Herlig V65-kveld fra Harstad


Hans Christian Holm er aktuell i Harstad lørdag. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
Hans Christian Holm er aktuell i Harstad lørdag. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Bankeren kan bli en HIT i Harstad! Helfrekt objekt som går under raderen... Vi jakter V65-suksess! Du blir vel med på moroa?

Sportspills øvrige lørdagsmeny:
V75 Klosterskogen: Gedigen V75 Påskebonanza på Klosterskogen
Tippetips: Juventus og Ronaldo tar seg sammen
Målscorerspill PL: Raheem Sterling er brennhet
Oddsdobbel PL: Favorittdobbel med sterke hjemmelag
Oddssingel PL: Benitez og Newcastle fjerner all tvil
Oddssingel Bundesliga: Leipzig fester grepet om Champions League
Lotto lørdag: I kveld er det tidenes millionærtrekning

Mer siste info V75-suksess! Denne gangen på Bjerke 17. april!
Det ble svært vrient å være spiller på Bjerke denne kvelden, og INGEN greide å løse V75-rebusen. Dermed er det duket for en saftig V75-JACKPOT neste onsdag. Kurt Leirvåg traff dog veldig godt på TO siste info bonger (fire andeler a Kr.899), og på begge disse kunne man hente ut fantastisk fine Kr.40 430,-.

Perfekt start på påskeuken - Kr.1 920 ble til Kr.11 130 på Jarlsberg 15. april!
Petter Kristiansen serverte FLOTTE V65-tips denne kvelden til Jarlsberg, og det ble en herlig start på påskeuken. Super Strong innfridde som en banker av stål i innledningen, og når Hearthammer slo til i finalen, ja, da var det duket for en ny deilig opptur for våre kunder. Den store V65-bongen på Kr.1 920 satt nemlig som støpt og betalte ut meget fine Kr.11 130,-.

Siste info V75-suksess på Leangen 13 - april!
Kurt Leirvåg serverte igjen solide tips på sin store favorittbane Leangen denne lørdagen. Det var dog på SISTE INFO-BONGENE det var størst suksess. Hele TOLV V75-BONGER med en innleveringspris på Kr.2 000 til Kr.6 000 suste inn, og betalte ut fra Kr.16 556 til Kr.18 344,-. Du vet vel hvem du skal ta rygg på når vi skal jakte storcashen i V75 denne påsken?

Strålende tips til lunsj og kvelds 12. april - tok du rygg?
Det ble en FLOTT FREDAG for våre kunder, og det ble oppturer både i lunsjen samt til kvelds. Undertegnedes lunsjbong til Kr.960 på Hagmyren satt som støpt, og betalte ut fine Kr.4 886,-. Västerbo Burberry (3-valg) og Moddelina (6,5%) ble begge servert som deilige tipsenere.

På Biri om kvelden var det Petter som var på HUGGET, og hans MINSTE V65-BONG på Kr.192 suste inn! Her kunne man hentet ut HERLIGE Kr.4 048 om man hadde tatt rygg. World Peace innfridde som en V65-banker av stål!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksene under. Artikkelen fortsetter under spillboksene

Harstad avrunder lørdagen med en herlig V65-omgang. Dette er en omgang som veldig få har sett på, og vi håper derfor å ta oss betalt etter å ha lagt ned litt jobb i denne omgangen. Den beste bankeren har vi spart til finalen, og her kan vi ikke gjøre annet enn å tro hardt på tet og slutt for 3 Little Red Corvette. Gå ikke glipp av følgende:

V65-1 : 7 Valle Trym – Er normalt helt overlegen i dette monteløpet om alt går riktig for seg. Var klin overlegen i et monteløp for samme rytter i Harstad 22. desember, og den viste der hvor bra den er under sal. Fjerde sist ble den grovt hindret til galopp i monte, og det var ikke hesten sin feil at den galopperte. Linda Kristiansen vant championatet i Harstad i fjor, og dermed ser dette veldig bra ut på forhånd. Er en banker for de som ønsker å gå tynt!

V65-2 : 1 Alonso Borka – Har tidligere vist et OK talent, men den har ikke vist de taktene i år. Nå er den solgt, har skiftet trener, og blir solid kuskeplusset med HC Holm. Dette er dessuten et dårlig løp, og Alonso Borka kan være helt klink her om den går 33 fra tet. Klar tipsener, men vi vil gjerne se den i et par løp i Harstad før vi går ALL IN på den.

V65-3 : 2 Tyri Troll – Er ikke så verst på sitt beste, og det skal bli spennende å følge den første gangen ut i Harstad. Rapportene på den er ganske fine, og ingen skal bli overrasket om dette er en vinner direkte. SPILLES! 1 Å. Duheiterabalder – Fant en fin form på omtrent samme tid i fjor, og den sjokket i Harstad 5. mai 2018. Gikk da 29,4/2080mv. Nå har den en elendig rad, men vær OBS på at den feilet som småskummel sist, og varslet form ved å komme sterkt tilbake. Tas tidlig med.

V65-4 : 8 Netanica – Her er det jevnt, og en bred gardering trenger ikke å være feil. Vår ide kommer ut etter et lengre avbrekk, og hun har blitt mor siden sist hun var i banen. Har vært 16 ganger blant de tre beste på 23 forsøk, og den pleier å dukke opp i fremste rekke når den starter. Stian Pettersen er veldig fornøyd med sin springer i jobbene, og forventer en god innsats direkte. Settes først, men her velger vi altså å plukke med en del hester.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V65-5 : 3 Oliver G.T. – Har fått dårlig betalt for flott form på slutten, og dette er en hest som er bedre enn raden. Møter de «samme» som den pleier, og skulle det først klaffe litt, ja, da har denne form til å overraske. Har dessuten trukket det beste sporet kontra de heteste motbudene, og dette ser veldig bra ut på forhånd. Hadde faktisk kun 3,4% av innsatsene på seg når vi la ut dette tipset… PASSES!

V65-6 : 3 Little Red Corvette – Tet og slutt? Ja, vi er veldig inne på det, og dette er dagens beste banker. Vi er fullt klar over at den er noe hardere ute nå, men denne har møtt bra hester i grunnlaget på Leangen, og er herdet mot ganske tøff motstand. Skal lettes i balansen til denne starten, den er lynrask fra start, og fra et perfekt spor bak bilen suser den til tet. ALL IN!