Internasjonal V65-omgang på Momarken


Frøyu Pelle og kusk Gunnar Austevoll. Tirsdag kommer de ut på Momarken.  Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
Frøyu Pelle og kusk Gunnar Austevoll. Tirsdag kommer de ut på Momarken.  Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Knallspennende V65-omgang på Momarken! Vi byr på en banker som hadde et strålende fjorår, og årsdebuterer som en vinner?

Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
V4 Romme: Spennende V4-lunsj på Romme
V64 Jägersro: Stor V64-jackpot med over 1,8 millioner ekstra
Oddstips 1: City må jobbe for seieren
Oddstips 2:
CSKA får det tøft på bortebane
OL-tips 1: Emil Iversen er på medaljejakt
OL-tips 2: Lunde Pedersen er en joker i gullkampen
OL Pyeongchang: Her er programmet for vinter-OL

Syv V75-andelslag med fullklaff på Forus 10. februar!
Det ble fullklaff for totalt SYV ANDELSLAG på Eksperten denne lørdagen, og disse betalte ut fra Kr.15 652 til Kr.16 549. Prisene på disse andelslagene var på Kr.1 500 (fem andeler a Kr.300), og opp til Kr.3 600 (fire andeler a Kr.899). I V4-spillet på samme bane ble også fullklaff på V4-bongen til Kr.420, og den betalte ut Kr.2 597,-.

Dagens beste banker innfridde, og den ble faktisk servert mot dagens tyngste V75-favoritt, Orlando Knick. Bankeren vi gikk for var nemlig Kick Off Classic, og følgende info ble servert på den:

V75-7 : 1 Kick Off Classic – Har en skreddersydd oppgave foran seg i finalen, og normalt dreier dette seg om tet og slutt. Ble matchet mot langt bedre hester enn dette i fjor, og den travet for eksempel 13,5/2100ma i Drammen etter et løp i dødens den siste runden… Noe slikt er ingen i dette feltet i nærheten av. Har nå fått tre løp i kroppen etter at vintertreningen er gjort unna, og den er MILEVIS bedre enn raden! Nest sist viser den 10,3 s 300m, og den går pigg i mål. Nå sist fikk den aldri sjansen, og ble sittende fast. Følger bilen fra start når den blir laddet med, og ingen henter en lengde på den. VI TROR KNALLHARDT PÅ TET OG SLUTT!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Momarken er en bane vi liker skarpt, og vi har hatt mye suksess på den banen tidligere. Dagens V65-omgang ser fantastisk spennende ut på forhånd, og det burde gå mot riktig så fine kroner til de med 6-riktige. Dagens beste banker kommer ut i V64-5, og her står 9 Frøyu Pelle alene på våre bonger. Gå ikke glipp av følgende:

V65-1 : 3 Commander Nosto – Er den beste hesten i feltet, og den som skal stå først på ranken i innledningsløpet. Kommer ut etter et lengre avbrekk, men Steinar Holm er opp på sin springer, og vi iler derfor til med tipsnikken direkte. PS. Likable Heldia – Spurtet bra på Färjestad sist, og den var god treer bak to bra hester. Her skremmer ikke motstanden, og med flyt har den form til å vinne. PASSES!

V65-2 : 10 Julicana – Monteløpet denne tirsdagen er fakta veldig jevnt, og det er en del fine hester under sal i dette grunnlaget. Julicana var under pari med vogn sist, men i monte har den vært ordentlig positiv, og den fortjener virkelig en seier i den stilarten. Den avsluttet i 12-fart både nest sist å tredje sist, og tilbake i «normal» form, ja, da løper ingen fra denne under sal i dette løpet. Det lange oppløpet er dessuten kun et pluss. Overrasker med superdyktige Siv Emilie Løvvold?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-3 : 5 Stina Mi – Er den beste hesten i feltet, og kommer den seg bare rundt uten noe tull så skal de andre få slite. Gikk et aldeles helsvett løp etter en veldig grov galopp nest sist, mens den nå sist ikke fikk ordentlig feste i banen, og det løpet vil vi ikke vektlegge for hardt. Gikk feilfritt sist den besøkte Momarken (21.11.2017), og da ble det også en seier. Det tror vi det også blir her, om den går feilfritt… SPILLES!

V65-4 : 5 All Reasons – Er en veldig kapabel vallak som kommer til Norge med en form som er klart bedre enn raden. Den satt fast etter galopp fra start nest sist, og den var da meget god for dagen. Nå sist spurtet den sterkt når den fikk lukene ca 300m fra mål, og det gikk fort tilslutt. Vi blir skuffet om den ikke kjemper om seieren i en feilfri utgave, og med fersk form i kroppen skal den stå først. PS. 12 Concon W. – Er den beste hesten i feltet på ren kapasitet, og den har matchet langt bedre hester enn dette tidligere. Kommer nå ut etter en lengre pause, det er OK rapporter på den, og den skal med på gardering.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-5 : 9 Frøyu Pelle – Hadde et knallsterkt 2017, og den var altså på trippelen 13 ganger på 16 forsøk! Kommer nå ut etter en liten pause, den pleier å være godt forberedt, og den er dessuten normalt travsikker. Her møter den en motstand som ikke er veldig hard, og fra et nydelig smygspor sitter den fort i andre/tredje/fjerde utvendig underveis. Da blir den alt annet enn enkel å stå i mot tilslutt, og vi går på denne som dagens beste banker i en ellers krevende omgang.

V65-6 : 4 Speedy Circle – Hadde vi litt skrelltro på sist, og det var en hest vi faktisk hadde tidlig med på gardering. Stod da til 75 glade ganger i totoen, og den spurtet riktig så fint i kulissene. På klokken stod det 13,9 s 500m med krefter igjen. Kommer ut fra Knut Arne Ødegaard sin formstall, og den kommer ut mot en veldig riktig motstand. KAN SLÅ TIL SOM EN FREKKIS I EN ELLERS JEVN FINALE!