Gå til sidens hovedinnhold

Ivan fikser helgecash på Biri

Vi bankerspiller en hest som aldri har startet i travløp tidligere. Husk at det er jackpot i V65-spillet på Biri i kveld!

Sportspills øvrige fredagsmeny:
Tippetips: Midtukekupong på fredag
Oddsdobbel fredag: Fredagsdobbel til over fem ganger innsatsen
Oddssingel fredag: Tidligere Eliteserie-profil jakter bronse i Danmark
V64 Jackpot: V64-jackpot med over 750 000 ekstra i sekserpotten
V65 Biri: Ivan fikser helgecash på Biri
V65-lunsj: Nytt lunsjsnadder blir servert i Sverige

JACKPOT-FREDAG! Det er mye penger å spille om denne fredagen, og vi er ordentlig sugen på en flying start på weekenden. Først skal vi til Lindesberg, og her er V65-lunsjen i gang kl.12.45. Biri står for den norske V65-omgangen kl.18.55. HER ER DET JACKPOT MED 306 293 EKSTRA I SEKSERPOTTEN! Sist ut denne fredagen er Boden, og her begynner V64-1 kl.19.30. Her er det også JACKPOT, og det ligger 764 344 ekstra i sekserpotten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Nå skal alt fokus rettes mot Biri og V65-omgangen fredags kveld. Det ligger 306 293 ekstra kroner i sekserpotten!

Sjekk ut følgende V65-analyser:

V65-2: 3 Ivan B.R blir dagens beste banker. Hesten som gjør debut for Gundersen-familien er alltid vel forbederedt. Det er hester som har trent godt før dem stiller til start. Ivan B.R gikk et prøveløp (noe alle hester må gjennom før livets første start) på Bjerke for ti dager siden. Det så veldig bra ut, og hesten økte farten gjennom hele løpet. Den siste runden gikk rundt 1.14,0. Det så ut til å være masse spart. I det prøveløpet gikk også 9 Dream Creation. Denne gjorde det vel så bra som Ivan B.R, men i dag er sporene til fordel vår banker. Normalt sitter hesten til Gundersen tidlig i tet, og da tar talentet sin første seier i karrieren. All in!

V65-1: 7 Mjølner Apollo blir gjort til favoritt i V65-innledningen. Det er forståelig, men Mjølnerød-traveren kan tape dette. Nå sist gikk han fint, men det ble galopp. Han har kun gjort fire starter, og er ikke akkurat rutinert. På kapasitet er han best, men fra tillegg på Biri trenger ikke dette gå. I tillegg viste han en annen side sist ved å galoppere.

1 Talomen Ø.K. Jeg kommer til å spille en del hester her. Dette er en av dem. Tyve meter foran alle andre står Talomen Ø.K. Jeg husker godt hesten innledet karrieren på en veldig flott måte, med å bli nummer to på 1.34,1. Etter dette har det egentlig aldri gått veien for vallaken. Dagens oppgave er svært fin, og det er den siste sjansen han får av oss. Skulle han vise seg forbedret kan han lede lenge. Passes.

V65-3: 5 Bråtnesfaks er virkelig en hest jeg har sansen for. Og nå virker det som formen er veldig fin for tiden. Innsatsen på Bjerke sist var meget fin. Det ble igjen galopp på Heidi Moen sin flotte traver, men etterpå så han fin ut. Over mål satt hesten bom fast, og det var et tonn av krefter spart. Det eneste løpet hesten har vunnet i år, er på kveldens bane. Tredje sist lekte han med konkurrentene og gikk en 24-tid med voltestart på Biri. Går hesten i trav i dagens løp tror jeg ingen kan slå han. En frekk banker.

Men skulle det bli galopp nok en gang, så er det ingen tvil om at 3 Smedpål er hesten i mot. Denne er også i toppform. Spurten på Bjerke sist var virkelig av beste merke. Full fart over mållinjen. Jeg tror ikke han slår en feilfri Bråtnesfaks, men Smedpål får plass på alle våres bonger.

Vi tror det står mellom disse to hestene.

Merk: I dette løpet er det V5-oppstart. Her bankerspiller jeg 1 Callum i V5-1. Normalt sett blir det tet, og da er det god mulighet for at formhesten leder rundt om.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-4: 2 Nashville Yankee og 4 Concerto De Lou skiller seg ut i den fjerde avdelingen. Disse møttes på Jarlsberg 15. april. Da holdt førstnevnte knepent unna for Concerto De Lou. Vi tror sistnevnte kan utfordre i dagens løp. Den blir nå trent av Kristine Kvasnes, og er i full form. I tillegg er det Kristine som rir hesten, og dette er en av landets beste ryttere. Nashville Yankee har tross alt to seire, og skal regnes på alle bonger.

Vi spiller to hester!

V65-5: 1 Tøffe Tora. Favoritten 11 Spikfaks skal altså hente 60 meter tillegg på denne. Det kan bli veldig tøft. 1 Tøffe Tora har en fin oppgave i dagens løp. Hun står alene på strek, og vil lede dette løpet lenge. Hoppa er ikke noe stjerne, men Tora går i underkant av 30-tallet på dagens distanse. Det holder ganske langt i kveld. I tillegg spurtet hesten fint på Momarken sist. Hesten er i form, og fra strek er det vår frekke idé i løpet.

V65-6: 2 Xita Lavec mener jeg skal regnes tidlig. Olav Mikkelborg har, etter en stund med dårlig resultater, fått stallform. Flere av hestene hans går meget fint for tiden, og Xita Lavec er en ordentlig god traver. Formen er litt usikker, da hun har galoppert to ganger på rad. Kapasiteten er uansett stor, og dagens motstand er ikke skremmende. Hun matcher disse alle dager. I en feilfri utgave er Mikkelborg-hoppa god nok.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

Kommentarer til denne saken