Internasjonal V65-omgang med stort potensial


Eirik Høitomt og Princess Corner. Torsdag kommer de ut på Momarken. foto_Roger Svalsrød_hesteguiden.com
Eirik Høitomt og Princess Corner. Torsdag kommer de ut på Momarken. foto_Roger Svalsrød_hesteguiden.com

Bankeren dukker opp i et ellers veldig jevnt oppgjør! Flere mulige supersjokk som salen sover på! Ferske påsketips til Momarken er klare! Tar du rygg?

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
V4 Boden: Åpen V4-omgang til lunsj
V75 Gävle: Påskebonanzaen sparkes i gang
Oddstips 1: Flott odds på poengdeling
Oddstips 2: Arsenal ryker ut
Oddstips 3: Frankfurt med alle mann i angrep
VikingLotto: Norsk spiller var alene og vant superbeløp

V75-påskeegget er fylt med 160 millioner
Det blir igjen V75-BONANZA denne påsken, og det betyr FIRE DAGER PÅ RAD med spillet som vi elsker, V75! Omgangen som blir kjørt på Romme 21. april er hovedomgangen, og her venter en MULTIJACKPOT med voldsomme kroner å spille om. Totalt kan man spille om spinnville 160 millioner denne påsken!

Vi i Nettavisen ligger ikke på latsiden i påsken, og gir deg ferske/oppdaterte travtips hver dag. Vi har naturligvis et ekstra fokus på V75-omgangene, men gir deg også tips til en rekke andre omganger gjennom hele påsken.

V75-omgangene kjøres på følgende baner:
18. april:
Kl.19.30 / Gävle (Tips ved Petter)
19. april: Kl.15.00 / Färjestad (Tips ved Lerum)
20. april: Kl.15.00 / Klosterskogen (Tips ved Leirvåg)
21. april: Kl.16.20 / Romme (Tips ved Lerum)

Mer siste info V75-suksess! Denne gangen på Bjerke 17. april!
Det ble svært vrient å være spiller på Bjerke denne kvelden, og INGEN greide å løse V75-rebusen. Dermed er det duket for en saftig V75-JACKPOT neste onsdag. Kurt Leirvåg traff dog veldig godt på TO siste info bonger (fire andeler a Kr.899), og på begge disse kunne man hente ut fantastisk fine Kr.40 430,-.

Perfekt start på påskeuken - Kr.1 920 ble til Kr.11 130 på Jarlsberg 15. april!
Petter Kristiansen serverte FLOTTE V65-tips denne kvelden til Jarlsberg, og det ble en herlig start på påskeuken. Super Strong innfridde som en banker av stål i innledningen, og når Hearthammer slo til i finalen, ja, da var det duket for en ny deilig opptur for våre kunder. Den store V65-bongen på Kr.1 920 satt nemlig som støpt og betalte ut meget fine Kr.11 130,-.

Siste info V75-suksess på Leangen 13 - april!
Kurt Leirvåg serverte igjen solide tips på sin store favorittbane Leangen denne lørdagen. Det var dog på SISTE INFO-BONGENE det var størst suksess. Hele TOLV V75-BONGER med en innleveringspris på Kr.2 000 til Kr.6 000 suste inn, og betalte ut fra Kr.16 556 til Kr.18 344,-. Du vet vel hvem du skal ta rygg på når vi skal jakte storcashen i V75 denne påsken?

Strålende tips til lunsj og kvelds 12. april - tok du rygg?
Det ble en FLOTT FREDAG for våre kunder, og det ble oppturer både i lunsjen samt til kvelds. Undertegnedes lunsjbong til Kr.960 på Hagmyren satt som støpt, og betalte ut fine Kr.4 886,-. Västerbo Burberry (3-valg) og Moddelina (6,5%) ble begge servert som deilige tipsenere.

På Biri om kvelden var det Petter som var på HUGGET, og hans MINSTE V65-BONG på Kr.192 suste inn! Her kunne man hentet ut HERLIGE Kr.4 048 om man hadde tatt rygg. World Peace innfridde som en V65-banker av stål!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksene under. Artikkelen fortsetter under spillboksene

Momarken er en av våre store favorittbaner, og en bane vi ofte har lykkes på. Når det gjelder dagens V65-omgang har vi naturligvis klare ambisjoner om en ny opptur på banen med det lange oppløpet. Det finnes ingen klare bankere i denne omgangen, og når flere av løpene dessuten er særdeles utfordrende så burde dette gi meget solid betalt. 8 Princess Corner har vunnet 7 av 10 løp, den tåler å bli brukt underveis, og vi velger å la den stå alene i et ellers meget jevnt/åpeng oppgjør. V65-1 begynner kl.16.00, og vi skal til lukene med følgende:

V65-1 : 4 Flassi Prinsen – Har egentlig ikke vist veldig mye, men andre gang ut etter pause sist virket den kraftig forbedret. Ble da sittende bom fast tilslutt med vinnerkrefter på tanken, og vi hadde faktisk 28,1 s 800m på klokken… Her volter de 3 + 3, og fra tredje omvendt er vi inne på at Flassi Prinsen fyker til tet. Er den da som sist, eller kanskje enda litt bedre, ja, da blir den ikke enkel å fange på en kjapp bane. OBS!

V65-2 : 11 Difficult To Catch – Her er ikke kvaliteten veldig god, men det finnes noen unntak. Draget vårt har gradvis blitt bedre, og en seier er normalt rett rundt hjørnet. Den feilet med krefter igjen i stengt posisjon nest sist, mens den nå sist fullfører sterkt bak to gode. Er trolig ytterligere forbedret til denne starten, og klaffer det bare litt på veien burde den duge. OBS!

V65-3 : 11 Eos Marinka – Kan fort vise seg å være et spennende langskudd her. Kommer tilbake etter et lengre avbrekk, og man har altså prøvd å få føll på henne, men lykkes ikke med det. Nå har den trent sterkt over en lengre periode, og den har også vunnet en lokalkjøring. Har tidligere matchet betydelig bedre hester enn dette, og det skal bli spennende å se den igjen. Dalen opp er aldri feil, og fra andre omvendt kan den komme fykende direkte. Prøves til skyhøye odds i lukene!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V65-4 : 8 Turbo Teddy – Har en elendig rad, og blir garantert ikke mye spilt. Viste dog ganske fin fart i fjor, men da uten å fungere som best. Nå uttaler treneren seg i Trav og Galopp-Nytt at de har funnet ut av problemet som plaget den i fjor, og at den har gått enkelt 31 i et jobb før denne oppgaven. Denne fine kaldblodsen gleder vi oss derfor å se igjen etter avbrekket, og som nesten uspilt velger vi å varsle. Her er det nemlig ikke veldig hardt i mot… KAN SJOKKE!

V65-5 : 8 Princess Corner – I utgangspunktet er dette et vidåpent oppgjør hvor ikke veldig mye vil skille. Vi valgte uansett å gå for et bankerspill her, og vi gjør det på vinnermaskinen til Kjetil Helgestad. Imponerte stort fra en kald utgangsposisjon sist, og det er ikke innledningsvis denne tøffingen gjør løpene. I sluttrunden pleier den å male feltene i stykker, og vi er veldig inne på at den vil bli utrolig vrien å stå i mot nedover det lange oppløpet på Momarken. Rapportene går dessuten i dur, og da lar vi det stå til. ALL IN!

V65-6 : 10 Felicity Sisu (denne ble strøket torsdag) – Er den helt overlegent beste hesten i finalen, men etter en svak årsdebut blir den ikke spilt her. Vær dog OBS på at det var gode rapporter på den før årsdebuten, og den kan neppe ha vært helt frisk i løpet sist. Har en ENORM toppfart i kroppen sin, og den matchet betydelig bedre hester enn dette i Sverige i fjor. Vi liker skrellkusk Gunnar Austevoll opp på denne hoppen, og med litt tempo på forestillingen er den MER ENN GOD NOK til å skrelle i finalen. MÅ MED PÅ ALT!