Høitomt fikser cashen på Momarken


Eirik Høitomt, og Art Skogfari blir mye spilt i V65-finalen. _foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Eirik Høitomt, og Art Skogfari blir mye spilt i V65-finalen. _foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Bankeren dukker mot en veik gjeng! Superobjektet som nå lykkes! Sjokk som har sett forbedret ut i kulissene! Et herlig V65-spill venter på Momarken tirsdag!

Sportspills meny tirsdag:
V4 Östersund:
Nytt snadder blir servert til lunsj
V5 Bjerke: Mester tryller igjen
Oddstips 1:
Danmark MÅ score mål
Oddstips 2:
Tyskland reiser seg på direkten
Oddstips 3: Colombia straffer skadeplaget Argentina
Tennistipsene:
Federer blir kraftig undervurdert

Ny galoppfest - luketømming på Jägersro 15. november!
På Jägersro 15. november var det påny duket for klaff på galoppen, både i V64 og V4. Det mellomste V64-forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 960) satt klokkerent og betalte tilbake 7160 kroner. Også i V4-spillet ble det fullklaff. Det mellomste V4-forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 480) betalte tilbake meget pene 3 294 kroner.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Alle forslagene suste inn på Forus 14. november!
Det ble servert knallsterke tips til løpene på Forus denne lørdagen, og SAMTLIGE FORSLAG som vi anbefalte suste inn! Vår lille V65-bong med en innleveringspris på Kr.180 betalte ut Kr.3 246,-. Vår lille V5-bong på Kr.210 betalte ut Kr.613,-. Dagens sjokk, Maksi Amour (5,4%), var vårt store drag, og den stod først på våre bonger!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Strålende tips på Solvalla/Jarlsberg 13. november!
Fredag den trettende ble en meget bra dag for våre kunder. Moroa begynte på Solvalla tidlig på dagen, og her ble det suksess i både V65 + V4-spillet! Nettavisen sitt V65-forslag på Kr.820 betalte ut fine Kr.4 060,-.
V4-bongen til Nettavisen på Kr.384 satt også, og den betalte ut Kr.2 225,-.

På Jarlsberg samme dag så var det dog snakk om betydelig større kroner. Vår store V5-bong på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.864 fikk nemlig V5 x to, og den betalte ut flotte Kr.44 462,-. Vår mellomste V5-bong pålydende Kr.432 satt også som et skudd, og den betalte ut Kr.22 231,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Momarken har igjen trommet sammen en herlig V65-meny, og her vil det overraske oss mye om det ikke blir en bra utbetaling! Flere av løpene er nemlig VIDÅPNE! Vi går for en småfrekk banker, og 12 Art Skogfari (V65-6) står alene på våre bonger. Sjekk ut følgende:

V65-1 : 12 Horni Friggen (15,1%) – Burde være spennende i innledningsløpet. På kapasitet står den nemlig ikke tilbake for den store favoritten, og legg også merke til at den tirsdag er 20m billigere ute kontra favoritten fra løpet sist. I det løpet var riktignok ikke Horni Friggen helt på topp, men det ble også delvis feil for den. Nest sist var den knallgod, og med slike takter her så byr den opp til kamp! Vi låser innledningen på 2 Dag Støvar/12 Horni Friggen!

V65-2 : 9 Quickwin (57,8%) – Kommer ut i regi Eirik Høitomt, og den er behandlet siden det siste løpet. På kapasitet er den helt overlegen, og det skal bli spennende å følge den på tirsdag. Philip Scott Sønsteby kjenner hesten godt fra tidligere, og han har også vunnet løp med den. På sitt beste så blåser Quickwin rundt denne gjengen, og den må bare prøves første gang ut i regi Eirik Høitomt.

V65-3 : 8 Perfekt (0,8%) – Vidåpent løp, og her kan det opplagt smelle. Vi prøver oss med en bombe i totoen, og Perfekt blir neppe mye spilt denne tirsdagen. Dette er dog en hest som er betydelig bedre enn raden, og den har vinnerform i kroppen sin. Har overhodet ikke hatt tur de siste to gangene, men den har varslet form ved begge anledninger. Nå sist avslutter den ordentlig bra ute i banen etter mye hinder på veien. Med flyt på veien så er dette en hest som Gunnar Austevoll kan skrelle med. OBS!

V65-4 : 5 Mc Dreamy (8,2%) – Er helt ute som et 8-valg i et «Fagblad», og det blir helt feil for oss. Dette er nemlig dagens beste objekt i V65-spillet, og nå må vel det endelig være duket!? Vi snakker rett og slett om en formbombe av de helt sjeldne, men den har altså ikke hatt marginer med seg. Den går helpigg i mål etter sene luker fjerde sist. Tredje sist avslutter den fantastisk, og den ser igjen helt rå ut. Nest sist viser den 10,6 s 500m, og den var da hakk i hel på bedre hester enn dette. Golden Street vant løpet… Nå sist blir den tatt helt bort av en dårlig rygg, men den varsler igjen form med å avslutte bra i kulissene. Møter tirsdag på helt riktig motstand, den har stor fordel av det lange oppløpet på Momarken, og er den bare på skuddhold mot oppløpet, ja, da må vel det endelig være duket!? SPILLES!

V65-5 : 6 Tanyo Dream (5,0%) – At denne ikke har fått vinne på slutten er nesten utrolig. Har radet opp med sterke løp, og dette er en hest som er BETYDELIG bedre enn raden. Den gikk strålende etter galopp i monte nå sist, mens den nest sist passerer mål med krefter igjen etter galopp. Har møtt bedre hester enn dette de siste gangene, og på tirsdag har den et helt riktig løp foran seg. Dukker normalt sett opp helt der foran, og vi setter på varsellampene!

V65-6 : 12 Art Skogfari (34,5%) – I et VIDÅPENT V65-spill tirsdag så er dette vår interessante banker. Mange vil nok rynke litt på nesen over at vi banker en hest fra spor tolv på en oppjaget sprint, men dette tror vi går fint. Har gjort veldig mange gode løp i år, og den er stortsett med i fremste rekke hver gang. Nå sist etter en liten pause gikk den en knallsterk sisterunde, og den er faktisk bare en halv lengde bak en såpass god hest som Holene Odin i mål. Møter ikke hester av et slikt kaliber her. Har kun gått et sprintløp på de ti siste løpene, og sist det skjedde var i Kongsvinger 01.07.2015. Stod da i spor elleve bak bilen, og etter et fantastisk oppløp så rakk den frem på streken. Gikk den dagen 26,3. På tirsdag møter den en SVAK motstand, og ikke en av hestene som den her støter på har noen vinnerskalle. Møter slik vi ser det en veik gjeng som ikke ønsker å strekke på seg i tette oppløpskamper, og dette må være en gjeng som burde passe Art Skogfari helt perfekt! Kommer lengst ute i banen på det lange oppløpet, og feller alt!? JA!