Gå til sidens hovedinnhold

Høitomt har V65-bankeren på Biri

Småfrekk banker! Toppobjekt mot dagens tyngste! Vi går for GULL på Biri fredag, og dette gleder vi oss mye til. Du blir vel med på moroa?

Sportspills øvrige fredagsmeny:
V65 Åby: Utfordringer i lunsjen
V64 Romme: Topp V64-omgang fra Sverige
Oddstips 1: Jarl Magnus Riiber sørger for mer norsk gulljubel
Oddstips 2: Cardiff kjemper for å overleve
Oddstips 3: Festen fortsetter i Berlin
Ski-VM: Her er programmet for ski-VM i Seefeld

Lerum med nye topptips! Denne gangen i V75 på Bjerke 20. februar!
Tipsformen holder seg virkelig bra for tiden, og på Bjerke denne kvelden var det duket for en ny herlig opptur! Nettavisens V75-bong på Kr.960 satt nemlig som støpt, og den betalte ut meget fine Kr.7 615,-. Dream Builder i finalen var en banker av stål, og den lekte altså hjem seieren fra dødens. Roi Du Monde (3-valg) ble i tillegg servert som en spennende tipsener mot en tungt betrodd favorittduo. Tok du rygg?

Lerum med topptips på Klosterskogen 18. februar!
Absolutt ALT satt i V65-spillet denne mandagen, og undertegnedes MINSTE V65-bong til Kr.240 betalte ut knallfine Kr.3 642,-. Sugar Road innfridde som en deilig banker, mens Sager'n (9,4%) slo til som en godbit mot dagens tyngste favoritt, 3 Glade Tider. I V5-spillet ble det også fullklaff, og her betalte bongen på Kr.480 ut Kr.5 078,-. Her satt vi igjen med SAMTLIGE ÅTTE HESTER i finalen, og det var derfor surt at førstevalget vant. Vårt minste DD-forslag til Kr.180 betalte ut Kr.1 780,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Vi liker kveldens V65-omgang skarpt, og her skal vi til lukene med mye snadder. Dagens beste banker dukker opp i V65-2, og når vi la ut dette tipset var den faktisk ikke noen favoritt i spillet. Det blir den nok etter at vi går til på den, men det skal den også være. 4 Camusso er en bra hest i grunnlaget, og den så perfekt ut i hendene på Høitomt sist. På fredag er vi altså veldig inne på at det kommer en ny seier. Ta rygg på følgende:

V65-1 : 5 Mailund Jerva – Varslet form direkte etter pause sist, og den feilet da fra seg en plass blant de tre på en tid på ca 27,0. Var brenngod i flere hoppeløp i fjor, og da var den ute mot klart tøffere motstand enn dette. Vi liker Høitomt opp, og når en slik hest virker å gå under raderen, ja, da må i hvertfall vi varsle! PS. 7 Rappnor – Jakter stolpe i programmet, men vær OBS på at den har tjent raske kroner nå… Vi likte heller ikke at Global U. Neverknow var LANGT under pari for samme trener på onsdag. Også den jaktet stolpe i programmet.

V65-2 : 4 Camusso – Går vi til på som en småfrekk banker denne fredagen. Dette er en hoppe som alltid har vist litt kapasitet, men det har blitt mye feil med Storås i «jollen». Sist fikk «MESTER» Høitomt prøve den, og da ble det en sikker seier direkte. Har gitt et reelt inntrykk før, og den har ikke noen problemer med å bli brukt underveis. Her er det med få unntak VELDIG billig i mot, og vi er klart inne på at den har en stor sjanse selv om den skulle havne utvendig leder. ALL IN!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V65-3 : 6 Valle Grom – Dette er en meget fintstammet herremann som er en lillebror av mer kjente Valle Mattis. Det er bra kapasitet i Valle Grom, og vi likte den ved flere anledninger i fjor. Nå har Per Johansen vintertrent godt, og det er duket for årsdebut. Rapportene går i dur, og det er liten tvil om at Dalen har en spennende hest å kjøre utover i 2019. PRØVES DIREKTE! PS. 4 Dæmro Bob – Blir nok hardt betrodd med to seire på slutten, men vær OBS på at vi snakker om en klink spesiell hest som reiser i galopp når den først feiler. Den kan dessuten feile når, og hvor som helst. Er for oss kun en outsider.

V65-4 : 4 Kolbu Jonatan – Er en grunnkapabel kalding som har fin fart i kroppen sin. Er nok begynt å bli litt lei av å dra på Lindbak, og det at han nå ønsker å teste den i monte gleder vi oss til. Dette er nemlig en hest vi tror kan tenne veldig på noe nytt, og med dyktige Johanne Ulrica Øveraasen opp på ryggen så er i hvertfall vi på vakt. Det er nå denne skal spilles i denne stilarten, neste gang kan den fort være oppbrukt…

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V65-5 : 10 Dayenne Lane – Har rett og slett sett knallfin ut på slutten, og sist hadde den full spenst over mål med krefter igjen. I dette løpet «stinker» det høy fart da flere vil bli laddet på startsiden. Da er det aldri feil å komme bakfra med sparte krefter, og det vil normalt vår soleklare ide gjøre. VI BANKER PÅ DD!

V65-6 : 12 Demerara – Interessant finale hvor vi er litt inne på at det kan skrelle til. Vår ide er GRUNNKAPABEL, og egentlig en svært bra hest i grunnlaget. Dukket opp etter pause sist, og det ble galopp ca 900m fra mål. Tapte MYE, men kom solid tilbake, og den varslet vinnerform. Vår klokke viste 12,6 s 600m med krefter igjen. Sporet nå er naturligvis ikke optimalt, men med flyt gjør ikke denne seg bort. Overrasker?

Kommentarer til denne saken