Herlig lunsjomgang på Solvalla


Torbjörn Jansson er aktuell i lunsjen på Solvalla. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
Torbjörn Jansson er aktuell i lunsjen på Solvalla. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Bankeren var ikke favoritt når vi la ut tipset! Mulig stjernesmell som går helt under raderen... Vi jakter Solvalla med deilige ideer til lunsj! Tar du rygg?

Sportspills øvrige fredagsmeny:  
V65 Jarlsberg: Yellow og Hamre ordner helgecashen
Oddstips 1: Brann tar vinterens femte seier
Oddstips 2: Tysk fredagsdobbel
VikingLotto: Norsk vinner av 221 millioner kroner

Vi har en herlig WEEKEND foran oss, og det er liten tvil om hvor det store høydepunktet skjer. Drammen disker nemlig opp med en praktfull V75-omgang lørdag, og her kan du altså vinne 13 millioner. Løpene i Drammen begynner som vanlig kl.15.00. Nå det gjelder dagen i dag så er det litt av hvert å glede seg til. Solvalla er først ut med sin V65-lunsj kl.12.45, og dette er en lunsjomgang vi liker skarpt! Jarlsberg står for den norske V65-omgangen, og løpene fra Tønsberg begynner til fast tid kl.18.55. Gävle avrunder fredagen med sin V64-omgang kl.19.30.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Solvalla byr på en knallfin lunsjomgang, og dette er en V65-omgang som vi virkelig liker. Dagens beste banker var ingen favoritt når dette tipset ble lagt ut, men går alt riktig for seg så tror vi ikke at 3 Zenone R.L. (V65-3) taper sitt løp. TET OG SLUTT! Gå ikke glipp av følgende:

V65-1 : 2 Frankenstein AM – Kan være helt klink her om den bare får aksjonen til å stemme hele veien. Var på vei til å gjøre en strålende årsdebut før den slo over i passgang, og deretter feilet kort før mål. Hadde gått 15,8/15,9-2160mv uten denne galoppen, og da etter å ha blitt brukt en god del underveis. Har nydelige betingelser foran seg nå, og vi kan ikke gjøre annet enn å sette den frekt først. Slår til som en godbit?

V65-2 : 8 Puketorps Ikaruz – Er en grunnkapabel hest som virker å gå under raderen her. Det er snakk om en årsdebut, og formen er derfor noe usikker. Vær dog OBS på at den tok to strake etter pause i fjor, og var knallgod direkte… Møter ikke akkurat en veldig skremmende gjeng her, og får bare kusken til styringen så skal sjansene være gode. Overrasker?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V65-3 : 3 Zenone R.L. – Tror vi MYE på, og er veldig inne på at dette dreier seg om tet og slutt. Vi har nemlig sett den i Italia, og der har den løst ordentlig bak bilen. Debuterte for Stig H. sist, og den gjorde en råsterk sisterunde mot vel så gode hester som dette. Vi hadde 11,9 s 800m på klokken. Fra eventuelt tidlig tet så tror vi ikke den taper et løp som dette, og den må bare prøves. VI TROR HARDT!

V65-4 : 3 Velasquez Gar – Har fått to løp i kroppen etter pause, og den er i en veldig bra form. Nå sist ble det en drøy reise, men den fullførte uansett fint. Kan muligens komme seg foran her, og da tror vi ikke den taper et løp som dette. Vår klare ide. Bak denne er løpet vidåpent, og en bred gardering trenger ikke å være helt feil…

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V65-5 : 2 Radagast – Kom ut etter at vintertreningen var gjort unna sist, viste 12,5 s 800m, men trengte løpet. Er normalt MYE forbedret med den blåseren i kroppen, den står i et perfekt spor, og dette ser veldig bra ut på forhånd. Er helt klart verdt et forsøk mot favoritten, 3 Electrical Storm.

V65-6 : 9 Fonda Boko – Spurtet storstilet sist, og den kom til mål med krefter igjen. Er veldig grunnkapabel, og henger den bare sammen som den skal i aksjonen sin, ja, da har den en stor sjanse i omgivelser som dette. Soleklar tipsener, og en trolig vinner om den bare fungerer som den skal. Begynner man først å gardere i finalen er det veldig jevnt, og da kan en bred gardering være smart.