*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Internasjonal V65-omgang i Bergen

Lars Tore Hauge og Rano Hilda er favorittspilt i V65-3 på Bergen travpark i kveld. Foto: Roger Svalsrød: Hesteguiden.com

Svært spennende V65-omgang fra Bergen! Merkelige storfavoritter gjør dette HØYINTERESSANT! Sjekk ut våre tips, og bli med på moroa da vel!

06.12.18 19:23

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
V64 Axevalla: Spennende V64-jackpotomgang på Axevalla
Oddssingel SHL: Färjestad slår formsterke Luleå
Oddssingel Get-ligaen:
Oilers har spilt seg i form
Oddsdobbel:
Deilig torsdagsdobbel til 3,59 i odds
Lotto lørdag
: Gulltrekning med 29 millioner i potten
Vikinglotto onsdag: Norsk vinner av 72 millioner
Lykkespill: Nå kan du kjøpe Flax-julekalenderne på nett

Östersund sparker i gang torsdagen med sin V4-lunsj kl.12.20. Deretter skal vi til landets hovedbane, Bjerke, og her begynner V5-lunsjen kl.13.40. Bergen Travpark byr så på en INTERNASJONAL V65-OMGANG, og løpene mellom de syv fjell starter som vanlig kl.18.55. Høydepunktet denne torsdagen skjer på Axevalla hvor det er JACKPOT I V64-SPILLET! Hele 979 603 finnes ekstra i sekserpotten, og løpene er i gang kl.19.30.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Bergen Travpark disker opp med en fantastisk spennende INTERNASJONAL V65-omgang denne kvelden, og dette er en omgang som fakta har et meget bra potensial. Når vi la ut tipset finnes det to enormt overspilte storfavoritter som vi begge tror mindre på... Vi jakter opptur med herlige objekter, og her er det bare å ta rygg på følgende godbiter:

V65-1 : 7 Tangen Tia – Er kommet tilbake igjen til Bergen, og vi blir ikke overrasket om det gir den en aldri så liten oppsving. Kommer ut etter pause, den møter på en SVÆRT overkommelig gjeng, og den vinner et løp som dette om den leverer noe i nærheten av hva den kan. Motivert favoritt som vi tror MYE på. 1 Lustra Ida – Er spennende om Tangen Tia ikke skulle levere opp mot sitt beste etter pause. Gikk nemlig et aldeles svett løp etter en grov galopp sist, Svein Ove Wassberg passer best på denne, og fra en nydelig utgangsposisjon er den alt annet enn ueffen.

V65-2 : 4 Emilio W. – Dette er ingen dårlig hest, og den MÅ passes i omgivelser som dette. Kom ut etter vel to mnd pause sist, og vi likte det vi fikk se. Ble sjenert til galopp på startsiden, og den tapte mye. Reparerte storveis, og den leverte et av karrierens beste løp. Er normalt ytterligere forbedret med det løpet i kroppen, nå har Lars Tore Hauge fått kjenne på den, og vi må bare rope et varsko! 8 Magna Fin K. – Er utrolig spesiell, men det finnes kapasitet der, og den er bedre enn raden. Nå sist var den på vei frem i dødens mot siste sving da den feilet. Tålte ikke at hetten ble trukket, og den bare reiste ut mot gjerdet da… Har fått tre løp i kroppen etter pause, og feilfritt har den form til å overraske.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-3 : 4 Roberto D.K. – Kan være helt klink i montedebuten, og dette er det soleklare spillet i monteløpet. Glem ikke at sist Rolf Tvedt kom ut med en OK hest i monte så ble den en HIT i den stilarten. AD Sleipner vant nemlig direkte, og med samme rytter som rir Roberto D.K. Vårt soleklare objekt virker dessuten å være på vei mot formen igjen, den møter en billig gjeng, og MÅ bare prøves mot GIGAfavoritten 7 Don Di Quattro! En annen luring er 5 Flirtin Superb. Feilet fra seg en lav 15-tid over 2100ma femte sist i monte, og den kan betydelig bedre enn hva mange tror under sal. Dyktige Christina Hande tar turen over fjellet, og det er ingen tvil om at Flirtin Superb er helaktuell i omgivelser som dette.

V65-4 : 1 Kuven Tøtto – Er stadig noe bedre enn raden, og den fortjener en seier. Sist ble den sittende fast, og det var krefter igjen på tanken. Svein Ove Wassberg er tilbake i «jolla», den står nydelig inne i dette løpet, og med flyt blir vi alt annet enn overrasket om seieren kommer nå. Prøves som en frekkis mot favoritten! 5 Boen Odin – Er også MYE bedre enn raden, og også denne satt fast sist. Er dessuten 20m billigere ute kontra 9 Nebbenes Friggi, og den er absolutt ikke ueffen her. OBS!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-5 : 9 What You Want – Dette løpet har Stall Wassberg kjørt på lunsjrommet? Barbella fyker jo til tet, den skal normalt ha rygg på denne distansen, men slipper uansett kun til 9 What You Want som står perfekt til i ryggen på nevnte hest? Vi er inne på at det kan bli kjørt slik, og da er normalt vår ide en vinne. Fullførte klart bra sist, og den har radet opp med fine løp på slutten. Motivert favoritt.

V65-6 : 3 Goldie Street – Meget spennende finale hvor vi ikke kjøper at medhengeren 6 Cavaca skal være storfavoritt. Kan selvfølgelig vinne, men vi snakker altså om en traver som har vist null skalle i Bergen. Draget vårt er det litt grunnkapasitet i, det var fin stil på den etter et par mnd pause sist, og den kom altså til mål som helt ubrukt. Er 20m tøffere ute kontra Cavaca nå, men vi er likevel ikke sikker på om vår ide er så mye dårligere… Sjokker?

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag