*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Jackpot i Bergen med 432.224 ekstra

Pål Buer, og La Reina får mye spill på seg torsdag. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Jackpot! Banker møter svært billig motstand! Mulig storskrell mot en av dagens tyngste! Frekkis feller en mye spilt duo!? Vi er på hugget før kveldens omgang!

03.12.15 12:39

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
V4 Boden:
Nye utfordringer i lunsjen
V5 Bjerke:
Gunnars Darling er halmstrået
V64 Gävle:
Snakkhesten står alene på våre bonger
Oddstips 1: Charlie Austin leder QPR til ny seier
Oddstips 2:
Lørenskog er ute av flytsonen

TV-kampene: Slik ser du ukens kamper på TV

Stjernetreff i lunsjen fra Mantorp 30. november!
Nettavisen sitt største V4-forslag i lunsjen denne mandagen, med en innleveringspris på Kr.864, satt som støpt. Utbetalingen ble helt strålende Kr.51 393,-. På Eksperten ble det treff på seks av våre flate bonger med en innleveringspris fra Kr.960 (4x250/5x200) til Kr.1 152 (4x300). Vi gratulerer alle som tok rygg i lunsjen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Deilig treff på Leangen 29. november!
Under den gedigne jackpotomgangen på Leangen 29. november klinket Kurt Leirvåg til med nye supertips til sin store favorittbane! Nettavisen sitt mellomste forslag med en innleveringspris på Kr.960 satt som det skulle, og det betalte ut fine Kr.9 058,-. På Eksperten gikk 15-andelslag under tråden Leirvågs V65superjackpot med en innl.pris mellom 1000-2000 inn.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Siste info bonger sørget for ny V75-suksess i Drammen 28. november!
På Bjerke 21. november suste TRE V75-SYSTEMER INN! Systemene Lerums eksklusive (Fire andeler a 3000) samt Lerum storpottsystemet (Fire andeler a 1250) x 2 satt som de skulle. Lerums eksklusive betalte ut Kr.161 039, mens de to andre betalte ut Kr.151 595,-.

Under V75-omgangen i Drammen 28. november så anbefalte vi et bankerspill på Brenne Rødi (V75-3), og på de faste bongene på Nettavisen kom vi ikke i mål. Det gjorde vi dog på veldig mange av SISTE INFO BONGENE fra undertegnede, og her ble det fullklaff for totalt 27-bonger! Bongene kostet fra Kr.1 000 (4x250/5x200/10x100) til Kr.2 000 (4x500/10x200/6x330). Bongene betalte ut fra Kr.7 687 til Kr.8 922,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det er jackpot i Bergen denne torsdagen, og det ligger altså 432.224 ekstra i potten! Bankeren kommer ut i V65-5, og her tror vi MYE på 13 La Reina. Få med deg følgende:

V65-1 : 1 Lille Jerkeld (46,8%) – Er en traver som Stall Wassberg har gjort en helt strålende jobb med. Den tidligere svært så usikre hesten har aldri feilet etter den kom til Bergen, og den har dessuten radet opp med helt svette innsatser. Nå sist jogger den en 24-tid, og da viser klokken 23,5 s 1000m med krefter igjen. Minuset er at den pleier å bruke litt tid på å legge seg til med volte, men kommer den seg bare noenlunde avgårde her, ja, da burde det bli tidlig tet. Må ha en meget god sjanse i innledningen, og den er veldig motivert for oss! PS. På ren toppfart kan 7 Vertigo Prins (31,2%) felle favoritten, og i et lite felt så vil Svein Ove Wassberg trolig ha god kontakt med Lille Jerkeld hele veien. Vi låser derfor innledningen på disse to.

V65-2 : 6 Bjørkeknekten (76,6%) – Blir for hardt betrodd her. Vi snakker om den beste hesten, men den er ikke helt stabil, og den ble disket for samme kusk tredje sist. Når den da slo på galoppen på startsiden var det ikke snakk om å finne travet igjen. Vinner feilfritt, men… 3 Elinett (0,3%) – Havnet utvendig leder sist, og det er en posisjon som den ikke har vært så glad i tidligere. Gjør et OK løp, men det rakk kun til femte. Nest sist så går den veldig bra etter en sjenering, og da feiler den også i fra seg en plass helt der foran i den siste svingen. Nå har den fått noen løp i kroppen, den er kjapp i vei, og vi blir ikke veldig overrasket om den tauer dette rundt om. STOR OBS, og vi dobler opp bongene!

V65-3 : 2 Åse Marit (15,7%) – Er den store luringen i dette DNT-unghestserie løpet. Viste kapasitet tidlig, og dette er en hoppe som er god nok til å jogge rundt denne gjengen på en god dag. Har nå fått seg to løp i kroppen etter en lengre pause, og det er form pågang. Gikk bra sist etter en liten galopp, og da skal man huske på at den stod 20m bak Mirasar, som den her står likt med. Sist rykket man også skoene på den, og det slo ikke helt heldig ut. På torsdag sitter en av de beste lånekuskene på Bergen Travpark seg opp, og dette er en hest vi tror passer Jan Erik Landaas perfekt. TAS MED PÅ ALT SOM EN HERLIG LURING!

V65-4 : 1 Chad Boko (23,7%) – Kun syv hester er med, men samtlige kan fakta vinne med flyt! Vårt drag elsker denne distansen, og det er den hesten i feltet som nyter størst fordel av et løp over 2600m. Kan ikke forsvare sporet, men her vil den uansett ha god kontakt hele veien. Blir det bare litt tempo, ja, da kan den fort valse ned denne overkommelige gjengen. Vant sprettlett i monte sist, mens den satt fast i V75 mot bedre hester enn dette nest sist. Stor OBS som ikke må undervurderes!

V65-5 : 13 La Reina (67,0%) – Har rett og slett et veldig fint løp foran seg på torsdag, og dette må dreie seg om en TOPP MULIGHET! Har levert meget bra løp på slutten, og den kom alene til mål sist. Er kjapp i vei på volte, og med første omvendt så burde det bli en rask vei mot tidlig tet. På streken ønsker neppe noen å svare, og det kan altså bety en billig vei mot spiss for Pål Buer sin springer. Buer gjør det stadig bedre i vognen, hesten er best, og da kan ikke vi gjøre annet enn å tro hardt!

V65-6 : 2 Speedy Gon Sali (45,7%) – Har et skreddersydd løp foran seg, og normalt sett dreier dette seg om en vinner. Var klart bra i nederlaget mot bedre hester enn dette nest sist, og da måtte den åpne i 08-fart… Nå sist snappet den seieren etter et perfekt opplegg. Virker til å ha funnet ytterligere et gir hos Gaute Lura, og med Svein Ove Wassberg opp, ja, da ser det meste perfekt ut på forhånd! STOR SJANSE for tet og slutt!

Leirvåg serverte nok en gang meget solide tips til Leangen sist! På lørdag jakter han millionene på banen han elsker! Du tar vel rygg?

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag