*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Jackpot med Jessen

Treårshoppa Janske imponerte i norgesdebuten sammen med sin trener Simen Bjørbæk Jessen på Jarlsberg 23. oktober. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Hjemmetrener Simen Bjørbæk Jessen har V65-bankeren når Klosterskogen byr på drøye 400 000 kroner ekstra i sekserpotten i kveldens V65-omgang.

12.11.15 13:26

Sportspills meny torsdag:
V64 Gävle:
Saftig jackpotomgang med 1,6 mill ekstra
Lunsj-V5 Bjerke: Torsdag er det dags igjen
V65 Täby: Giganten viser vei på Täby
Oddstips 1: Norge VINNER mot Ungarn
Oddstips 2:
Skademareritt for Argentina
Oddslangskudd 1:
Katastrofe om Norge slipper inn mål
Oddslangskudd 2:
Modo og Skrøder til skyhøy odds
Tippetips:
Norge selvskreven sikker

TV-kampene:
Slik ser du Norges skjebnekamper

En meget heftig torsdag står foran oss med hele fem løpskjøringer å spille til. Det åpner med V4 fra Kalmar, før Bjerke overtar med sitt sedvanlige lunsjtrav på torsdagene. Til kvelden er det duket for gedigen jackpotomgang i V64-spillet fra Gävle, siden ingen klarte seks rette på Jägersro tirsdag. 1 657 540 SEK ekstra venter i sekserpotten der, og på Klosterskogen er det også jackpot i V65-spillet, med 410 718 kroner ekstra i sekserpotten. I tillegg er det duket for en herlig V65-omgang fra Täby galoppbane, der det også venter V4-omgang torsdag kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I denne artikkelen skal det handle om jackptoomgangen i V65-spillet fra Klosterskogen der det altså ligger 410 718 kroner ekstra i sekserpotten ettersom det ble favorittpreget på Momarken tirsdag og ingen utbetaling for fem rette.

Flott treåring
Jeg går på 6 Janske i V65-5/V5-2/DD-1 som min V65-banker for kvelden. Treårshoppa ble strøket fra en tiltenkt start i Drammen 5. oktober og avla derfor sin norgesdebut på Jarlsberg 23. oktober. Trener og kusk Simen Bjørnbæk Jessen kjørte seg tidlig til tet i det løpet og fra tet ble det enkel seier på fine 15.4/2100 meter.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Møter flere av de samme motstanderne torsdag og har helt sikkert også hatt godt av løpet sist. Simen varsler at han vil satse mot tet her og hoppa løste riktig så fint bak bilen på Jarlsberg sist. Jeg tror Simen Bjørnbæk Jessen og 6 Janske vinner V65-5 og bankerspiller hoppa i både V65, V5 og DD-spillet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Må ikke glemmes
Nettavisen har varslet for 8 Moi Jerka i dennes to siste løp som begge har vært V75-løp. Nest sist så kom hoppa for sent løs til å blande seg inn i seierskampen, men avsluttet flott til sjette. Sist på Forus så fikk hoppa maks som fjerde bak gode hopper. Møter ikke like tøff konkurranse denne torsdagen, og dersom ikke Moi Jerka taper for mye fra start, har hun gode avslutninger å by på. Klar obshest i V65-2.

Blir undervurdert
I V65-4/V5-1 er det verd å merke seg formsterke 3 Valetta. Hoppa er i form, og tok en sterk seier fra dødens tredje sist. Nest sist avsluttet hoppa flott til tredje i et løp den gode nykommeren til Pål Buer, Eliose Scott, vant. Sist ble det startgalopp og da var den dagen ødelagt. Har trukket et fint startspor torsdag og i et jevnt løp med flere vinnerkandidater, er 3 Valletta min utgangshest.

Klart bedre enn raden
V65-3 er et litt uoversiktlig løp, men jeg velger å stå på fire hester på mine V65-forslag. 5 Engli Ilmina kan være "godbiten" i løpet. Har vist flott form på slutten og fra spor fire bak bilen, kan ikke Eivind Gravdal gjøre så mye feil som kusk. Satt fast som mulig vinner nest sist, og viste fin fart etter startgalopp både tredje sist og sist. Se opp.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag