*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Herlig torsdagsmeny på Øvrevoll

Jan Erik Neuroth og Mustajjid har bra vinnermulighet i V65-1. foto Roger Svalsrød hesteguiden.com

Nettavisens galoppeksperter holder solid tipsform. I kveld velger de å spille bankerfritt i en meget utfordrende V65-omgang på Øvrevoll.

11.06.15 19:29

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen.

Vi har en vidunderlig helg foran oss på hestefronten. Da er det Oslo Grand Prix og det er V75 både lørdag og søndag. Lørdag er det dobbel sjuerpott i V75, og søndag er det altså Oslo Grand Prix med Oslo Grand Prix. Utover dette er det også spill til svensk V75 lørdag kveld, der storløpet Norrbottens Grand Prix er hovedattraksjonen og byr på 1 mill SEK i førstepris.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det er ikke noe nytt at Nettavisens galoppeksperter er gode på det de holder på med. Onsdag ble det storfin fangst under V4-løpene på Jägersro galoppbane. Seks andelslag på Eksperten fikk seks rette. To andelslag med formasjonen fem andeler a kr 200, to andelslag med formasjonen fem andeler a kr 300, ett andelslag med formasjonen fire andeler a kr 500 og et systemspill med formasjonen fire andeler a kr 750.

Utbetalingen for fire rette stoppet først på knallfine 21 987 kroner. De som "eide" en av fire andeler kunne dermed kvittere ut 5 497 kroner for sin kjøpte andel, mens de som eide en av fem andeler kunne kvittere ut 4 397 kroner. Totalt ble det 131 922 kroner innspilt.

Søndag ble det kanontreff i DD-spillet i Århus. Med banker på 11 Captain Morgan i DD-2 og 6. valget Certino markert på fire hester i DD-1, ble det herlige 2161 kroner tilbake for de som spilte det minste DD-forslaget (innl.pris kr 200) og formidable 4323 kroner tilbake for de som leverte det største forslaget (innl.pris kr 400).

Tirsdag ble det flott treff i V64-spillet fra Täby, og onsdag satt det aller minste V4-forslaget klokkerent (innl.pris kr 192) og betalte tilbake pene 855 kroner.

Torsdag er det Øvrevoll som gjelder og det er V65 på landets eneste galoppbane. Det er såpass vrient der i kveld at Nettavisens galoppeksperter velger å spille bankerfritt.

Vurderinger av Birger og Morten:
Løpene på Täby tirsdag viste at trenerne Niels Petersen og Wido Neuroth begynner å få sving på stallformen. Både i V65-1 og V65-5 låser vi løpene med en hest fra hver av de to stallene. I V65-1 tror vi seieren står mellom 4 Mustajjid (Jan Erik Neuroth) og 6 Cekath (Per Anders Gråberg), mens vi tror 3 Matauri (Elione Chaves) og 7 Hi Finn (Jan Erik Neuroth) gjør opp i V65-5/DD-1.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Ellers blir nok sikkert 6 Priceless klar favoritt i V65-3, men hun har aldri vært stabil. Løpet sist torsdag er godt nok til å vinne også her, men hun har sviktet som klar favoritt før. Tre av fire ganger i år har seks rette gitt over 100 000, og det kan bære i vei mot liknende summer.

Vår luring er 2 Cold Fact i finalen (V65-6). Galopperte lett sist til kreftene tok slutt. Med et par løp i kroppen tror vi hun er med helt i toppen nå.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag