Internasjonal V65-omgang på Sørlandet


Øystein Tjomsland og Magnums Othello. Søndag kommer de ut på Sørlandet. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Øystein Tjomsland og Magnums Othello. Søndag kommer de ut på Sørlandet. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Meget fin omgang fra Sørlandet! Relativt store felter, og dette er absolutt ikke enkelt. Bankeren gjør kort prosess, og gir oss en saftig opptur?

Sportspills øvrige søndagsmeny:
V75 Östersund: Vidåpen V75-jackpotomgang med 2,9 millioner ekstra
V4 Charlottenlund: Dansk lunsj søndag
Oddstips 1: Citys superstatistikk kan ryke på Anfield
Oddstips 2: Montella er ikke Sevillas redningsmann
Oddstips 3: Sanchez-spekulasjonene ødelegger for Arsenal
Tippetips: Her kan Barcelona få trøbbel
Fotball: Overgangsvinduet januar 2018
Premier League: Alle overgangene i januar
Eliteserien: Sjekk vinterens overganger i Eliteserien
Håndball-EM 2018: Her er kampoppsettet

Søndagens travmeny innledes med internasjonal V4 og V5-omgang fra Charlottenlund i Danmark. Det er ni løp på programmet og således en helt egen V5-omgang, i etterkant av V4-omgangen. Deretter er det klart for stor jackpotomgang i V75 fra Østersund med hele 2 945 179 SEK ekstra i sjuerpotten. Til kvelden byr så Sørlandets travpark på internasjonal V65 her hjemme.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Sørlandet byr på en feiende flott V65-omgang denne søndagen, og vi er veldig positivt overrasket over hva man har greid å få til på årets første kjøring. Vi fryktet nemlig det verste, men dette ble fakta veldig bra. Det er en jevn omgang hvor vi prøver å komme oss gjennom uten noen bankere på de litt større bongene. Sjekk ut følgende:

V65-1 : 1 Myhreng Brage – Har fått to løp i kroppen etter et lengre avbrekk, og den er ordentlig pågang nå. Spurtet meget sterkt sist (24,3 s 300m), og kom til mål med krefter igjen. Er klart best på sprint, men hvem i dette feltet har egentlig mot i seg til å trykke opp noen fart utvendig leder? Dette kan bli et ordentlig bløffløp med Myhreng Brage som tethest, og vi roper et klart varsko!

V65-2 : 6 Magnums Othello – Står med fem strake, og den er MYE forbedret i regi Tjomsland. Har taklet trange spor i volten tidligere, og vi tror ikke at andresporet byr på problemer. Vi er noe usikker på hvordan den vil takle pigger i løp, og pigger trenger man trolig søndag da det er full vinter på Sørlandet. Har en STOR sjanse, og den er motivert. 1 Kleppe Elfina – Er hesten som skal med om den store favoritten garderes. Dette er en ung hoppe med en enorm fart i kroppen sin, og den virker langt mer stabil enn tidligere. Blir ikke enkel å fange her om Tengsareid greier å forsvare innersporet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-3 : 9 Among Hastrup – Debuterer under sal denne søndagen, og vi plasserer den først direkte. Har vært OK i et jobb hvor den avsluttet i 13-fart, og det skal bli spennende å følge den i denne stilarten. Er den beste hesten i feltet, rytteren er lovende, og det er nå den skal spilles. Neste gang kan den være oppbrukt. 3 Banker Go’s – Er klart best under sal, og den er meget god når den er som best. Sliter fra tid til annen med aksjonen, men når den først henger sammen er ikke mange bedre enn den i dette grunnlaget. Motbudet.

V65-4 : 4 Torden Prinsen – Har en drømmeoppgave foran seg denne søndagen, og sjansene for tet og slutt skal være store. Spurtet bra etter et passivt opplegg sist (26,5 s 300m), og den slo for eksempel 10 Will Teddy fra likestart da… Er nå 20m billigere ute, distansen er kun et pluss, og fra tet er dette hesten å slå. VI TROR HARDT!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-5 : 10 Massive Speed – Vi snakker her om en traver som var svært lovende som unghest, men den har hatt sine problemer, og har derfor et latterlig lavt grunnlag målt opp mot kapasitet. Vant sprettlett fra dødens sist, mens den spurtet meget sterkt nest sist. Trenger naturligvis litt tempo fra denne utgangsposisjonen, men får den først det, ja, da blir den vrien å stå i mot. SPILLES! 3 Babycat – Er hesten i mot. Debuterer for Høitomt, den har meget bra grunnkapasitet, og den står spennende til. Duger på sitt beste, og det er denne hesten i mot favoritten.

V65-6 : 7 Cornetto Man – Kan være noe for de som fisker på dypet. Dette er nemlig en hest med OK grunnkapasitet som har hatt store problemer de siste årene, og den har vært lenge borte. Gikk imidlertid et fullt godkjent løp på Bjerke sist, og den blåseren gjorde nok MEGET godt. Er veldig kjapp i vei, og vi ser ikke bort fra at Geir Mikkelsen tenker offensivt fra et trist spor. Motstanden er ikke veldig hard, og vi prøver oss med den som en storskrell i et ellers småskummelt løp.