*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Internasjonal V65-omgang med frekk banker

Klosterskogen23092019_Vidar Hop vant V5-5 med Birk Faks_Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Vidar Hop og Birk Faks. Torsdag kommer de ut på Klosterskogen. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Bankeren er betydelig bedre enn det grunnlaget den har på konto! Hete objekter vil gjøre livet surt for favorittene! Går det kanskje mot en saftig V65-suksess?

07.11.19 19:23

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
V4 Örebro:
Strålende V4-lunsj fra Sverige
V5/V4 Øvrevoll:
Siste torsdag på Øvrevoll
V64 Bergsåker: En V64-omgang med stort potensial
Spillsenteret: Vi har vurdert torsdagens Europa League-kamper
Oddssingel Europa League: Rosenborg jakter opptur i Europa
Oddssingel Europa League: Gerrard med sensasjonell statistikk på Ibrox
Oddssingel Europa League: Partizankan overraske på Old Trafford
Håndball-VM kvinner: Oversikt over kamper, tider og lagene som skal møtes

Lerum med ny sjokkvinner - var du med på V4-festen 5. november?
Det ble ikke helt enkelt i V4-spillet på Jägersro denne kvelden, men undertegnedes store bong på Kr.1 176 satt som den skulle, og her kunne man hentet ut Kr.8 221 om man hadde tatt rygg. Arwen T. Dream (5-valg / odds 14,92) skrellet i innledningsløpet, men oss lurte dem ikke. Du gikk vel ikke glipp av følgende info på denne godbiten?

7 Arwen T. Dream (V4-1) –
Er en annen som neppe blir mye spilt, men som er spennende. Den spurtet strålende etter sene luker nest sist, mens den ble sittende bom fast som fulltanket sist. Var da med på en ganske tøff åpning. Kan sitte der med litt bedre flyt nå.

Lerum med supertips på Momarken 3. november - Kr.216 ble til Kr.6 443!
ALT SATT I V5-SPILLET på Momarken denne søndagen, og lukene ble tømt. Expresso Doc (23,4%) innfridde som dagens beste banker, og svært solid info ble gitt. Den MINSTE bongen til Kr.216 satt som spikret, og betalte ut knallfine Kr.6 443,-. Du fikk vel med deg infoen på dagens beste banker? Sjekk ut følgende:

7 Expresso Doc (V5-1) – Har egentlig et gaveløp foran seg i kveld, og dette bør egentlig dreie seg om helt grønne lykter. Satt fast med alt igjen tredje sist, før den feilet seg bort nest sist. Nå sist ble den passivt kjørt, og kom til mål med draskylappene oppe. Er egentlig en BRA hest i grunnlaget dette, og vi blir overrasket om noen tør å svare denne fra start. Sitter trolig tidlig i tet, og siden skal dette være over. DETTE ER DAGENS BESTE BANKER!

Lerum med 66-oddser på Solvalla 29. oktober - Kr.180 ble til Kr.7 520!
Undertegnede gjorde rent bord på Solvalla denne kvelden, og i V64-spillet var tipsene SVÆRT STERKE! På den minste bongen til Kr.180 (betalte ut Kr.7 520) innfridde bankerne Zenit Brick og Gargamel Sisu. Stjernesmellen Princess Kei'em (66,43 i odds/1,3%) slo til som en SJOKKERENDE GODBIT, og følgende info ble gitt:

12 Princess Kei’em (V64-2) – Kan være noe for de som leter på dypet. Fullførte klart bra sist, mens den kom solid tilbake etter galopp nest sist. Har fått tre løp i kroppen etter pause, den utvikler seg fint, og gjør seg ikke bort med litt flyt på veien.

Lerums minste V5-BONG på Kr.168 betalte ut Kr.12 322 i Harstad 26. oktober!
Det ble servert helt fantastiske tips i V5-spillet til Harstad lørdagskveld, og ALT av bonger satt i V5-spillet! Den MINSTE bongen til kun Kr.168 betalte ut STORFINE Kr.12 322,-. Stjernesmellen Camillo (4,3%) var med på kun to hester på den lille bongen, og følgende info ble gitt:

5 Camilio (V65-5) – Er egentlig god nok i massevis, og hadde vært HET med form. Nå er formen usikker, og den er derfor kun en liten gardering.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Lyntoto er den enkleste måten å spille på hest på. Du trenger ikke ha peiling på hest for å spille. Du bestemmer kun hvor mye du vil spille for, og lar spillmaskinen velge ut en blanding av favoritthester og outsidere for deg.

