Høitomt har bankeren på Biri


Triple Crown og kusk Eirik Høitomt blir hardt betrodd i V65-innledningen. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
Triple Crown og kusk Eirik Høitomt blir hardt betrodd i V65-innledningen. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Solid banker som bare vinner! Lekkert objekt som må med på alt! Frekkis med nydelige betingelser! Vi skal avrunde uken med stil!

Sportspills søndagsmeny:
V64 Täby Galopp:
Årets beste galoppdag
V4 Vaggeryd:
Spennende V4-omgang

Oddstips 1: Molde får sin revansje
Oddstips 2:
Odd taper uten Occean
Oddstips 3:
Dortmund setter standarden
Langskudd:
United taper på bortebane igjen
Tippekupongen:
Nå trenger Mjøndalen poeng

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V75-fest på Bjerke 13. september
Det mellomste V75-forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 480) betalte totalt tilbake 17 611 kroner (en sjuer, 14 seksere og 78 femmere). Sjettevalget 9 Thai Goodwill (4,7%) var med på kun fire hester i V75-3. På Eksperten ble det fullklaff for 26 andelslag (alle het Leirvågs V75Derby).

På Eksperten gikk følgende lag inn:
- Ni andelslag (17 611 kroner tilbake per stk) i kategorien (fire andeler a kr 125, fem andeler a kr 101 og ti andeler a kr 50)

- Elleve andelslag (18 684 koner tilbake per stykk) i kategorien - (ti andeler a kr 100, fem andeler a kr 200 og fire andeler a kr 250)

- To andelslag ( 20 302 kroner tilbake per stk) i kategorien fem andeler a kr 300,

- Fire andelslag i kategorien (20 938 kroner tilbake per stk) i kategorien (ti andeler a kr 200 og fire andeler a kr 500.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vi gir deg tips til følgende baner på søndag:
Kl.12.45 -
Vaggeryd (V4)
Kl.15.10 - Täby (V64 + V4) Jackpot i V64-spillet med 1.078.903 ekstra!
Kl.18.00 - Biri (V65 + V5)

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Biri avrunder uken med en interessant V65-omgang! Vi banker 5 Triple Crown i innledningen, og kan ellers by på følgende:

V65-1 : 5 Triple Crown (46,8%) – Vi innleder med en banker denne søndagen. Triple Crown er herdet mot betydelig bedre hester enn dette, og den har rett og slett et veldig fint løp foran seg. Her blir den sluppet tidlig til tet, og da er dette over. Har også en topp mulighet fra dødens, om noen skulle svare… Denne kan vi ikke gå imot, og her går vi ALL IN!

V65-2 : 2 Mimi’s Teeny Weeny (20,2%) – Er milevis bedre enn raden, og nå lykkes man!? Har kommet til mål med krefter igjen to ganger på rappen, og den ser ordentlig fin ut for tiden. Her står den ypperlig til, tar normalt sett tet, så får vi se hva kusken velger å gjøre. Er i hvert fall i en såpass bra form nå at den er verdt et forsøk i det som er et dårlig løp… PASSES!

V65-3 : 11 Tuxi Frøya (10,7%) - Er en hoppe under utvikling, og den er ikke ueffen med litt flyt. Fikk riktignok maks sist, men den senket rekorden sin mye, og innsatsen var bra. Skulle den løfte seg ytterligere på det løpet så er den ikke borte, og den skal med på alt! Prøves som et frekt drag i et småskummelt løp.

V65-4 : 3 Super Bandit (14,8%) – Nå lykkes man endelig med denne!? Har nemlig radet opp med meget gode løp, og den har matchet bedre hester enn dette. I Derbykval nå sist så avslutter den fint i kulissene, og da møtte den en helt annen verden av motstand kontra det den møter nå. Kan være en banker for de frekke på søndag, og her settes alt av varsellamper på! SPILLES!

V65-5 : 12 Petrine (7,7%) – Er på vei mot formen, og det er en luring nå. Her er det nemlig billig imot, og på kapasitet/fart er neppe noen bedre. Gikk bra etter galopp sist, mens den kun tapte for Horgen Lina nest sist. Møter ingen Horgen Lina på søndag, og den er altså helt riktig ute når det gjelder motstand. Må ikke undervurderes, og vi roper et varsko!

V65-6 : 2 Speedy Gon Sali (44%) – Er brennkvikk fra start, og mye tyder på tidlig tet og slutt! Har nemlig vist flott form de siste gangene, og den blir ikke lett å fange på en bane som Biri. Motivert favoritt, og vi iler til med førstevalget. Kan være en banker for dem som vil spekulere imot Triple Crown i innledningen!