*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Herlig V65-jackpotomgang i Bergen

 

Geir Flåten og Bokli Stjernen. Torsdag kjører Bjørn Steine. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

03.10.19 19:31

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
V4 Örebro: Tar sin tredje seier for året
V5 Drammen: Gjentar bedriften
V65 Øvrevoll: Internasjonal V65-omgang på Øvrevoll
V64 Bollnäs: Saftig V64-jackpot med 967 909 ekstra i sekserpotten
Oddstips 1: Skadeskutt United-lag får trøbbel på kunstgress
Oddstips 2: PSV går rett i angrep på Lerkendal
Spillsenteret torsdag: Vi har vurdert torsdagens viktigste kamper
VM i håndball: Program for håndball-VM 2019 kvinner
NHL hockey:
13 ting du trenger å vite før NHL-starten

Nye supertips fra Lerum - sjekket du V75-tipsene på Solvalla 29. september?
Kavata Käll (6-valg) ble lansert som et spennende objekt. Global Trustworthy (2-valg), og JH Respons (3-valg) stod begge først på vår rank. Etter seks avdelinger var verdien Kr.17 430, og da satt den LILLE BONGEN på Nettavisen (Kr.216) igjen med et bankerspill på Callmesally i finalen. Den var solid, men ble dessverre bare nummer to. Derfor ble det kun en trøstegevinst på Kr.2 342, men hadde vår banker vunnet i finalen, ja, da hadde vår minste bong betalt ut ca 30 000 med seksere og femmere.

Lerum med knallsterke V75-tips på Leangen 28. september!
Voje Piril (3-valg), og Golden Dream ME (3-valg) var begge vårt ENESTE A-VALG! Magnums Othello innfridde som vår beste banker. Det store systemet (fire andeler a Kr.1 995) betalte ut Kr.16 238, folkesystemet (20 andeler a Kr.300) betalte ut Kr.15 825, folkesystemet (20 andeler a Kr.200) betalte ut Kr.15 522, systemet til Kr.4 000 (fire andeler a Kr.1 000) betalte ut Kr.15 805, ellers var det endel bonger som også gikk inn med fine penger.

Nesten SUPERGEVINST og bra V75-tips fra Lerum på Färjestad 21. september!
Dexter Brick (2-valg) innfridde, og den ble banket på flere bonger. Bossy Alley (6-valg) ble det servert SUPERINFO på, og den var undertegnedes 2-valg. Odd Herakles (1-valg) innfridde naturligvis som dagens beste banker. På slike stordager som dette har vi alltid flere typer systemer, og det ble veldig fine penger på flere av disse systemene.

Spesielt på FOLKESYSTEMET (20 andeler a Kr.300) kunne det blitt det helt store denne lørdagen. Usain Henna (7-valg) så nemlig helt klink ut i finalen mot oppløpet, men ble dessverre plukket ned av en smygkjørt tilslutt. Hadde Usain Henna tatt seg av finalen (ble altså nummer to), ja, da kunne tyve stykker ha delt VOLDSOMME ca syv millioner (med seksere og femmere). Nå ble det kun en trøstegevinst, men den var likevel på meget fine Kr.154 068,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Bergen Travpark byr på en spennende V65-jackpotomgang denne kvelden, og det er en omgang som fort kan gi ordentlig bra betalt. Vi skal prøve å felle dagens tyngste favoritter, for på våre bonger banker vi 1 Bokli Stjernen (V65-3). Har et gaveløp foran seg, og på en lynrask bane kan den umulig bli enkel å fange. Sjekk ut følgende:

V65-1 : 3 John’s Boy – Jogger til tet, og siden er dette hesten å slå? I dette feltet er det ingen som er veldig glad i å gjøre grovjobben selv, og det kan dermed bli småbillig for John’s Boy som burde greie å komme seg til tet her om Geir Gudmestad prikker starten. Gikk fullt godkjent etter at den var med på en del kjøring sist, og formen er slett ikke verst. Det er fra slike betingelser som dette den skal passes, og vi roper et stort varsko!

V65-2 : 10 Chris K. – Her blir 2 Danica Patrick knallhardt betrodd, men denne fungerte såpass dårlig sist at det er ingen hest vi kan gå ALL IN på. Vår ide gjør nesten bare fine løp, og den fullførte bra også sist. Har et svært billig løp foran seg grunnlagsmessig nå, og med litt tempo plukker den nok mange tilslutt. OBS!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V65-3 : 1 Bokli Stjernen – Har et gaveløp foran seg her, og den taper ikke et slikt løp om den leverer på 80% etter oppholdet. Har jobbet fint inn mot denne oppgaven, og vi tror aldri at en såpass dyktig hestekar som Magnar Nornes hadde dradd denne ut etter oppholdet uten at han var skikkelig fornøyd med den. Bjørn Steine hadde et godt tak på den sist den var ute, og han får sjansen påny. MÅ BARE SPILLES!

V65-4 : 5 Smygens Lille Siss – Er etter tøffingen Drav Siss, og denne skal bli litt spennende å følge fremover. Her har vi nemlig en mistanke at det er en god del å gå på. Vant veldig enkelt fra dødens sist, og er nok ytterligere forbedret til kveldens oppgave. Er en banker for de virkelig frekke, og den skal stå først på ranken i et ellers ganske dårlig løp.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V65-5 : 2 Backup – Kledde av 1 Silversmith AC fra dødens sist, og var brenngod til seier. Har vært et eventyr etter den kom til Bergen, og virker fortsatt å utvikle seg fint. Distansen nå er normalt kun et pluss, og fra det beste sporet bak bilen er denne motivert. Her kan det også muligens bli gratis tet, for Ove Wassberg svarer vel ikke en gang til med Silversmith AC som han kjørte dønn ned i kjelleren sist?

V65-6 : 8 Lannem Hera – Småskummel finale hvor en bred gardering kan vise seg å være smart. Vår ide er veldig humørbetont, og det er ikke alltid den gidder å gjøre som kusken ønsker. I kveld er den dog ekstremt billig ute når det gjelder motstand, og kanskje gidder hun å ta litt ekstra i mot en slik billig motstand? Dukker garantert opp helt der fremme om hun er i nærheten av det hun skal være. OBS!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag