Jackpot med en kjapp banker

Åsakjappen, har gjort det bra i Sverige. Her ser du han med den tidligere kusken Odd Storetvedt. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Åsakjappen, har gjort det bra i Sverige. Her ser du han med den tidligere kusken Odd Storetvedt. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Jackpot med 242.824 ekstra! To bankere! To sjokk! En praktfull V65-omgang venter sent lørdag-kveld! Du blir vel med på moroa!?

Sportspills meny lørdag:
V75 Forus: Dobbel sjuerpott og V75-start kl 18.30
Oddstips 1: En godbit fra nord
Oddstips 2: Tyskland får ingen walkover mot Sverige
Tippekupong: Helnorsk kupong og ca 3,5 mill i bonuspotten
Tippeligaen: Oversikt over skader/karantener
TV-fotball: Oversikt over helgens TV-sendte kamper
Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

Et helt STRÅLENDE V75-omgang venter på Forus lørdag, og dette er en omgang som vi virkelig liker. Flere av favorittene føler vi er i trøbbel, og vi blir ikke overrasket om dette ender med flotte kroner for dem som kommer seg gjennom alle syv-avdelingene! Norsk Rikstoto slår igjen på stortrommen med dobbel-syverpott, og det gjør oss ikke akkurat mindre sugen på hva vi har i vente denne lørdagen.

HER FINNER DU VÅRE V75-TIPS TIL LØRDAG

OBS! På søndag er det duket for en EKSTRA V75-omgang fra Sverige. Det er jackpot med hele 10.694.060 ekstra i potten. Vi kommer med fyldige tips, og de blir lagt ut søndag morgen kl.08.00.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Har du tatt rygg på oss de siste dagene? Sjekk ut følgende:

* V65-fest på Øvrevoll med 200 000 innspilt!

Nye knallsterke tips ble servert på galoppen torsdag 18. juni. Ni andelslag på Eksperten suste inn på Øvrevoll i V65-spillet, og betalte i snitt ut ca 22 000 per stk. Disse andelslagene hadde en total innsats på kr 25 500 kr og betalte tilbake ca 200 000 kroner tilsammen. Andelslagene med seks rette var komponert på følgende måte: Fire andelslag med fem andeler a kr 500, to andelslag med fire andeler a kr 500, to systemspill med fire andeler a kr 1000 og et systemspill fire andeler a kr 1500.

* V4-FEST på galoppen!

Galopptipsene sitter, og fra Täby onsdag 17. juni så suste alle våre V4-forslag inn. Sjokket 11 Persian Queen (8-valg) var ikke utelatt på våre forslag, og det minste V4-forslaget på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.192 betalte ut fine Kr.910,-. Også her suste DD-forslaget inn, og med en DD-odds på 8,34 så ble det nytt påfyll for dem som tok rygg.

* DD-FEST på Sørlandet!

Det ble servert strålende objekter til Sørlandet tirsdag 16. juni. 7. valget 11 Sky Air Born G.G. innfridde som dagens solide skrellobjekt i V65-5/DD-1 og i V65-6/DD-2 knallet vi til med et bankerspill på 2. valget 7 Elegant. DD betalte tilbake praktfulle 44,42 i odds og var altså ranket på en rekke.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vi har en helt strålende V65-omgang i vente etter at man har gjort seg ferdig på Forus denne kvelden. Moroa fra Skellefteå sparkes i gang 21.20, og dette er virkelig noe vi gleder oss til. Glem heller ikke at det er jackpot i V65-spillet med 242.824 ekstra i potten! Vi byr på to bankere som vi begge tror MYE på. Åsakjappen (V65-2), og 7 Digital Collection (V65-4) er for oss dagens sikre holdepunkter i en ellers krevende omgang!

Her er dagens objekter:

V65-1 : 8 Special Promise – Her er det mange som ikke har den riktige innstillingen, og flere av disse hestene har hatt sine beste år. Ideen vår pleier å stå på helt hjem, og den solgte seg relativt dyrt i V75’en nå sist. Går denne kvelden ned flere klasser, og blir det bare ikke helt feil på veien så dukker den normalt sett opp på foto. Vår ide i en småskummel innledning!

V65-2 : 8 Åsakjappen – Er betydelig bedre enn raden, og nå er det igjen duket. Den avsluttet som en vind tredje sist, men kom da akkurat for sent. De siste to gangene har den blitt sittende fast mot hester som er flere klasser bedre enn de den møter nå. Kommer her ut på hesten sin beste distanse, den er lynkjapp i vei, og det ville overraske oss mye om noen kan/tør svare denne. DAGENS BANKER!

V65-3 : 9 Thai Gucci – Har vinnerform i kroppen, og den er spennende i dette løpet. Kommer neppe til å bli veldig mye spilt, men her må vi bare varsle skarpt! Den feiler som mulig vinner sist, og den kommer da flott tilbake nedover oppløpet etter feiltrinnet. Nest sist så taper den kun for svært gode Marco D’Estino etter en bunnsolid sisterunde. Den hevdet seg bra i fjor i knalltøffe omgivelser, og det er en hest med kapasitet til å legge dette feltet på rygg. Et pluss er det også at kusken her kjenner hesten. RANKES FØRST SOM ET MULIG SJOKK!

OBS! På søndag er det duket for en EKSTRA V75-omgang fra Sverige. Det er jackpot med hele 10.694.060 ekstra i potten. Vi kommer med fyldige tips, og de blir lagt ut søndag morgen kl.08.00.

V65-4 : 7 Digital Collection – Var uheldig på Solvalla nest sist hvor den ble grovt hindret ned mot siste sving. Kom fantastisk tilbake nedover oppløpet, og vi hadde 09,6 s 400m på klokken med mye krefter igjen. Hadde vunnet enkelt uten dette uhellet. Nå sist vant den meget lett etter tidlig tet. Gikk da 13,0 s 1000m. Møter ikke på den mest formsterke gjengen her, og dette må være en meget bra sjanse!

V65-5 : 9 Elles W. Linnea – Her er det VELDIG åpent, og vi velger å gardere bredt. Vi prøver oss med en superdyp først. Når det gjelder ideen vår så ble den sittende bom fast på en knallsterk tid nest sist. Nå sist gikk den helt strålende etter galopp. Har vinnerform i kroppen, og kommer den seg bare greit avgårde så kan bomben være et faktum! 3 Tara Sisu – Er en 4-åring under utvikling, og nå sist ble den sittende bom fast med krefter igjen på en god tid. Har et riktig løp foran seg nå, og fortsetter den der den slapp sist så er den fakta veldig spennende. OBS!

V65-6 : 14 Kung Töll – Fantastisk finale, og dette løpet som heter Midtsommarkransen er virkelig verdt å vente på. Ideen vår er helt enorm når den først har dagen, og etter å ha sett den sist så tyder mye på at storformen er der nå. Gikk HELPIGG i mål etter sene luker, og den «fløy» over mål med en herlig spenst i steget! På klokken vår stod det 11,8 s 1000m / 09,9 s 500m, og det var den ubrukt på. Distansen er intet minus, og klaffer det bedre nå enn sist, ja, da kan denne sitte der som et mulig sjokk! SE OPP!