Internasjonal V65-omgang i Bergen


Erlend Rennesvik og Mai Rouge Soa. Torsdag kjører Svein Ove Wassberg. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Erlend Rennesvik og Mai Rouge Soa. Torsdag kjører Svein Ove Wassberg. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Bankeren prøves direkte i ny regi! Vi jakter nytt V65-gull mellom de syv fjell, og dette gleder vi oss til! Gjør du?

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
V4/V5 Bjerke: Internasjonal lunsj på Bjerke
V64 Örebro: Topp V64-omgang med flere godbiter
Oddstips 1: Athletic Bilbao har jerngrep på Sevilla hjemme i Bilbao
Oddstips 2: Oilers har overtaket på Storhamar
Oddstips 3: HV 71 jakter sin femte strake hjemmeseier
Live: Overgangsvinduet januar 2019
Premier League: Alle Premier League-overgangene i januar

Bjerke står for dagens INTERNASJONALE LUNSJ, og her blir det både et V4 + V5-spill. Moroa fra vår hovedbane er i gang kl.12.20. På Kvelden serverer Bergen Travpark en smellfin INTERNASJONAL V65-OMGANG med start kl.18.55. Örebro avrunder torsdagen med sin V64-omgang kl.19.30.

Lerum med frekke TIPSENERE på Bjerke 9. januar. Sjekk ut følgende:
V75-3 : 3 Jentefuten – Draget vårt er dog SOLEKLART, og det er liten tvil om at Jentefuten er spillbar nå. Den fullførte klart bra fra dødens i debuten for Flåten sist, var ikke trøtt over mål, og på klokken stod det 30,5 s 800m. Skal lettes litt i balansen til denne starten, og vi er veldig inne på at dette dreier seg om en FLOTT MULIGHET! Var fakta kun et 6-valg når dette tipset ble lagt ut…

V75-4 : 8 Skjetnefaxa – Fra et elendig løp til et nytt, og heller ikke her er det helt lettløst. Hesten vi plasserer først strålte det av sist, og den var MYE forbedret til en sprettlett seier da. Er kun 4-år, og den virker å utvikle seg veldig fint. Viser den tilsvarende takter som sist kan det være snakk om en sikker vinner.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Bergen Travpark byr på en internasjonal V65-omgang denne kvelden, og det betyr stor omsetning i alle spillformer. Dagens beste banker kommer ut i V64-4, og her er vi inne på at nykommeren til Gaute Lura, 1 Mai Rouge Soa, viser seg frem direkte. Vi anbefaler deg på det varmeste å ta rygg på følgende:

V65-1 : 5 Dag Julius – Vant tre løp på den nøyaktig samme tiden i fjor, samtlige løp på Bergen Travpark, og dette er nok en bane/årstid som Dag Julius liker. Galopperte sist, men nest sist fullførte den fakta klart bra mot betydelig tøffere motstand enn hva den møter på torsdag. Er veldig kjapp i vei, og går bare ikke Håkon Steine «amok» med 2 Vertigo Dominant (best med rygg), så ligger veldig mye til rette for tet og slutt for vår frekke ide. SPILLES!

V65-2 : 8 Explosive Lane – Valgte altså Pål Buer å ta i mot med sist, og da gikk det som det måtte gå. Hesten skrittet i mål. Har ikke skalle lengre til å gå i tet, og det er ryggløp som gjelder. Har torsdag et «straffespark» foran seg, og viser den 70% av hva den kan, ja, da blåser den et felt som dette enkelt. Er en soleklar tipsener. Vi vil dog se litt ordentlig form før vi går all in. 1 Among Hastrup – Hadde vi hatt STOR tro på om den hadde hatt full form. Er nemlig veldig grunnkapabel, og den kan nesten ikke få en bedre oppgave enn dette. Tas med på alt, og vi velger å varsle litt ekstra for den. 6 Xantippe – Er en annen mulig skrell som er betydelig billigere ute nå. Er mer enn god nok på sitt beste, og den skal opplagt passes. MÅ MED PÅ ALT!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V65-3 : 5 Rive Ruska – Var bra etter en lengre pause sist, og den fikk et pluss i kanten av oss. Det at den gikk feilfritt var nok det viktigste for Geir Gudmestad, og gjør den det igjen, ja, da tror vi den vinner mot en billig gjeng. Vi har dog notert oss at Lars Tore Hauge er veldig opp på 6 Mykle Linn, og den tas derfor med på alt. Dette er nemlig en ung hoppe under utvikling, den var bra til seier sist, og er trolig ytterligere forbedret til denne starten. OBS!

V65-4 : 1 Mai Rouge Soa – Er en lillesøster til langt mer kjente Phantasm Soa, og den har altså litt å leve opp til. Kommer nå ut etter et lengre avbrekk, den er kommet inn på stallen til Gaute Lura, og vi går til på denne direkte. Møter rett og slett en ELNDIG GJENG, og er hun bare ikke syk så dreier dette seg normalt om en sikker vinner direkte. Rapportene som vi har snappet opp går dessuten i dur, og det meste ser helt perfekt ut på forhånd. At Svein Ove Wassberg kjører gjør oss ikke akkurat mindre optimistisk. ALL IN!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V65-5 : 7 Neslands Faksen – Var LEKKER i debuten for Kåre Refsland nest sist, og da fikk den to solide pluss i kanten av oss. Sist syntes vi den ikke var like fin, men det ble uansett en enkel seier. Blir tett startet, og når vi ikke var 100% fornøyd med den sist så går vi ikke ALL IN på den her. Glem ikke at dette har vært en notorisk banditt i hele sitt liv. 4 Bol Tore – Odd Storetvedt er en mester med disse kaldingene, og det skal bli spennende å se hva han kan få ut av Bol Tore. På ren kapasitet er denne såpass bra at den kan utfordre storfavoritten direkte. Tas med på mistanke!

V65-6 : 9 Bjørkly Kvikka – Var KLIN overlegen på Leangen sist, og da travet den 32,6/2140ma på en elendig bane. Er ikke så verst på ren kapasitet, og den gjør en interessant start for sin nye trener Øyvind Austevoll på torsdag. Øyvind er en annen trener på Bergen Travpark som er flink med kaldinger, og det skal bli interessant å se hva han kan få ut av denne. Hadde 1,8% av innsatsene på seg når vi la ut dette tipset, og det er naturligvis altfor lite. OBS!