*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Internasjonal V65-omgang i Harstad

 

Gry Kanstad er aktuell i Harstad lørdag. foto_Roger Svalsrød_hesteguiden.com

Flott INTERNASJONAL V65-omgang med stor pott! Vi knaller til med en banker som faktisk ikke var noen favoritt når vi la ut tipset...

28.09.19 15:01

Sportspills øvrige lørdagsmeny:
V75 Leangen: Praktfull V75-omgang med Gulljackpot
V4/V5 Klampenborg: Herlig lørdagsgalopp på Klampenborg
Oddstips 1: Pukki scorer mer enn hele Palace
Oddstips 2: Formsterkt Burnley kan skrelle
Oddstips 3: Det blir alltid målrikt med Brann på Lerkendal
Tippetips lørdag: City går ikke på en ny bortesmell

Nesten SUPERGEVINST og bra V75-tips fra Lerum på Färjestad 21. september!
Dexter Brick (2-valg) innfridde, og den ble banket på flere bonger. Bossy Alley (6-valg) ble det servert SUPERINFO på, og den var undertegnedes 2-valg. Odd Herakles (1-valg) innfridde naturligvis som dagens beste banker. På slike stordager som dette har vi alltid flere typer systemer, og det ble veldig fine penger på flere av disse systemene.

Spesielt på FOLKESYSTEMET (20 andeler a Kr.300) kunne det blitt det helt store denne lørdagen. Usain Henna (7-valg) så nemlig helt klink ut i finalen mot oppløpet, men ble dessverre plukket ned av en smygkjørt tilslutt. Hadde Usain Henna tatt seg av finalen (ble altså nummer to), ja, da kunne tyve stykker ha delt VOLDSOMME ca syv millioner (med seksere og femmere). Nå ble det kun en trøstegevinst, men den var likevel på meget fine Kr.154 068,-.

Sjekk ut følgende fra lørdagen på Färjestad:

Folkesystem (20 andeler a Kr.300) betalte ut storfine Kr.154 068,-.

Folkesystem (20 andeler a Kr.200) betalte ut Kr.18 112,-.

To store systemer (4 andeler a Kr.1 995) betalte ut Kr.18 112 hver seg.

Tre av våre systemer (4 andeler a Kr.1 000) betalte ut Kr.18 112 hver seg.

Et av våre siste info systemer (4 andeler a Kr.1 250) betalte ut Kr.33 960.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Harstad avrunder lørdagen med en FLOTT V65-OMGANG. Vi skal prøve å felle de tyngste favorittene i jakten på storcashen, for på våre bonger står 10 Stina Mi (V65-5) alene. Er best, den er på vei mot superformen, og er svært spillbar i kveld. Gå ikke glipp av følgende snadder til løpene i Harstad:

V65-1 : 2 Annabella Knick – Er 20m billigere ute enn 6 Quadro Bonanza nå, og skulle vår ide komme seg foran så trenger den ikke å bli veldig enkel å fange. Leverte en bra spurt etter pause sist (14,3 s 300m), og formen virker rett og slett å være veldig pågang. Er ikke så verst på sitt beste, og fra slike betingelser som dette er den verdt litt oppmerksomhet. Vi plukker naturligvis med 6 Quadro Bonanza på alt. Disse to skiller seg klart ut.

V65-2 : 7 Grizzly Boko – Dette er et VELDIG dårlig løp, og her skal det ikke mye til for å vinne. Vår ide har fått to løp i kroppen etter den skiftet trener, og var forbedret i Boden sist hvor den gikk helt OK i kulissene. Burde være ytterligere forbedret til dette løpet og motstandsmessig kan den ikke få en billigere oppgave. SKAL MED PÅ ALT!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V65-3 : 9 Myr Faksen – Blir kolossalt hardt betrodd her, men vær OBS på at dette er monte, og det er en stilart som den ikke har imponert veldig i. Kan naturligvis vinne, men den står ikke alene på våre bonger. 4 Villdensky – Er i en helt hysterisk form, og gjør en mildt sagt spennende debut under sal i kveld. Skulle den være god under sal så trenger den ikke å bli veldig enkel å fange…

V65-4 : 12 Netanica – Ble strøket av stevneveterinæren (14.09), men vi regner med at den er 100% når den her kommer ut igjen. Har vært utrolig bra på slutten, og nest sist ledet den et V75-løp i det lengste. Møtte da betydelig tøffere motstand enn hva den gjør nå. Gjør seg ikke bort i et løp som dette, og den settes frekt først.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V65-5 : 10 Stina Mi – Er lørdagens beste banker. Dette er en SVÆRT grunnkapabel hoppe som var meget god i fjor. I år har den egentlig ikke kommet skikkelig i gang, men vi har likt det vi har sett av denne i de tre løpene som den har gjort etter pause. Den varslet vinnerform tredje sist, den gikk så solid mellom galoppene i V75 nest sist, mens den var bunnsolid til seier sist. Ble da forstyrret til galopp i den siste svingen, men var flink og fant travet raskt igjen. Er den beste hesten, og går normalt en skikkelig fin høst/vinter i møte. MÅ BARE SPILLES PÅ LØRDAG! ALL IN!

V65-6 : 3 Camilo – Har en veldig fin oppgave i finalen, og den skal bli spennende å se igjen etter pause. Pleier å være godt forberedt etter opphold, og vi regner med at den leverer bra direkte. Er den beste hesten på strek, og vi plasserer den i a-gruppen sammen med formbomben 1 Filippa BR.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag