*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Internasjonal V65-omgang med Dalen i hovedrollen

The Last Ticket og Dag-Sveinung Dalen er aktuell på Leangen mandag. Foto: HM.Auran/hesteguiden.com

Bankeren skal tilbake på vinnersporet! Mulig supersjokk som du vil elske infoen på! Leangen byr på en høyinteressant V65-omgang mandag!

11.02.19 18:52

Sportspills øvrige mandagsmeny:
V4 Skellefteå: Skellefteå åpner en flott travuke
V64 Mantorp: Frekk V64-banker i spennende omgang
Oddstips 1: Newcastle byr opp til kamp
Oddstips 2: Alaves er solide på hjemmebane
Vikinglotto onsdag: Hele 136 mill kr i førstepremiepotten
Flax: Vinn reisegavekort og metervis med ReiseFlax

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Leangen står for kveldens V65-omgang fra Norge, og det er en INTERNASJONAL OMGANG med litt større omsetning enn vanlig som venter. Det finnes flere meget spennende objekter i denne omgangen, og ingen bør bli overrasket om det vanker flotte kroner til de med riktig V65-rekke. 11 The Last Ticket (V65-6) er halmstrået i denne omgangen, og altså vår alenestrek. Ta rygg på følgende:

V65-1 : 7 Folsom Line – Er feltes KLART BESTE hest, og for oss er det en gåte at den virker å gå under raderen mot en billig gjeng som dette. Imponerte oss bitvis ved flere anledninger i fjor, og på Bjerke femte sist gikk den altså 15,6/2100ma fra dødens. Noe slikt er det ingen i dette feltet som har kapasitet til. Bjørn Håvard Rønningen pleier dessuten å ha hestene sine i orden når de starter, og vi er klart inne på at han vil presentere en Folsom Line som er klar for å kjempe om seieren direkte. MÅ BARE PRØVES!

V65-2 : 4 Agaton Faks – Et veldig svakt løp venter, og de fleste av disse hestene er langt over høyden. At det skal dreie seg om en oppjaget sprint gjør det ikke enklere å løse, og vi føler at ingen er 100% sjanseløse. Vår ide gikk fullt godkjent sist, og den virker stadig å bli bedre. Motstandsmessig kan den ikke få en billigere oppgave, og vi iler til med tipsnikken med dyktige Amanda Robertsen i «jolla».

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V65-3 : 9 Panama Rags – Er en lillesøster til mer kjente Juliano Rags, og den har litt å leve opp til. Innledet fjoråret svært ustabilt, men den så langt bedre i årsdebuten. I en litt halv flegmatisk stil vant den svært enkelt, og på klokken sto det 14,9 s 300m med masse krefter igjen. Har garantert MYE å gå på, og skikker den seg bare igjen er dette hesten å slå. MÅ MED PÅ ALT!

V65-4 : 3 Stjerneiris – Hadde et bra fjorår (tolv ganger blant de tre beste), og den er ikke så verst på sitt beste. Nå er formen mer usikker, men kuskeplusset med Blekkan denne mandagen er såpass spennende at den bare må prøves! Vår ide! 6 Krusina (sistevalg i Tgn) er helt overlegen på ren kapasitet i dette feltet, og den har møtt BETYDELIG bedre hester enn dette før. Dukker opp etter en lengre pause, og den får stå som en stor outsider. Leverer den i nærheten av på sitt beste, ja, da har den en STOR sjanse.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-5 : 12 Five Star Genius – Kan være STORSKRELLEN i dagens V65-omgang. Dette er slett ingen dum traver, og den kammet altså med seg fire seire i fjor. Kommer nå ut med en elendig rad, og den kan umulig bli mye spilt fra en «kald» utgangsposisjon. Vi føler dog at det er litt form i denne hesten, og nest sist fullførte den klart bra med Torkil Steinshaug i vognen. Gikk et vel så bra løp som for eksempel 11 She’s In Love da, og sistnevnte blir altså betydelig mer spilt nå. Sist ble Five Stars Genius sjenert i angrep, og galoppen var ikke til å unngå da. Er VELDIG kuskeplusset med «DUKKE» Solhus nå, han får fart på det meste, og blir det bare litt tempo så kan denne storskrellen komme på lette bein lengst ut i banen. OBS!

V65-6 : 11 The Last Ticket – Er halmstrået i en åpen/spennende V65-omgang. Var riktignok ikke på topp sist, men var da ute på en oppjaget sprint, og den fikk aldri opp noen skikkelig toppfart. Nå er det tilbake på mellomdistanse, den møter de «vanlige» på Leangen, og tilbake på det nivået som den har inne, ja, da taper den normalt ikke et løp som dette. Motivert storfavoritt, og vår banker.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag