*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Internasjonal V65-omgang på Sørlandet

 

Cato Antonsen og Tripsson Ø.K. Søndag kommer de ut på Sørlandet. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Bankerfritt med flere godbiter på menyen! Vi byr på ferske søndagstips til Sørlandet, og dette gleder vi oss til! Du tar vel rygg, og blir med på moroa?

06.10.19 18:51

Sportspills øvrige søndagsmeny:
V64 Øvrevoll: Øvrevoll med en riktig pangdag på galoppen
V75 Årjäng: Flott V75-omgang fra grensebanen Årjäng
Tippetips: RBK kan gå på en ny smell mot Hornelands gamle klubb
Oddstips 1: Borteproblemene vil ingen ende ta for United
VM i håndball: Program for håndball-VM 2019 kvinner
NHL hockey:
13 ting du trenger å vite før NHL-starten

Nye supertips fra Lerum - sjekket du V75-tipsene på Solvalla 29. september?
Kavata Käll (6-valg) ble lansert som et spennende objekt. Global Trustworthy (2-valg), og JH Respons (3-valg) stod begge først på vår rank. Etter seks avdelinger var verdien Kr.17 430, og da satt den LILLE BONGEN på Nettavisen (Kr.216) igjen med et bankerspill på Callmesally i finalen. Den var solid, men ble dessverre bare nummer to. Derfor ble det kun en trøstegevinst på Kr.2 342, men hadde vår banker vunnet i finalen, ja, da hadde vår minste bong betalt ut ca 30 000 med seksere og femmere.

Lerum med knallsterke V75-tips på Leangen 28. september!
Voje Piril (3-valg), og Golden Dream ME (3-valg) var begge vårt ENESTE A-VALG! Magnums Othello innfridde som vår beste banker. Det store systemet (fire andeler a Kr.1 995) betalte ut Kr.16 238, folkesystemet (20 andeler a Kr.300) betalte ut Kr.15 825, folkesystemet (20 andeler a Kr.200) betalte ut Kr.15 522, systemet til Kr.4 000 (fire andeler a Kr.1 000) betalte ut Kr.15 805, ellers var det endel bonger som også gikk inn med fine penger.

Nesten SUPERGEVINST og bra V75-tips fra Lerum på Färjestad 21. september!
Dexter Brick (2-valg) innfridde, og den ble banket på flere bonger. Bossy Alley (6-valg) ble det servert SUPERINFO på, og den var undertegnedes 2-valg. Odd Herakles (1-valg) innfridde naturligvis som dagens beste banker. På slike stordager som dette har vi alltid flere typer systemer, og det ble veldig fine penger på flere av disse systemene.

Spesielt på FOLKESYSTEMET (20 andeler a Kr.300) kunne det blitt det helt store denne lørdagen. Usain Henna (7-valg) så nemlig helt klink ut i finalen mot oppløpet, men ble dessverre plukket ned av en smygkjørt tilslutt. Hadde Usain Henna tatt seg av finalen (ble altså nummer to), ja, da kunne tyve stykker ha delt VOLDSOMME ca syv millioner (med seksere og femmere). Nå ble det kun en trøstegevinst, men den var likevel på meget fine Kr.154 068,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Undertegnedes hjemmebane, Sørlandet, avrunder uken med en herlig V65-omgang. Det finnes favoritter som naturligvis kan innfri, men vi skal prøve å felle flere av dem, og våre litt støre bonger er uten. Gå ikke glipp av følgende godbiter:

V65-1 : 6 Tripsson Ø.K. – Har ikke gjort mange glad på slutten, men med to løp i kroppen så virker den å være på vei mot en ordentlig bra høstform. Gikk HELPIGG i mål etter sene luker sist, og endelig viste den altså litt form. Var god i fjor høst, og kanskje er det slik at dette er den beste tiden på året for Tripsson ØK? Søndag er det opp med Cato, og den må bare prøves mot en billig gjeng!

V65-2 : 7 Alcantara Beech – Var ikke optimal skoløs fremme sist, og hadde dessuten sine problemer på svingene. Nå skor man den om, og i kveld passer også baneprofilen bedre. Har matchet langt bedre hester enn dette i Sverige, og den skal duge godt i et løp som dette. PASSES! PS. 5 Always A Star – Debuterer for Stall Hamre, og salen tar bølgen. Er OK på sitt beste, og var flink etter galopp sist. Fungerte dog ikke tilfredsstillende, og det skal bli spennende å se den igjen nå. Skal på bongen, men vi kjøper den ikke som superfavoritt.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V65-3 : 3 Waxen – Flyter mye på skallen sin, for noe spesielt pen å se på aksjonsmessig er den ikke. Var riktignok noe bedre sist, og det ble enkelt da. Vinner sikkert igjen, for Tjomsland er helt rå å holde disse kaldingene i gang. Veldig motivert favoritt. 9 Tangen Frikk – Dette er hesten som er god nok på ren kapasitet til å utfordre Waxen. Har dog rotet fælt etter den kom inn på stallen til Mikkelsen, men kanskje er det slik at også denne forbedrer seg etter miljøbytte samt at et kaldere vær roer den ned? Motbudet.

V65-4 : 6 Van Der Meulen – Vant et gaveløp i Bergen sist, men så fin ut for dagen, og for selvtilliten var det godt for denne hesten. Er normalt flink med volte, det er snakk om feltes i særklasse beste hest, og det kan fort komme en ny seier. 1 Wind Of Change T.J. – Er hesten man skal passe ved gardering. Har vært omgitt av ganske fine rapporter, og den gikk meget bra i kulissene etter galopp sist. Skulle ikke favoritten prestere på topp så er dette et spennende spill. Bak disse er løpet vidåpent.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V65-5 : 10 Trons Vilje – Vi vil anta at Knut Arne Ødegaard ikke kaster bort en søndag på Sørlandet uten at han har ambisjoner direkte med denne kapasitetshesten. Er helt overlegen på ren kapasitet, men har altså hatt sine problemer, og derfor vært lenge borte. Prøves direkte da det er nå den skal spilles. Neste gang kan den fort være «oppbrukt»…

V65-6 : 9 Rapide Frecel – Jevn og spennende finale. Hesten vi plasserer først har varslet vinnerform på slutten, men ble altså litt forkjølet, og kommer nå ut etter en liten pause. Ofte kan man få en oppsving etter en forkjølelse pga et økt overskudd. Her har Rapide Frecel svært riktige betingelser foran seg, og den er sikret et bra opplegg. Med tempo er den giftig, og skal helt klart passes nå. OBS!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag