Sportspills øvrige torsdagsmeny:
V65 Klosterskogen: Solberg styrer showet i Skien
V5 Bjerke: Dobbeltbanker i V5-lunsjen
V4 Kalmar: Bankerfritt i lunsjen
Oddsdobbel: Åsane kan lage trøbbel for Brann
Målscorerspill VM ishockey
: I kveld skal Elias Petterson levere for Sverige
Målscorerspill VM ishockey: Denne russeren scorer på bestilling
Oddssingel playoff Bundesliga
: Stuttgart har historien på sin side

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

Det nærmer seg den største travbegivenheten i Norden og søndag er det altså klart for Elitloppet 2019. Solvalla byr på V65-vorspiel fredag ettermiddag og en strålende V75-omgang lørdag, før det altså kulminerer med Elitloppet og internasjonal V75 søndag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Men før den tid skal vi gjennom mye moro og torsdagen byr på lunsløp både i Sverige og Norge. I Sverige er det Kalmar som byr på V4-lunsj, mens Bjerke byr på V5-lunsj her hjemme. Til kvelden er det to norske baner som byr på V65. Øvrevoll er først ut med spillestopp kl 18.30, mens Klosterskogen er i gang med sin V65-omgang kl 19.35.

I denne artikkelen skal det heretter handle om løpene på Øvrevoll. Her starter V65 kl 18.30, mens V4-omgangen som omfatter de fire siste V65-løpene, starter kl 19.20. Det ble stang ut for våre galoppeksperter på Bro Park onsdag, men søndag slo de tilmed panggevinster i V4-spillet.

Enorm V4-opptur søndag 19. mai - kr 448 ble til kr 10 775!
Våre galoppeksperter, Birger Christensen og Morten Olsen, var virkelig på hugget denne søndagen på Jägersro. Samtlige bonger på Eksperten satt i V4-spillet, og V4-forslaget på Nettavisens med innl. pris på kun 448 kr betalte ut STORFINE 10 775 kr.

Tilbake til hverdagen
Torsdag er det et par hakk ned i klasse fra de fine løpene på Øvrevoll på 17. mai. Løpene går på sandbanen, dette for å bringe gressbanen i flott stand til løpene senere i sommer. Allerede neste torsdag går samtlige løp på gress, og da er vi i gang.

Det er lett å tro at V65-spillet torsdag er enkelt med så små felter. Men et par kantballer kommer det nok, og da blir utbetalingen for seks rette slett ikke så dårlig. Det koster tross alt i skrivende stund over 100 000 å være sikker på seks rette.

Etter seieren i årsdebuten blir nok 4 Two Times i V65-5 klar favoritt. Han vant lett, så spørs det bare om han er blitt stabil på et høyere nivå. Vi tror det er snakk om en meget bra vinnersjanse og 4 Two Times blir vår V65-banker på Øvrevoll torsdag og bankerspilles også i DD-spillet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

En annen hest vi tror kommer til å forlate klassen hun går i på torsdag, er 6 My Abbey Road i V65-4. Har hostet litt i forrige uke, men nå ser det bra ut. Hun er et klart bankeralternativ og skal ha en flott vinnersjanser i V65-4/V4-2.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.