fantastisk stil på hesten nedover oppløpet. Søndag er det sprint, en distanse Remspik behersker fint, han vant på distansen i Årjäng 11. juli på kruttsterke 24.8 fra bakspor. Per dags dato konkurrerer Remspik mest mot selv i det lave grunnlaget han befinner seg i, og selv om alle seiersrekker blir brutt før eller siden, er det ingen grunn til å spekulere foreløpig. 5 Remspik i V65-2 er Nettavisens soleklare jackpotbanker på Sørlandet søndag.

Dags for Balder igjen?
6 Nume Balder har ikke startet mer enn seks ganger i år og vunnet en gang. Tre disk på rad i mai, juni og juli gjorde at hesten måtte ut i prøveløp i Drammen 3. august. I V65-6/DD-2 har hesten perfekte forutsetninger med sprint og framspor. Svært mye taler for at Lars Anvar Kolle kjører seg til tet og leder hele veien på favorittdistansen. 6 Nume Balder blir Nettavisens DD-banker søndag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vinner tross bakspor?
Frode Hamre er ikke selv på plass på Sørlandet søndag, men han sender ut flere stallhester. Deriblant nykomlingen 11 Comecathme C.J. i V5-1/V65-4. Fireåringen galopperte seg bort som 1,3 oddser i Drammen sist, men kom strålende tilbake. Bakspor er aldri gull i travløp, men her møter Comecatchme C.J. billig motstand. I et meget spennende V5-spill, bankerspiller vi Hamre-hesten som får dyktige Geir Mikkelsen opp som kusk.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen