Sportspills øvrige søndagsmeny:
V4 Odense: Herlig V4-omgang fra Danmark
V75 Axevalla:
Untersteiner har V75-bankeren
Tippetips: EM-kvalik i fokus på søndagskupongen
Oddstips 1: Nederland spilles til akseptabel odds
Oddstips 2: Storhamer fortsetter veien mot bøtten

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Klosterskogen avrunder uken med en spennende V65-omgang, og dette trenger ikke å bli helt lettløst. Våre største bonger er uten bankere, men vi håper uansett å løse denne omgangen på et bra sett. Ta rygg på følgende:

V65-1 : 10 Lille Odin – Harry Tharaldsen er ikke den enkleste å sveive inn, og han er ikke akkurat av de mest aktive i oppløpskamper. Dog har han sjansen med en hest som er i en veldig bra form, og sist gikk den altså PIGG i mål etter sene luker. Gangen før ble den treer fra tet, men da gjorde heller ikke Harry noe for å vinne løpet. Han satt helt stille, og rørte ikke hesten. Lille Odin har vunnet to ganger, og ved begge anledninger var det på Klosterskogen. MÅ PASSES, og den er spillbar. Settes knepent foran 12 Kaptain Kuling som dukker opp etter pause.

V65-2 : 9 Dansken – Var Per Gottling enormt optimist på etter et lengre avbrekk sist, og han sa på forhånd at han ble skuffet om den ikke vant. Vant gjorde den etter en avslutning i 15-fart, og den fungerte fint for dagen. Har garantert MYE inne, og det skal bli spennende å følge den fremover. Runder en ikke så altfor tøff gjeng? Plasseres foran 1 Greed som også er talentfull.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V65-3 : 2 Mystic Lisa – Småskummelt løp hvor det kan skrelle til. Tungt spill blir det på 8 Twintoulouse, men den vil vi gjerne se etter et lengre opphold før vi går noe hardt til på den. Vår ide var helt OK fra tet etter pause sist, men hadde nok godt av den blåseren. Her er vi klart inne på at det kan bli tet/rygg leder, og via siste indre på oppløpet. Da gjør den seg ikke bort i et billig løp som dette, og den skal passes. OBS!

V65-4 : 3 Ithinkiama Genius – Har gjort to meget bra løp etter pause, og nå er vel det duket for en etterlengtet seier igjen? Den var TUNG i kroppen etter pause nest sist, men fullførte bra og var ikke tom over mål. Nå sist ledet den i det lengste, og den ble altså kun plukket ned av en såpass god hest som L.J.’S Dreamcatcher på streken. Er billigere ute på søndag, den har normalt fordel av sprint, og feelingen vår sier TET OG SLUTT! Burde vært en klar favoritt her, men ser fakta kun ut til å bli et 2-valg…

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V65-5 : 6 Neslands Tron – Var strålende opplagt tredje sist, og den fullførte meget bra da. Var så under pari nest sist, mens den i monteløpet sist rullet over i galopp og feilet fra seg en mulig plass på pallen. Dukker her opp mot en formløs gjeng, og den gjør seg ikke bort om den leverer som for eksempel tredje sist. Skreller med Tom Erik Solberg?

V65-6 : 5 Super Strong – Debuterer for Lars M. Søvik denne søndagen, og det kan være snakk om en sikker vinner direkte. Møter nemlig på en særdeles overkommelig gjeng, og den får normalt gratis tet om den bare takler svingene som den skal. Spilles direkte! 3 Kemas Starlight – Tror vi får rygg leder, og da er det ALLTID skummelt å utelate Dag-Sveinung Dalen. Var dessuten hakk i hel på bedre hester enn dette nest sist, og formen skal ikke være så verst, Motbudet.