Herlig V65-lunsj med sjokk på menyen


Jorma Kontio er aktuell i dagens lunsjomgang. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
Jorma Kontio er aktuell i dagens lunsjomgang. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Bankeren dukker opp i et billig løp! To mulige supersjokk som du vil like infoen på! Det går fort mot flotte kroner i lunsjen, og her er det bare å ta rygg!

Sportspills øvrige fredagsmeny:  
V64 Umåker: V64-kveld med flotte kaldblodshester
Oddstips: Levante til og med bedre enn Barcelona
V75 Eskilstuna lørdag: Tidenes jackpot med 76,3 millioner ekstra
V75 Eskilstuna lørdag:
Så enkelt spiller du om 110 millioner

Örebro er først ut denne fredagen med sin V65-lunsj kl.12.45. Deretter skal vi til Biri Travbane hvor den norske V65-omgangen kjøres. Her er man i gang kl.18.55. Umåker avrunder fredagen med sin V64-omgang kl.19.30.

Supertreff på en siste info bong i V76 på Bjerke 7. november!
Petter Kristiansen kom ikke helt i mål på sine V76-spilleforslag på Nettavisen onsdag. Men på Eksperten ble det klaff på de alternativene oppsettene som het "BjerkeSisteV76Petter". Den største av disse med fire andeler a kr 850 og inn.pris på kr 3 360, satt som et skudd og totalt betalt denne andelslaget ut knallfine 81 203 kr.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Örebro står for dagens V65-lunsj, og dette er en spennende omgang. Vi har jobbet frem flere mulige skrell i omgangen, og her jakter vi storcashen! Dagens beste banker kommer ut i V65-2, og går alt riktig for seg så har 8 Titan Journey en bra sjanse. Sjekk ut følgende:

V65-1 : 10 Deep Pockets – Står med to strake etter at man begynte å rykke skoene på den, og den har vært klart forbedret. Har dog ingen optimal oppgave her, og aksjonen tilslutt sist likte vi heller ikke noe spesielt godt. Har uansett en bra sjanse i omgivelser som dette, den er motivert, men med tanke på aksjonen sist går vi ikke på den som dagens beste banker.

V65-2 : 8 Titan Journey – Her er det ELENDIG klasse, og normalt trenger man ikke å prestere veldig bra for å vinne et løp som dette. Vår soleklare tipsener er dog ikke så verst, og den vant sprettlett etter en avslutning i 16-fart sist. Sporet nå trekker ned, men med tanke på den billige motstanden så må dette dreie seg om en stor sjanse nesten uansett hvordan det blir kjørt.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-3 : 10 Yrwing – Er veldig variabel, men også kapabel. Var gnistrende opplagt tredje sist, og da jogget den altså en 15-tid på denne distansen. Var ikke på topp sist, men det er slik den er. Tilbake på sitt beste har den kapasitet til å overraske, og mot en svært overkommelig gjeng roper vi et varsko. SKAL MED PÅ ALT!

V65-4 : 14 Global Revenue – Det er kanskje langsøkt å jakte en hest som ikke har vunnet på over to år, men fakta er at den har sett smellfin ut i en lengre tid nå, og den er dessuten MILEVIS bedre enn raden. Nå sist ble den sittende bom fast som helt ubrukt, og vi gav den to pluss i kanten. Her møter den dønn riktig motstand, og klaffer det bare litt på veien har den form til å storskrelle. OBS!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-5 : 11 Tahiti Journey – Er ekstremt formtoppet, og den gjør seg ikke bort selv om den står dårlig til. Var smellgod når den vant på en 12-tid nest sist, mens den sist blir sittende bom fast i kulissene med krefter igjen på tanken. Var da ute mot tøff motstand. Trenger naturligvis litt flyt fra et dårlig spor, men får den først det vil den spurte ned de fleste. OBS!

V65-6 : 9 Running Like Hell (denne ble strøket fredag formiddag) – Er et løfte, men likevel en hest som blir helt bortglemt i en spennende finale. Kom ut etter en fem mnd pause sist, og den varslet toppform direkte. Spurtet sterkt nedover oppløpet (14 s 800m), hadde full spenst over mål, og det løpet ble altså vunnet av supertalentet Amerindienne… Running Like Hell er normalt forbedret med et løp i kroppen, og fra et nydelig smygspor er i hvertfall vi på vakt. MÅ MED PÅ ALT!