Klosterskogen står for kveldens V65-omgang på travet, og det er en spennende omgang som venter. Vi har jobbet frem en småfrekk banker, og det er ikke sikkert at den blir noen favoritt i spillet... Vi er dog klart inne på at 12 Birk Faks (V65-4) driver en egen idrett i sitt grunnlag for tiden, og selv fra et kaldt spor på en kjapp sprint lar vi den stå alene. Går 27,0/1700m, og jogger inn til en enkel seier? VI TROR DET! Gå ikke glipp av følgende:

V65-1 : 1 Birk Støvern – Går nok en del til på i kveld, og feilfritt tar den seg også av dette løpet. Gikk meget sterkt etter galopp sist, og den utvikler seg fint. Vær dog OBS på at dette er en fersk hingst, og slike skal man være litt forsiktig med å stole 100% på. Motivert, men… 10 Motvind – Har gjort to løp etter et lengre opphold, og er bedre enn raden. Gikk bra i kulissene etter galopp sist, og ble sittende fast. Nå er den SOLID kuskeplusset med Dalen, og den er dermed HELAKTUELL for oss.

V65-2 : 11 Eva Gardenia – Helskummelt løp med svært urutinerte hester på farten. Favoritten var god til seier sist, og den har et visst talent. Vi snakker dog om en hoppe som nettopp har kommet i gang, og fra bakspor på en bane som Klosterskogen er det dermed ikke snakk om noen banker. Motivert, men… 10 Sweet Nona – Fikk maks etter et lengre opphold sist, og var OK i debuten for Halle. Banen den dagen var noe spesiell, og det kan være at den påvirket henne negativt. Er normalt forbedret inn mot denne oppgaven, og skal passes!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V65-3 : 6 Under D’Cherry Moon – Er feltes BESTE hest, og den leverte et OK løp etter et lengre avbrekk sist. Det løpet skal normalt ha gjort svært godt, og vi forventer den ytterligere forbedret til kveldens løp. Har tidligere vært ute mot langt tøffere motstand enn dette, og vi er altså veldig inne på at den vil hevde seg SOLID i et løp som dette. FREKK TIPSENER!

V65-4 : 12 Birk Faks – Er i en helt egen klasse på ren kapasitet i dette feltet, og selv fra et «kaldt» spor tror vi bestemt den runder til seier på en kjapp sprint. Vant sist, og den oppførte seg med bilstart. Har plundret med volte, men løpet den gjorde etter startgalopp tredje sist, ja, det var aldeles helsvett. Går 27,0/1700m «baklengs», og vi kan ikke se hvordan den skal tape et løp som dette om det bare ikke blir helt feil på veien. Dette er kveldens BESTE banker, og vi går ALL IN!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V65-5 : 5 Wellek – Ble kjørt DØNN ned i kjelleren sist, men det bryr ikke spillerne seg om, og gjør den til en av dagens tyngste favoritter. Kan naturligvis ta seg av dette løpet, men det er ikke snakk om en hest som rader opp lengre, og etter løpet sist er vi noe usikker på den. 4 Løkki Dino – Har hatt sine problemer, og kommer her ut etter et lengre avbrekk. Det er veldig flinke folk bak denne, og den hadde ikke startet om man ikke hadde vært fornøyd med den i jobbene. Duger på ren kapasitet, og den skal helt klart med ved gardering.

V65-6 : 4 Goodman B.R. – Vant sprettlett etter pause sist, og var ordentlig bra direkte. Er MYE bedre enn det grunnlaget den har på konto, og fra andre omvendt i volten blir vel det gratis tet? Burde ha MYE å hente i grunnlaget sitt fremover, og den tar seg normalt av finalen om den leverer som den skal.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.