Internasjonal V65-omgang på Sørlandet


Viking Ivi og kusk Joakim Hansen. Søndag kommer de ut på Sørlandet. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
Viking Ivi og kusk Joakim Hansen. Søndag kommer de ut på Sørlandet. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Banker med superform! Storfavoritt i trøbbel? Helfrekk ide varslet form sist, og debuterer dessuten for ny trener nå... Du tar vel rygg?

Sportspills øvrige søndagsmeny:
V75 Romme: V75-jackpot med over tre millioner ekstra
V4 Charlottenlund: Strålende dansk V4-lunsj
Tippetips: Manchester City er pisket til å vinne
VM utfor kvinner: Enormt comeback av Sofia
Oddssingel Danmark:
Nordsjælland til herlig hjemmeodds
Vikinglotto onsdag:
Hele 136 mill kr i førstepremiepotten
Alpint-VM:
Dette er programmet for alpin-VM 2019
Flax: Vinn reisegavekort og metervis med ReiseFlax

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Sørlandet avrunder uken med en spennende INTERNASJONAL V65-OMGANG søndag, og her er altså moroa i gang kl.18.15. Det er fakta ikke de helt SOLIDE bankerne i denne omgangen, og vi tar derfor en aldri så liten sjanse. Vi gjør det dog på formbomben 2 Viking Ivi som det strålte av sist. Kan ikke få et veldig mye finere løp enn dette, og da lar vi det altså stå til. Var kun et 2-valg når tipset ble lagt ut... Gå ikke glipp av følgende:

V65-1 : 1 Scarlet Creation – Var møkk dårlig sist, og den kan umulig ha vært helt frisk da. Normalt er dette et skreddersydd løp for en hest som Scarlet Creation, og er den som fjerde sist, ja, da leder den dette løpet rundt om. SKAL STÅ FØRST, men vi tør ikke å banke etter innsatsen sist.

V65-2 : 7 Vestpol Iver – Er en humørbetont traver som debuterer for Jeanett Dagsvold. Det at den er kommet inn på stallen til en jente er litt spennende da vi er klart inne på at denne trenger å bli «dullet» litt skikkelig med i hverdagen for å yte som best. Gikk dessuten et sterkt løp etter galopp sist (27,5/1000m), og den duger normalt godt i et løp som dette om den gjør som den skal. Skrellkusk Østre opp er naturligvis interessant, og vi roper et varsko!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V65-3 : 5 Eikfaksen – Kommer ut etter pause, og den er helt sikkert fikset litt på siden sist den var ute. Stall Hamre pleier dessuten å ha hestene sine i orden etter opphold, og dette ser veldig riktig ut på forhånd. Kan muligens komme seg tidlig foran her, og da skal det en god hest til for å plukke den ned. PS. 2 Bokli Rapp – Blir garantert enormt hardt betrodd når den i kveld debuterer for Tjomsland. Har tidligere hatt skikkelig «stanykker», og det skal bli spennende å se om Tjomsland har fått den på bedre tanker. Motbudet, men kun en outsider første gangen ut.

V65-4 : 8 Kringeland Enok – Gikk et OK løp etter tidlig galopp sist, og den var POSITIV som toer bak umulige Lesja Odin. Har dog ikke vunnet på svært lenge, og vi kjøper ikke det at den skal være en av dagens tyngste favoritter. Motivert favoritt med talentfull kusk, men ingen banker. 3 Tangen Elvira – Er feltes beste hest, og vi tviler sterkt på Tjomsland hadde sent denne ut med stalljenten Stine Birkeland uten at den var ordentlig godt forberedt. Stine pleier dessuten å gjøre det skarpt i slike løp, og Tangen Elvira plukkes med på alt.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V65-5 : 2 Viking Ivi – Begynte veldig lovende, men falt så ut av det, men virker nå å komme tilbake på sitt beste. Den så helt strålende ut sist når den bombet inn til en sikker seier, og det virket til å være MYE krefter igjen. På klokken stod det 12,7 s 300m med full spenst over mål. Står i et perfekt spor bak bilen, Joakim Hansen gjør det stadig bedre, og dette ser VELDIG bra ut på forhånd. Vi tror hardt!

V65-6 : 12 Guccio Fortuna – Er best, men den sliter med å innfri, og vi nøyer oss derfor med å servere den som en IDE mot en ganske formløs gjeng. Har fått to løp i kroppen etter et lengre avbrekk, og sist gikk den PIGG i mål med krefter igjen. Vi liker ikke at den går og bryter, for da er det ikke enkelt å angripe bakfra. Her er det uansett såpass billig/overkommelig i mot at den bare må prøves.