*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Herlig V65-omgang på Leangen

Flotte Lavrans, og Andre H. Stensen får mye spill på seg i finalen. Foto: RJ.Auran/hesteguiden.com

Banker med fremtiden foran seg! Solid outsider feller en storfavoritt!? Sjokk med gode rapporter i ryggen! Vi skal kjempe om store kroner fra Leangen mandag!

13.07.15 12:56

Sportspills meny:
V64 Rättvik: Kontio har luringen
Oddstips: Kan bremse Høies medaljejakt
V4 Halmstad: Untersteiner har bankeren
Nabolaget: Bli med i sommerquiz

Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

Fra Årjäng søndag 12. juli så ble det servert nye solide tips til Sverige. Vårt store V64-forslag med en innleveringspris på Kr.1 260 betalte ut Kr.6 005,- DD ble ranket ut på 1-rekke, og godbiten Lotta Roc (Odds 7,23) ble det servert topp info på! DD-odds: 18,01.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Ny herlig luketømming på Øvrevoll! Over 300 000 innspilt 9. juli!

Det ble en ny praktfull kveld for dem som tok rygg på våre galoppeksperter torsdag 9. juli. Tipsene som ble servert var meget sterke, og hele fire systemer suste inn! Sjekk ut følgende:

System 1: (fire andeler a kr 1500): Bankerfritt. Her ble det en sekser og 25 femmere: total utbetaling 73 861 kroner
System 2: (fire andeler a kr 1000 – her ble andrevalget 3 Manchego i V65-5 bankerspilt – dette ble levert to ganger): en sekser og 25 femmere: total utbetaling kr 73 861 kroner
System 3:
(fire andeler a kr 1000) – her ble andrevalget 2 Loire bankerspilt i V65-6 – dette ble levert en gang): en sekser og 27 femmere: totalt utbetaling kr 75 291 kroner.

I tillegg til systemene var det ti andre andelslag, stort sett fire andeler a kr 500, men også et par stykker på 5 andeler a kr 300, som alle fikk tre femmere (805 kroner per femmer).

Andrevalgene Manchego i V65-5 og 2 Loire i V65-6, var begge Birger og Mortens førsterangerte, likeså 3. valget 10 Miss Kickoff i V65-3 (mot dagens i særklasse største favoritt).

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Med Kurt Leirvåg på en velfortjent ferie så er det undertegnede som skal ha ansvaret for banen i Trondheim. Menyen som venter denne mandagen er svært spennende, og flere av løpene var krevende å ranke. Bankeren fant vi heldigvis i finalen, og dette løpet vinner Andre H. Stensen, og 6 Lavrans uten noe tull på veien! Ellers vrimler det av godbiter i menyen, og her er det bare å ta rygg.

Vi skal til lukene med følgende objekter:

V65-1 : 6 KLM Glorious – Er et løfte, og en traver som besitter en enormt bra kapasitet. Gjorde flere sterke løp mot bedre hester enn dette i fjor, og den må tas på alvor nå. Den var bra første gangen ut etter pause på en bane som ikke var optimal. Nå sist så var den strålende etter galopp, og den ble sittende bom fast i kulissene med mye krefter igjen. Distansen denne mandagen er bare et pluss, og Thomas Mjøen som også kjenner Baritron godt, ja, han føler seg ikke slått på forhånd. Må bare prøves da oddsen på den er svært god. SE OPP!

V65-2 : 1 Omer Blessa – Småskummelt løp hvor det fort kan smelle. Ideen vår har dog veldig fine betingelser foran seg, og den kan fort lede dette løpet rundt om. Feilet som mulig vinner kort før mål nå sist, og da møtte den flere av de samme som den møter nå. Vi snakker dog om hopper som ikke har noen utpreget vinnerskalle her, og slike løp er alltid smart å gardere opp. Vi krydrer derfor bongen vår med aktuelle motbud.

V65-3 : 6 Quarnac De L’iton – Er den beste hesten, men vi stoler ikke på den. Har nemlig vært noe variabel i monte, og sist kom også galoppen. Skal ut i fra et trangt spor her, og den trenger ikke å få noe sånn veldig god start. Skal selvfølgelig på bongen, men på mandag finner vi en klar verdi i å spekulere. 9 Riccione ÅS – Denne kan være litt spennende. Kommer ut fra formstallen til Reinhardt S. Lund, og den virket MYE forbedret etter pause nå sist. Er da hakk i hel på hester som Seaborn Simona/Sanity. Glem ikke at den i monteløpet på Leangen 16.03.2015 så ut som en klink vinner mot nettopp Quarnac De L’iton, og den dagen ble den hentet igjen helt oppunder mål… Her kan det bli revansje, for formen virket veldig altså bra sist. OBS!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-4 : 8 Gjølmes Bird – Er på vei mot formen, og nå som den er ute mot helt riktig motstand så fortjener den et forsøk. Den var god i nederlaget nest sist. Ble da brukt en del underveis, men den ble uansett kun plukket ned helt oppunder mål da. Nå sist så avsluttet den veldig fort etter sene luker, og den gikk pigg i mål med krefter igjen. Vi hadde 13,2 s 500m på klokken, og det var den altså ubrukt på. Feller fort denne gjengen om det klaffer med de riktige ryggene underveis, og den tas med som en mulig godbit.

V65-5 : 7 Back Tee – Jevnt løp med ikke mange sjanseløse. Draget vårt blir ikke mye spilt, men i dette lille feltet så tror fort vi det kan bli riktig. Er nemlig avhengig av å få ryggløp, og med de riktige ryggene i dette lille feltet, ja, da kan den felle alt på speed tilslutt. Møtte bedre hester enn dette før den fikk pause, og rapportene fra Arve Sjoner er oppløftende før dette «comebacket». Han føler at sin springer kan være med å kjempe om det, og vi ILER til med et frekt førstevalg.

V65-6 : 6 Lavrans – Er veldig bra for klassen, og den har de siste to gangene holdt lekestue med en såpass god hest som Alm Faks Hannibal. Første gang ut etter pause, tredje sist, ja, da blir den grovt sjenert til galopp mot siste sving, og det var ikke hesten sin feil. Vi håper/tror på en feilfri utgave denne mandagen for da skal det ikke være snakk om saken. Topp sjanse, og vår banker i et åpent/spennende V65-spill.

Annonsebilag