*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Jackpot med Kaksen

Kapasitetshesten Kaksen sammen ,med sin trener og kusk Alexander Heisholt blir klare favoritter i V65-4 på Jarlsberg fredag. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Jarlsberg byr på V65-jackpot med 371 427 kr ekstra i sekserpotten. Nettavisen byr på kapasitetshesten Kaksen som sitt holdepunkt.

04.11.16 12:53

Sportspills øvrige fredagsmeny:
V75 Biri: Kanonomgang i vente
V64 Umeå:
To bankere mot V64-cashen
Oddstips 1: Brutalt kampprogram for BMG
Oddstips 2: Hjemmesterke Brentford spilles
TV-fotball/streaming: Oversikt over helgens fotball

En fantastisk fin travhelg er i emning og høydepunktet er naturligvis lørdagens V75-omgang på Biri. Men det er også V75 søndag når Eskilstuna byr på pengestinne Breeders Crown-finaler og internasjonal V75-omgang. Store jackpotomganger er det også fredag. I V65-omgangen i Kalmar fredag ettermiddag venter 1 108 529 SEK ekstra i sekserpotten og for tredje torsdag på rad ble det favorittparade på Bergen travpark. Dermed venter det 371 427 kr ekstra i sekserpotten til kveldens V65-omgang på Jarlsberg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Men her skal det handle om fredagskveldens V65-omgang på Jarlsberg, en bane der hef traff strålende med mine V65-tips sist lørdag kveld. Bankeren Ask Eld i V65-5 vant suverent og V65-forslaget på Nettavisen med innl.pris kr 945 satt klokkerent og betalte tilbake meget pene 8 223 kroner.

Da får vi håpe tipsformen sitter i til denne kjøringen og det er en flott meny Vestfold-banen kan by på. Jeg setter min lit til kapasitetshesten 1 Faksen og Alexander Heisholt i V65-4.

Vinner alltid feilfritt
Når det gjelder 1 Kaksen så har han vunnet fem av åtte løp i år, og de gangene han ikke har vunnet, så er det galoppen som har felt ham. På kapasitet er han klin overlegen i dette løpet og kusk og trener Alexander Heisholt "ladet" opp til dette løpet med å vinne med Trø Hera på Klosterskogen mandag kveld. Det var Heisholst tolvte årsseier (og det er mye bedre enn i 2015 da han kun vant fire løp). Førstespor i volta på strek bør være en fordel for Kaksen og jeg setter bankerspillet i V65 på 1 Kaksen i V65-4 og hesten blir også min V5-banker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Ikke hver dag Dronninga vil
I V65-1 kommer 1 Vestpol Dronninga til å bli stor favoritt, ettersom hun har vunnet sine to siste løp. Men Vestpol Dronninga er ikke den som rader opp seire og her drar jeg på med litt garderinger. Det er slett ikke gitt at hun forsvarer sitt innerspor heller og det er flott verdi med andre vinnere i V65-1.

God vinnersjanse for favoritten
Det er ingen tvil om at nytente 3 Jobama er en berettiget favoritt i V65-2 og skulle vallaken også komme seg foran, øker vinnersjansene. Men jeg likte inntrykket av treårige 7 Colonel Cantab i norgesdebuten i Hamre-regi, og denne kan helt klart utfordre om seieren, i tillegg til 1 Phantam K.D. som står perfekt til i førstespor.

Åpent monteløp
Verken 2 Moe Frygg, 5 Ånei eller 9 Holt Gnist er hester som rader opp seire. De er blant favorittene i V65-3 og alle har gode ryttere på ryggen. Det er ikke lett å skille dem innbyrdes heller. Sammen med fartsfylte 7 Stensvik Maja og stadig formsterke 3 Stjerne Bo, blir de mine utvalgte i et helskummelt monteløp.

Hamre har mer på lager
Frode Hamre har presentert flere flotte treåringer i år (Moni Viking, Chief Orlando og N.Y. Couer De Soleil), og 2 Rapide Frecel er heller ikke noe unntak. Hesten står fint til i V65-5/V5-2/DD-1 og blir min DD-banker for dagen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Kan bli dobbel Hamre
Også i V65-6/V5-3/DD-2 har Frode Hamre en klar vinnerkandidat i 5 Saturday Mornings som har hevet seg i Hamre-regi. Kom flott tilbake etter startgalopp på Leangen forrige lørdag. Møter flere meget formsterke hester i V65-6, men er et tidlig kryss på kupongen for meg.

Annonsebilag