Sportspills øvrige søndagsmeny:
V4-lunsj Danmark: Internasjonal V4-søndag i Billund
V75 Eskilstuna: Strålende V75-omgang fra Sverige
Tippetips: Vi går for 12 rette også søndag
Oddsdobbel FA-cupen: En deilig cupdobbel spilles i England
Oddssingel Slalåm: Henrik Kristoffersen jakter nytt VM-gull
Flax: Vinn reisegavekort og metervis med ReiseFlax

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Harstad Travpark avrunder uken med en internasjonal V65-omgang denne søndagen, og det er en riktig så fin omgang vi har foran oss. Endel bra hester i grunnlaget fra Harstad dukker opp, og de helt klare bankerne finnes ikke. På de litt mindre bongene er dog 5 Camilio et bra alternativ. Var nemlig god etter pause sist, og den kan ikke få bedre betingelser enn i kveld. Sjekk ut følgende:

V65-1 : 7 Thai Paycheck – Ble aldri kjørt med i Boden etter pause sist, og den endte derfor opp med å bli sittende bom fast i kulissene med krefter igjen. Var da ute mot bedre hester enn dette. Nå er det opp med HC, den er fort ytterligere forbedret med et løp i kroppen etter pause, og mot en mildt sagt overkommelig gjeng så må dette dreie seg om en bra sjanse. SPILLES!

V65-2 : 5 Valle Trym – Er ikke helt stabil, men feilfritt er vi klart inne på at dette dreier seg om en vinner av monteløpet. Var klin overlegen i monte nest sist, mens den gikk et gedigent løp etter galopper sist. Har tidligere vist frem en 26-tid på distansen i denne stilarten, og den er rett og slett veldig god når den ligger nedpå. Er verdt et forsøk mot 10 Myr Faksen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V65-3 : 11 Kor Kosen – Er BEST, og den var også klart bra sist selv om den ikke fikk vinne. Falt riktignok ut av travet, men det er slik denne pleier å gjøre. Står på hele 80m tillegg denne søndagen, og den skal ikke være mye under pari før den kan være i trøbbel. Vil dog trolig få tidlig kontakt da ingen har «mot» i seg til å dra opp i noe veldig tempo, og dermed runder den normalt til seier. MOTIVERT.

V65-4 : 5 Flippa B.R. – Er SOLGT, og kommer ut i ny regi på søndag. Har blitt matchet mot betydelig bedre hester enn dette på Østlandet, og vi er klart inne på at den vil gjøre det bra i billigere omgivelser i Harstad. Er kjapp i vei, og takler den bare isbane så kan vi ikke skjønne annet enn at dette må dreie seg om en bra mulighet. Soleklar tipsener.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V65-5 : 3 Stina Mi – Var bra etter pause sist, og det ble en enkel seier med krefter igjen på tanken. Hadde uansett godt av den blåseren i kroppen, og vi forventer den forbedret søndag. Dalen opp er naturligvis et pluss, og uten noe tull på veien er sjansene store. VI TROR HARDT!

V65-6 : 5 Camilio – Fyker til tet, og siden er dette over? Den solgte seg dyrt i Sverige sist, men ble spurtet ned helt oppunder mål av en hest som hadde smøget med. Hadde nok godt av den blåseren i kroppen etter pause, og den kan ventes enda bedre her. Taper normalt ikke et løp som dette fra tet, og den bankes på de litt mindre bongene + at vi går ALL IN i DD-SPILLET!