Internasjonal V65-omgang med spennende banker


Einar Nedrebø er aktuell på Forus tirsdag. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Einar Nedrebø er aktuell på Forus tirsdag. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Småfrekk V65-banker! Dagens tyngste kan tape! Helfrekt objekt som det lyste av sist! Vi liker dagens omgang på Forus skarpt! Du tar vel rygg?

Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
V4 Mantorp:
Flott V4-omgang fra Mantorp
V64 Solvalla: Premiere for V64-kveld på Solvalla
Tippekupongen: Manchester City slår tilbake
Oddstips: Uthvilte West Ham bør vinne

Kr.539 729 innspilt på Leangen 1. januar!
Kurt Leirvåg har Leangen som sin store favorittbane, og denne mandagen viste han igjen hvorfor. Tipsene som ble servert var nemlig knallsterke, og det var duket for flotte kroner på en rekke av bongene. Nettavisens V65-forslag på Kr.864 betalte tilbake enormt flotte Kr.26 661,-. Det ble også fullklaff i V5-spillet, og her betalte bongen på Kr.972 tilbake herlige Kr.19 787,-. På Eksperten ble det fullklaff for følgende andelslag:

* 8 lag til Kr.1 000 (ti andeler a 100/fire andeler a 250/fem andeler a 200) betalte ut Kr.26 661,-
* 2 lag til Kr.1 200 (fire andeler a 300) betalte ut Kr.27 579,-.
* 3 lag til Kr.2 000 (fire andeler a 500) betalte ut Kr.53 781,-
* 1 system til Kr.4 000 (fire andeler a 1 000) betalte ut Kr.30 792,-

I V5-spillet ble det fulltreff for tre lag til Kr.1 000 (fire andeler a 250/fem andeler a 200) + ett lag til Kr.1 200 (fire andeler a 300). Disse lagene betalte ut Kr.19 787 hver seg.

Totalt spilte våre andelslag inn gedigne Kr.539 729 denne mandagen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen under

Forus åpner året med en INTERNASJONAL V65-OMGANG! Dette er en omgang med et bra potensial, og vi spekulerer mot flere av dagens tyngste favoritter. 9 Riordan Kronos står alene på våre bonger, og når dette tipset ble lagt ut var den fakta ingen favoritt...

Sjekk ut følgende:

V65-1 : 2 G. Jerken – Har hatt en veldig motflyt lenge nå, men snart må vel det løsne? Nå sist satt den bom fast over mål, og da stod den altså likt med Tomeld ØK. Nest sist spurter den fint mellom hester på oppløpet, og den hadde krefter igjen over mål. Var en av våre bedre 4-åringer i fjor, og den har et for lavt grunnlag på konto. Kan muligens komme seg tidlig foran nå, og da er dette hesten å slå! OBS! PS. 10 Tekno Odin – Blir kolossalt hardt betrodd, og hadde vi snakket om en Tekno Odin i superform, ja, da hadde vi tatt bølgen selv. Dog har den ikke imponert i noen av de to løpene den har gjort etter avbrekket, og vi er usikker på hvor bra den er formmessig. Er dessuten ikke noe spesielt glad i denne tiden på året, og 60m tillegg er en alt annet enn billig oppgave. Kan naturligvis vinne, men den står ikke alene på våre bonger.

V65-2 : 4 Sober Sam – Hadde vi gått ALL IN på om den hadde vært stabil. Har dessverre å rote veldig på startsiden tre ganger på rappen nå, og vi liker ikke når hingster begynner med slikt tull. Da bør man nemlig ikke bli overraslet om de fortsetter med det. Kapasiteten til Sober Sam er BEST i dette feltet, og den var knallgod etter en grov galopp sist. Motivert favoritt, men vi tør ikke å banke den.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen under

V65-3 : 1 Skyliner – Er en banker for de som ønsker å gå tynt. Har nå fått to løp i kroppen etter et lengre avbrekk, og den var fullt godkjent i nederlaget sist. Geir Mikkelsen opp er et pluss, den kan åpne, og fra dette sporet er den sikret et bra opplegg. Feller alt om det bare klaffer litt på veien?

V65-4 : 3 The Trooper – Har funnet en fantastisk bra form, og den må bare prøves i dette jevne løpet. Nå sist løste den enormt fra start, men så kom galoppen. Tapte mye, men gikk gnistrende i kulissene i etterkant. Har motstandmessig et riktig løp foran seg nå, og den har normalt en veldig bra sjanse. OBS!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen under

V65-5 : 9 Lome Lotta – Er en banker for de som ønsker å gå tynt. Den har nå fått fire løp i kroppen etter et lengre avbrekk, og den var god i nederlaget etter et upassende tøft opplegg sist. Nå blir det å gå med i rygger, den er sylvass på speed, og det er en hest som passer perfekt i hendene på Svein Ove Wassberg. Vi tror MYE på denne frekkisen, og roper et stort varsko!

V65-6 : 9 Riordan Kronos – Ble bortvist i debuten for Einar Nedrebø, men på tirsdag er det revansjedags, og vi går ALL IN! Var nybehandlet før det løpet den skulle gjøre sist, og vi er veldig klar på at Nedrebø kommer til å vise frem en ytterligere forbedret nykommer. 9. desember var den positiv i helt andre omgivelser enn dette, og dette er en hest som er herdet mot LANGT TØFFERE motstand enn hva den møter i finalen. Har en stor sjanse, og vi blir fakta veldig overrasket om den taper mot en såpass overkommelt gjeng. ALL IN!