*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Hop fikser V65-opptur

Vidar Hop og May Lucifer. Fredag kommer de ut i V65-1. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Banker som har funnet storformen! OBS-hest i monteløpet! Frekkis som elsker sprint! Biri byr på et spennende V65-spill fredag!

23.09.16 19:48

Sportspills øvrige fredagsmeny:
V65 Solvalla: Lekker jackpotomgang på Solvalla
V64 Bergsåker: Kaldblodsfest i V64-spillet
V75 Klosterskogen: Strålende V75-omgang med 13 millioner i potten
Oddstips 1: Valsvik med suksess i Tyskland
Oddstips 2 & 3: I disse kampene stinker det uavgjort

VikingLotto: Tok VikingLotto-potten alene

Vi innleder weekenden med en rålekker jackpotomgang på Solvalla. Her er det over 700 000 ekstra i sekserpotten, og det går mot store kroner! V65-omgangen starter opp kl.12.45. Om kvelden byr Biri på en spennende V65-omgang med start kl.18.50, før det hele avrundes med et V64-spill fra Bergsåker. Her sparkes moroa i gang kl.19.25.

Ellers er det duket for hele TO V75-OMGANGER denne helgen. Klosterskogen er først ute på lørdag, og her er man i gang kl.15.00. Søndag byr Solvalla på en enormt fin V75-omgang, og løpene fra Sverige starter kl.14.30.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det er Biri som står for den norske V65-omgangen denne fredagen, og det er en omgang med potensial. Vi prøver å gå for storcashen ved å lansere en banker som trolig få vil lande på, men for oss er 1 May Lucifer i innledningen et spennende alternativ. Er på vei mot storformen, og forsvarer den sporet/får overta teten tidlig, ja, da må det dreie seg om en stor sjanse!

Sjekk ut følgende:

V65-1 : 1 May Lucifer – Er en traver som man har høye forventninger til hos Lars Magne Søvik. Den gikk knallsterkt i kulissene etter sjenering nest sist (15,5/2000m), og den varslet full form da. Nå sist avgjorde den sikkert nedover oppløpet, og den kom til mål med krefter igjen. Er over middels fra start, og feelingen er at den forsvarer sitt innerspor med “vepsen” Hop i sulkyen. Da skal dette løpet være kjørt om den er som best, og vi kan ikke gjøre annet enn å tro hardt.

V65-2 : 4 Fetter’n TG – Er den hesten i feltet som har litt skalle igjen, og det ble utslagsgivende for hvem vi satt først på ranken. Var bra etter pause sist, og er dessuten 20m billigere ute kontra feks Norheim Faksen nå. Over 2100ma kunne dette ha vært en banker, men på en oppjaget sprint er det kun snakk om en småfrekk tipsener.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-3 : 5 Vestpol Hebe – Viste stor fart mellom galoppene nest sist, og i hendene på Tengsareid var det en vinner sist. Bare dundret unna i tet, og kom helt alene til mål med krefter igjen på tanken. Er MYE bedre enn det grunnlaget den har på konto, og kommer den seg feilfritt rundt er det en vinner igjen. Er en banker på de litt mindre bongene, men vi stoler ikke fullt ut på den, og den blir gardert på de litt større bongene.

V65-4 : 5 Friend Of My Heart – Er ingen stjerne, men den var positiv under sal sist. Kan muligens bombe til tet, og lede dette billige monteløpet hele veien. Dog vil vi se den flere ganger under sal før vi kan gå for den som en banker. Er nemlig ikke veldig hard i skallen sin… PS. 1 Tarantino Hawk – Tror vi passer perfekt under sal. Glem ikke at den med vogn bak seg før pausen kun tapte for Ridolini Park… Er bra for klassen, den debuterer i monte, og med norges beste rytter på ryggen tas den med på alt!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-5 : 10 Vetle Jon – Var brenngod i sitt eneste sprintløp fjerde sist. Vant da enkelt på en lav 26-tid, og det var tydelig at den trivdes på den korte distansen. Kommer nå ut etter en liten pause, det er fine rapporter på den, og med flyt kan det igjen være duket på hestens beste distanse. Klar OBS-hest i et veldig jevnt løp.

V65-6 : 7 Acers Poppey – Tar ikke spillerne helt på alvor, men det gjør vi. Dette er nemlig en ordentlig bra hest for klassen, og den har et altfor lavt grunnlag målt opp mot kapasitet. Jogget inn til en enkel seier som vår banker sist, og den hadde alt igjen da. Tredje sist blir den brukt hele veien, traver en sterk tid, og blir kun plukket ned oppunder mål. Det var ikke noe å si på at den fikk litt syre da. Klaffer det bare litt på veien går ingen klar. MÅ MED PÅ ALT!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.