Ivan ruler på Leangen


Valley Ivan og Inge Melby blir klare favoritter i V65-5 på Leangen i kveld.
Foto: HM.Auran/Hesteguiden.com
Valley Ivan og Inge Melby blir klare favoritter i V65-5 på Leangen i kveld. Foto: HM.Auran/Hesteguiden.com

Valley Ivan har gang på gang vist seg best blant sine egne på Leangen og blir Nettavisens V65-banker også i kveld.

Sportspills øvrige mandagsmeny:
V65 Leangen: Ivan ruler på Leangen
V64 Eskilstuna:
Vi byr på godbiter til kveldens V64
V4 Østersund
: Lekker lunsj fra Sverige
Oddsdobbel: Rosenborg har fått opp dampen
Oddstips Premier League: Spikeren i kista for Stoke

En ny strålende trav- og galoppuke står for tur, nå når våren endelig har meldt sin ankomst over store deler av Norge. Forus travbane er vertskap for lørdagens V75-omgang, mens spillerne kan glede seg over stor jackpotomgang i V76-spillet på Bjerke førstkommende onsdag med 1 061 386 kr ekstra i sjuerpotten. Kommende torsdag er det endelig klart for sesongpremiere på Øvrevoll med V5 og V4 på menyen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Før den tid skal vi gjennom en mandag som innledes med V4-lunsj i Østersund. Til kvelden byr så Leangen på ti løp og ekstra V4, i tillegg til både V65 og V5. Eskilstuna er vertskap for den svenske V64-omgangen.

Stadig best blant sin egne
Min V65-banker på Leangen i kveld, er etterhvert blitt en gjenganger i bankerspalten, når det handler om V65 og Leangen. Evighetsmaskinen 12 Valley Ivan er på plass igjen i kveld og selv fra tolvtespor bak bilen i V65-5/V5-2/DD-1, skal det handle om en topp vinnersjanse for John Einar Theodorsens seiersmaskin. Var ute på blant de beste i V75-1 på Leangen i sin siste start, og fra tet ble det tredjeplass mot Patricia Hastrup og Pebbe Simoni. I kveld er det ikke i nærheten av slike hester med og jeg har ingen betenkeligheter med å bankerspille 12 Valley Ivan i både V65, V5 og DD.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Husbyn garderes
Jeg har flere ganger bankerspilt Frode Husbyns flotte Thai Tanic-sønn, 3 Seaborn Titanic, som blir storfavoritt i V65-1/V4-3 i kveld. Jeg hadde feeling for at Husbyn-traveren kunne "spise kirsebær" med de store foran V75-løpet på Leangen for en drøy uke siden, men hesten fikk maks som tredje fra lederryggen da. Møtte mye bedre hester enn det støter på i kveld, men jeg velger å spekulere litt og tar med 1 Calvin Classic (blir endelig innerfil i kveld) og 4 Janske (bom fast i lederryggen på nettop Seaborn Titanic i sin siste start) på samtlige V65-forslag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Bugge biter fra seg
Veronika Bugge tok som ventet en herlig V75-seier med sin Eidshaugdjerven i V75-7 på Leangen forrige lørdag. Men Bugge har flere gode stallhester og i V65-2, sender han ut 7 L.V. Mr Bite It. Femåringen vant ett løp i fjor, men det var i skrotlag. Har dog hevet seg betydelig den siste tiden, og spurtet strålende til målfototap mot gode Eros Barsk sist. Satt da i lederryggen underveis. Noe mer krevende startspor i kveld, men skulle det klaffe ned startsiden for denne, er han uten tvil på høyde med favorittene i V65-2. Mitt klare objekt i et flott spilleløp i V65-2.

Rabban og Agaton
V65-3 er et amatørløp for kaldblodshester i forholdsvis lavt grunnlag. Sist disse hestene satt hverandre stevne var i et dameløp for tre uker siden og da vant 52-oddseren 14 Høiby Stjernar, mens halve feltet satt fast over mål. 52 i vinnerodds gir nok ikke 4 Agaton Faks, men det er uansett mitt objekt i løpet. Agaton Faks har vunnet ett løp i år og ble da kusket av Jomar Grande Rabban, som også kusker i kveld. Agaton Faks er vrien å få feilfritt rundt, men på kapasitet er han garantert blant de beste i feltet.

Blekkans treåring best tross skjerpet motstand?
I V65-4/V5-1 er det nok bra sjanse for at storfavoritten 4 Ero'Kamano vinner, dersom han ikke galopperer. Jomar Blekkans fine treåring har vunnet begge sine to første løp og forsvant fra konkurrentene sist. Det er skjerpet motstand i kveld, men den store favoritten er motivert uansett.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Seieren kan komme i kveld
V65-finalen er blitt et fint løp, både sportslig og spillemessig. 4 Bruno Marsh vant fire løp på kun tolv starter i 2017. I år er hesten seiersløs på sine fire første løp. Måtte gi seg fra tet mot gode C. Brillianto nest sist og måtte også se seg slått fra tet sist, da mot 7 Red Hot Fire I.V., men holdt på å kontre ut denne oppunder mål. Er den klare tetkandidaten i V65-6 i kveld og jeg tror det er bra sjanse for 4 Bruno Marsh i kveld, holder unna helt hjem.