Internasjonal V65 på Leangen


Formsterke Gaardens Viktor (her med Ragnhild Bjørnbeth) blir stor favoritt i V65-3 på Leangen i kveld som er et monteløp.
Foto: Ned Alley: Hesteguiden.com
Formsterke Gaardens Viktor (her med Ragnhild Bjørnbeth) blir stor favoritt i V65-3 på Leangen i kveld som er et monteløp. Foto: Ned Alley: Hesteguiden.com

Det er en flott V65-omgang på Leangen i kveld og en formhest får tillit som Nettavisens banker.

Sportspills øvrige mandagsmeny:
V64 Østersund: Mattis Djuse fikser V64-suksess
Oddssingel Championship
: Bruce ryker i lokaloppgjøret
Oddsdobbel 1: Eks-Brann-keeper sliter i polske Lubin
Oddsdobbel 2: Ellevill dobbel til over 12 i odds
VM skiskyting
: Her er programmet

En ny strålende travuke står foran oss. Denne lørdagen er det Sørlandets travpark som er vertskap for V75, mens Bjerke som vanlig byr på V75 Bonus onsdag kveld. Mandagens meny består av V4-lunsj fra Ålborg, mens Leangen byr på internasjonal V65 i kveld. I Sverige er det Mantorp som er vertskap for V64-løpene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I denne artikkelen skal det heretter handle om kveldens V65-omgang på Leangen som det altså er internasjonalt spill til. Det er en flott omgang både sportslig og spillemessig og jeg finner min banker i V65-3 som er kveldens monteløp.

Trosser 100 meter tillegg
Det handler om formsterke 7 Gaardens Viktor og Amanda Robertsen. Vallaken har kun gjort to starter i monte, begge rundt årskiftet. I montedebuten på Leangen 17. desember i fjor imponerte hesten voldsomt og slo lett storfavoritten Bokli Teddy og landet på flotte 25.4/1660 meter voltestart. I starten etter galopperte hesten grovt midtveis, men kom strålende tilbake til tredje. Det er kun sju hester med i V65-3 og Gaardens Viktor står på lengste tillegg. Det spiller trolig mindre rolle, fartsmessig er hesten overlegen sine konkurrenter. 7 Gaardens Viktor blir min V65-banker på Leangen i kveld.

Tre hester gjør opp i V65-1
Det er klart skille på hestene i V65-1 og jeg synes tre hester skiller seg klart. Årsdebuterende 7 Longcat Hanover har vunnet sportrekningene av disse og sitter normalt tidlig i tet. Da skal det være bra vinnersjanse for Blekkan-traveren. Men han møter god motstand i svenskegjesten 8 Hope And Dreams og 9 Crackajack og jeg spiller disse tre på samtlige V65-forslag.

Ungdomsløp med bra hester
Det er ungdommene som setter hverandre stevne i V65-2 og det er noe skiller på hestene. Formsterke 8 Texas Rancher får dyktige Rakel Krabseth som kusk. Vallaken er ikke den enkleste å vinne med, men formen er strålende. Kommer hesten noenlunde til underveis, er ikke motstanden verre enn at det kan bli seier.

Nilsens forvandlingsnummer vinner igjen?
To hester skiller seg klart ut i V65-4/V5-1 og min klare favoritt heter 6 Vikan Knekten og Arne Nilsen. Jeg bankerspilte hesten i V5-spillet sist mandag og hesten la på til sin andre strake seier. Det er bra muligheter for at den tredje strake seieren kommer i kveld. Men fireårsvallaken 3 B.B. Messi er et uromoment. Gikk store ord om denne i fjor og i kveld setter Jomar Blekkan seg opp, så B.B. Messi blir med på samtlige V65-forslag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Blekkan med gode DD-muligheter
Jomar Blekkan har mange gode vinnersjanser i kveld og kanskje er den aller største med 3 Alma Prins i V65-5/V5-2/DD-1. Hesten gjorde en flott treårssesong og var veldig god på Bjerke i fjorårets siste start og helt nede på 26-tallet over full vei da. Holder hesten seg på beina, blir han vond å slå. Jeg garderer litt i V65 og V5-spillet, men i DD-spillet bruker jeg 3 Alma Prins som banker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I V65-6/V5-3/DD-2 kusker også Jomar Blekkan favoritten. 4 C. Brillianto har levert to flotte løp på slutten og i kveld er favorittposisjonen tet innenn rekkevidde. C. Brillianto trives aller best der og er en motivet favoritt i V65-finalen. Opptrer dog litt ujevnt og det er galoppfare. I tillegg er motstanden ganske bra, så jeg synes ikke det er noen bankerkandidat.