Gå til sidens hovedinnhold

Herlig V65-omgang med Dalen i hovedrollen

Bankeren er bare best? Mulig superobjekt fra den røde boken! Vi jakter Biri med oppdaterte V65-tips fredag! Du tar vel rygg?

Sportspills øvrige fredagsmeny:
V75 Jarlsberg lørdag:
V75-fest med Brækken
V64 Umåker:
Stor V64-jackpot med over 900 000 ekstra i sekserpotten
V65 Romme: Talentfull banker i spennende V65-omgang
Oddssingel Eliteserien:
Krise for Nilsen og Brann
Oddssingel Premier League: Watford tar sesongens første seier
Eurojackpot: Får vi en norsk vinner fredag sprenges alle rekorder
Håndball-VM kvinner:
Oversikt over kamper, tider og lagene som skal møtes

Lerum med ny sjokkvinner - var du med på V4-festen 5. november?
Det ble ikke helt enkelt i V4-spillet på Jägersro denne kvelden, men undertegnedes store bong på Kr.1 176 satt som den skulle, og her kunne man hentet ut Kr.8 221 om man hadde tatt rygg. Arwen T. Dream (5-valg / odds 14,92) skrellet i innledningsløpet, men oss lurte dem ikke. Du gikk vel ikke glipp av følgende info på denne godbiten?

7 Arwen T. Dream (V4-1) –
Er en annen som neppe blir mye spilt, men som er spennende. Den spurtet strålende etter sene luker nest sist, mens den ble sittende bom fast som fulltanket sist. Var da med på en ganske tøff åpning. Kan sitte der med litt bedre flyt nå.

Lerum med supertips på Momarken 3. november - Kr.216 ble til Kr.6 443!
ALT SATT I V5-SPILLET på Momarken denne søndagen, og lukene ble tømt. Expresso Doc (23,4%) innfridde som dagens beste banker, og svært solid info ble gitt. Den MINSTE bongen til Kr.216 satt som spikret, og betalte ut knallfine Kr.6 443,-. Du fikk vel med deg infoen på dagens beste banker? Sjekk ut følgende:

7 Expresso Doc (V5-1) – Har egentlig et gaveløp foran seg i kveld, og dette bør egentlig dreie seg om helt grønne lykter. Satt fast med alt igjen tredje sist, før den feilet seg bort nest sist. Nå sist ble den passivt kjørt, og kom til mål med draskylappene oppe. Er egentlig en BRA hest i grunnlaget dette, og vi blir overrasket om noen tør å svare denne fra start. Sitter trolig tidlig i tet, og siden skal dette være over. DETTE ER DAGENS BESTE BANKER!

Lerum med 66-oddser på Solvalla 29. oktober - Kr.180 ble til Kr.7 520!
Undertegnede gjorde rent bord på Solvalla denne kvelden, og i V64-spillet var tipsene SVÆRT STERKE! På den minste bongen til Kr.180 (betalte ut Kr.7 520) innfridde bankerne Zenit Brick og Gargamel Sisu. Stjernesmellen Princess Kei'em (66,43 i odds/1,3%) slo til som en SJOKKERENDE GODBIT, og følgende info ble gitt:

12 Princess Kei’em (V64-2) – Kan være noe for de som leter på dypet. Fullførte klart bra sist, mens den kom solid tilbake etter galopp nest sist. Har fått tre løp i kroppen etter pause, den utvikler seg fint, og gjør seg ikke bort med litt flyt på veien.

Lerums minste V5-BONG på Kr.168 betalte ut Kr.12 322 i Harstad 26. oktober!
Det ble servert helt fantastiske tips i V5-spillet til Harstad lørdagskveld, og ALT av bonger satt i V5-spillet! Den MINSTE bongen til kun Kr.168 betalte ut STORFINE Kr.12 322,-. Stjernesmellen Camillo (4,3%) var med på kun to hester på den lille bongen, og følgende info ble gitt:

5 Camilio (V65-5) – Er egentlig god nok i massevis, og hadde vært HET med form. Nå er formen usikker, og den er derfor kun en liten gardering.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Lyntoto er den enkleste måten å spille på hest på. Du trenger ikke ha peiling på hest for å spille. Du bestemmer kun hvor mye du vil spille for, og lar spillmaskinen velge ut en blanding av favoritthester og outsidere for deg.

Biri står for den norske V65-omgangen denne kvelden, og det er seks spennende løp vi har foran oss. Når det gjelder dagens beste banker så dukker den opp i V65-2, og går alt riktig for seg så taper ikke 9 Valle Grom et løp som dette. Ellers har vi jobbet frem flere luringer, og anbefaler deg å ta rygg på følgende:

V65-1 : 1 C.C. Eastside – Hadde vi banket med Høitomt som kusk, men vi tør altså ikke det med Mikkelborg. Når det gjelder C.C. Eastside så feilet den i angrep som mulig vinner nest sist, mens den gikk sterkt i kulissene etter startgalopp sist. Har MYE inne, og den kan ikke få et finere løp enn dette når det gjelder motstand. Nå kommer vel seieren?

V65-2 : 9 Valle Grom – Har en utrolig fin oppgave foran seg, og normalt kommer det en ny seier i kveld. Vant sprettlett sist, og kom til mål med krefter igjen. Konkurrerer egentlig mot seg selv her, og feilfritt er det ikke snakk om saken. Lar seg rett og slett ikke stoppe?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V65-3 : 12 Laeskog Raija – Har veldig MYE inne, og det har altså blitt fire seire på de fem siste startene. Var ikke på topp når den tapte tredje sist, men møtte da veldig tøff motstand. Her er den igjen riktig ute, og det at den skal gå bakfra trenger ikke å være et minus. Har kapasitet til å senke rekorden sin, og feelingen vår er at den runder til seier. SKAL STÅ FØRST PÅ RANKEN!

V65-4 : 7 Kagge Lina – Burde ikke bli veldig mye spilt med en elendig rad, men her må man være på vakt. For det første var den i en strålende form på samme tid i fjor, og den vant også et løp til over 20x flesket da. Kom sist ut i veldig tøffe omgivelser, men imponerte veldig etter galopp, og vi hadde 22,0 s 900m med krefter igjen. Sporet nå trekker ned, men med flyt er den HELAKTUELL!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V65-5 : 6 Red Love Vici – Er bedre enn raden, og den kan ikke få et veldig mye finere løp enn dette. Med vinklet vinge så ser vi ikke bort fra at det her blir laddet til, og skulle Red Love Vici komme seg foran uten at det koster for mye, ja, da skal mulighetene være meget gode. Er dog ikke helt til å stole på, og vi tør ikke å gå ALL IN på den.

V65-6 : 3 Into The Sun – Kan ikke få en enklere oppgave enn dette når det gjelder motstand, og vi føler dessuten at den er på riktig vei i ny regi. Fungerte bedre enn på lenge i debuten for Cato Antonsen nest sist, og da fullførte den også fint i kulissene. Nå sist ble den overforsert, og fikk det da tilslutt. Her er den altså billig ute, og får den bare aksjonen til å stemme sånn noenlunde, ja, da burde den være HET!


Kommentarer til denne saken