Ingen kø i utbetalingslukene

Possibly (her med Marius Borgen Andersen) blir hardt betrodd i V65-5 på Øvrevoll torsdag.
foto Roger Svalsrød hesteguiden.com
Possibly (her med Marius Borgen Andersen) blir hardt betrodd i V65-5 på Øvrevoll torsdag. foto Roger Svalsrød hesteguiden.com

Det har svingt voldsomt over V65-utbetalingene på Øvrevoll hittil i år og fire av fem ganger har det blitt sekssifret. Torsdag blir neppe noe unntak.

Sportspills meny torsdag:
V4 Axevalla: Store penger på gang
V5 Jarlsberg: Smakfull lunsj i vente
Dobbel V5 Klosterskogen: Hamre i hovedrollen
Oddstips: England stiller sterkt i U-21
TV-fotball: Sjekk ukens oversikt
Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen.

Torsdagen byr på hektisk aktivitet på både trav- og galoppfronten. Det hele startet opp med lunsj-V4 fra Axevalla, før Jarlsberg overtar med lunsj-V5. Til kvelden er det duket for nye utfordringer i V65-spillet fra Øvrevoll, mens Klosterskogen byr på dobbel V5.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vurderinger av Birger og Morten:
Det har vært altså blitt over 100 000 kr i utbetaling for seks rette fire av fem ganger på Øvrevolls V65 i år. Det er liten grunn til at det blir lange køer for å hente seks rette denne gangen heller og det er en vidunderlig krevende meny som venter.

Vi prøver med 4 Nine Mile i V65-1 som V65-banker torsdag, en hest som viser fremgang for hver start og får på blinkers. Motstanden er ikke så ille, så vi gjør et forsøk. Nine Mile var femte i 2000 Guineas for tre uker siden. Går frem for hver start, og Rune Haugen setter på blinkers. Det tror vi kan være positivt, og han blir vår banker på de flate bongene. 1 Miss Kickoff gikk flott i siste start, men gikk opp åtte kilo på formtallet. Er likevel den som later til å være nærmest vår favoritt.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vår luring er 5 Fuego i V65-4. Liker svikt i banen, som det blir nå og har fin form.