Herlig V65-jackpot med Bjaanes som nøkkelkusk


Jørn Bjaanes og Verdals Torden. Tirsdag kommer de ut på Forus. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Jørn Bjaanes og Verdals Torden. Tirsdag kommer de ut på Forus. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Bankeren leder hele veien! Spillerne glemmer fort - se opp for storskrellen!  Toppform, og nå kommer seieren? Du tar vel rygg på oss i kveld?

Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
V4 Bollnäs: V4-lunsj med en mulig storskrell på menyen
V64 Solvalla: Saftig V64-jackpot med 1,5 millioner ekstra
Oddsdobbel: Hammarby skal utfordre Malmö
Oddssingel England: Villa nærmer seg PL-retur
Oddssingel Nederland: Nordmann i opprykkskamp

SUPERTIRSDAG! Ja, i dag smeller det virkelig, og det store høydepunktet skjer på Solvalla. Her er det nemlig JACKPOT I V64-SPILLET, og det ligger hele 1 502 535 ekstra i sekserpotten. Moroa på Solvalla begynner som vanlig kl.19.30. Før det skal vi gjennom en V4-lunsj til Bollnäs, og det med start kl.12.20. Forus Travbane står for den norske V65-omgangen, og det til fast tid kl.18.55. HER ER DET OGSÅ JACKPOT, OG DET LIGGER 260 546 EKSTRA I SEKSERPOTTEN.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Forus Travbane disker opp med en SMELLFIN JACKPOTOMGANG denne kvelden, og dette er en omgang vi virkelig gleder oss til. Dagens beste banker kommer ut i V65-5, og her tror vi HARDT på tet og slutt for vinnermaskinen 5 Verdals Torden. Ellers har vi jobbet frem flere spennende objekter, og her er det bare å ta rygg på følgende:

V65-1 : 1 Åse Elden – Det er et herlig vårvær i Stavanger, og det betyr at banen på Forus vil være på sitt raskeste. Dermed er det ikke enkelt å plukke tillegg på en slik bane, og vi er klart inne på at Åse Elden kan bli vrien å fange fra tet. Har fått fire løp i kroppen etter et lengre opphold, og den har gradvis blitt bedre. Gikk OK i kulissene etter hinder på veien sist, og storformen er neppe veldig langt unna. SPILLES!

V65-2 : 8 Van Der Meulen – Har en veldig bra grunnkapasitet, og det er snakk om en god hest i grunnlaget. Har hatt sine problemer, og tirsdag dukker den altså opp i regi Øyvind Hegdal. Er lynrask fra start, og her klemmer den godeste Hegdal til direkte? Må bare prøves direkte etter dette oppholdet, neste gang kan det nemlig være for sent… 2 Million Lashes – Jogget 16,6/2040ma i vinter, og vant sprettlett fra tet da. Var ikke på topp i sitt siste løp, men tilbake på sitt beste duger denne. Passes fra et perfekt spor.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V65-3 : 9 Flytin – Tenk om vi kunne fått Høitomt på denne? Da kunne man tatt av strikken, og gått ALL IN. Det gjør vi ikke med Torstein Gudmestad, men det er liten tvil om at dette er spillet i et ellers ganske svakt løp. Flytin blir stadig bedre, og den spurtet SOLID sist (26,9 s 500m). Kunne ha vunnet det løpet om den hadde hatt litt bedre kontakt underveis. Kan ikke få et finere løp når det gjelder motstand, og vi roper et varsko!

V65-4 : 5 Jailhouse Banker – Vi hadde banket 7 You Love over mellomdistanse, men på en oppjaget sprint skal hesten til Tom Erga få kjørt seg. Ble dessuten kjørt ned i kjelleren etter et tøft opplegg på en kjapp sprint sist, og igjen blir det nok en tøff reise. Vår soleklare favoritt har utviklet seg gjennom året, og den jakter stolpe i programmet. Er moden for å senke rekorden sin MYE, og ingen bør bli overrasket om denne går en 13-tid på en kjapp bane. Lar seg ikke fange?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V65-5 : 5 Verdals Torden – Er dagens beste banker, og vi tror hardt på TET OG SLUTT! Tapte nest sist, men spurtet solid, og var ikke veldig mye slått av en svært opplagt Førlands Tor. Nå sist pangstartet den fra tillegget, trykket seg til tet ca 1400m fra mål, og vant veldig enkelt. Fra tredje omvendt blir det normalt gratis tet, og siden skal dette være over. ALL IN!

V65-6 : 1 Hopeful Tooma – Her hadde altså 2 Wayne Brogård over 70% av innsatsene på seg når vi la ut tipset, og akkurat det er galskap. Bra hest, ja, men alt med måte. Dessuten har den neppe fordel av disse lynraske banene, og vi kan ikke gjøre annet enn å spekulere. Vår ide har det ikke klaffet for på slutten, men tilbake på sitt beste kan fakta dette dreie seg om tet og slutt. Glem ikke at denne holdt oppvisning fra tet i V75’en tidligere i år, og det til brakodds i lukene… Hadde da tilsvarende betingelser som dette. Må ikke glemmes med drømmebetingelser tirsdag, og vi iler til med tipsnikken!