*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Hete objekter viser veien mot lukene på Bjerke

Eirik Høitomt kjører vår banker lørdag. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com

Banker som rader opp! Alternativ banker med en riktig oppgave! Ellevilt outsiderbud som må passes! Vi er klar for en herlig omgang på Bjerke!

26.12.15 12:13

Sportspills øvrige lørdagsmeny:
V75/V4 Solvalla:
Internasjonal V75-omgang med 28 millioner i potten
Oddstips 1: United går på ny smell
Oddstips 2:
The Eagles fortsetter å fly høyt
Lørdagens langskudd:
Brennhete Leicester inntar Anfield
Lørdagens dobbel:
Ingen julegaver for Brighton
Tippekupongen:
Hiddink må levere
TV-kampene: Slik ser du fotball i julehøytiden

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Supertreff på Momarken 15. desember!
Under jackpotomgangen på Momarken 15. desember så ble det supertreff! Hele NITTEN av våre bonger på Eksperten med en innleveringspris fra Kr.1000 (10x100/4x250/5x200) til Kr.2000 (4x500) suste inn! Disse lagene het Lerums lekreV65, og betalte ut fra Kr.24 415 til Kr.24 739,-. ALL IN bongen med en innleveringspris på Kr.1470 (4x373) suste også inn, og den betalte ut Kr.37 166,-. Nettavisens store bong med en innleveringspris på Kr.1 470 satt også, og for dem som fulgte den, ja, de kunne hente ut hele Kr.24 739,-

OBS! Mandag 28. desember venter en gedigen V75-omgang fra nettopp Momarken. Rolf Lerum er din veileder, og under kan du kjøpe deg inn på bonger som han har satt opp i jakten på millionene:

Før Solvalla knaller til med sitt praktfulle V75-stevne så er det Bjerke som har alt fokus! En interessant V65-omgang venter på landets hovedbane, og vi har jobbet frem flere spennende ideer. Bankeren fant vi i V65-2, og normalt sett er det igjen en topp mulighet for 9 Lustra Loke. Sjekk ut følgende:

V65-1 : 9 Horni Faksen – Et dårlig løp innleder denne lørdagen, og det er et klart skille på hestene. Draget vårt er best på kapasitet, og den taper normalt sett ikke dette om den bare kommer seg rundt uten galopp. Står riktignok 20m tøffere ute kontra en hest som 2 Truså ØK, men vi er likevel klart inne på at Horni Faksen er den beste. Sist så passet ikke banen helt, men den gikk uansett sterkt etter galopp. MÅ BARE SPILLES!

V65-2 : 9 Lustra Loke – Blir rundens GIGA-favoritt, og skjer det ikke noe spesielt på veien så dreier det seg også om en vinner. Nå sist vant den enkelt, og den var tilbake i toppform etter at vi ikke likte den like godt nest sist. Står i en dårlig rygg fra start, men skjer det ikke noe helt spesielt underveis så runder den til en ny seier. STOR SJANSE, og en soleklart motivert favoritt.

V65-3 : 4 Egon BR – Nå må vel det være dags for denne!? Den gikk bra etter galopp nest sist, og den viste fin kapasitet der. Nå sist er den egentlig TAPPER fra dødens, men får det da siste 100m. Da var den dog ute mot hester som Trespasser/Wizard Of Ousse med flere, og her er det BETYDELIG billigere imot. Ruttenborg blir dessuten byttet ut med Tom Erik Solberg, og det er mange meter! For oss er dette et av dagens beste objekter, og er du frekk, ja, da banker du! Tidlig tet og slutt!?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-4 : 9 Ty Li – Småskummelt løp om ikke favoritten Alm Kiwi bare vinner. Dog skal man være klar over at Alm Kiwi ikke har prestert som best på Bjerke den siste tiden, og på de siste tretten løpene på landets hovedbane så har den null seire… Vi prøver oss heller med et frekt objekt som fakta har en spennende oppgave foran seg her. Humørbetonte Ty Li er herdet mot flere av de beste hoppene, og den kan nesten ikke få en finere oppgave enn dette. Gikk dessuten klart bra etter pause sist, og den virket ikke helt tom i målgangen. Står i en ypperlig rygg fra start, og her kommer den på lette bein tilslutt? PASSES!

V65-5 : 9 Quinzy West – Kommer ut i ny regi, og den var bra i prøveløpet. Hadde krefter igjen der, og treneren var veldig fornøyd med den. På kapasitet er den klart best, og fungerer den som den skal, ja, da skal sjansene være meget gode i såpass overkommelige omgivelser. Prøves direkte etter pause, neste gang kan den nemlig være oppbrukt…

V65-6 : 1 Mc Dreamy – Har vi vært etter over en periode nå, men den er dessverre ikke enkel å sveive inn. Var ikke helt på topp sist, men har ellers radet opp med flotte innsatser. Er meget spurtsterk når den får løpene, og det gjør vel den her? Her OSER det rygg leder, og skulle lukene da komme på oppløpet så skal de andre passe seg. Trenger ikke å bli veldig mye spilt, men den må tas på alvor her. At den også får ny kusk nå trenger ikke å være feil for en slik type hest. SE OPP!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Ny suksess på Leangen! Var du med på oppturen 21. desember?
Det ble ikke helt lettløst på Leangen denne mandagen, og det var duket for saftige kroner i V65-spillet. Vårt ene system på Eksperten, Leirvågfavorittspill 5 (Fire andeler a' Kr.1 000), suste inn, og betalte ut fantastisk flotte Kr.125 689,-. Vi gratulerer så mye.

I V5-spillet satt Nettavisen sitt mellomste forslag med en innleveringspris på Kr.480 som spikret. Storskrellen Hot Sensation (9-valg) var streket av på syv hester. Utbetalingen her ble meget fine Kr.8 320,-.

Søndag 27. desember knaller Leirvåg til med nye spennende ideer til Leangen. Under kan du kjøpe deg inn i bonger fra Leirvåg.

Annonsebilag