Jackpot med talenter på farten


Valla d'Estino, og Eirik Høitomt blir mange sin favoritt på fredag. _FotoMorten Skifjeld_Hesteguiden.com
Valla d'Estino, og Eirik Høitomt blir mange sin favoritt på fredag. _FotoMorten Skifjeld_Hesteguiden.com

Jackpot med 520.643 ekstra! Flere talenter på farten! Vår banker tror vi bestemt leker hjem seieren... Flying start på weekenden? Vi er mer enn klare for det!

Sportspills øvrige fredagsmeny:
Oddstips: Start slår Viking
Langskudd: Fiorentina er ikke sjanseløse

V64 Romme: Fredagskveld med Gunnar 
V75 Bergen: Nå kan du bli millionær i Bergen

Gleder du deg til Premier League-start? Allerede nå kan du sjekke ut Nettavisens helt nye fantasy-spill og melde opp ditt lag! Hovedpremien er en VIP-tur til sesongstart 16/17.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Solide tips ble servert på Bjerke 22. juli - Kr.125 000 innspilt!

Det ble servert SOLIDE tips til landets hovedbane onsdag, og Nettavisen sin store bong med en innleveringspris på Kr.1 350 betalte ut flotte Kr.10 358,-. På Eksperten fikk vi 7-riktige på hele 12-lag, og her spilte vi inn Kr.125 000,-. Lagene het Lerums BjerkeV76, og prisen på de lagene som gikk inn var fra Kr.1000 (4 andeler a Kr.250 / 10 andeler a Kr.100) til Kr.2000 (4 andeler a Kr.500 / 5 andeler a Kr.300 / 10 andeler a Kr.200). Alle disse lagene betalte ut litt over Kr.10 000 per stk.

Følgende info ble servert på et par meget solide objekter fra oss:

V76-1: 10 Barifant (4-valg / 12,3%) – Denne vil vi dog varsle skarpt for. Den gikk nemlig enormt etter pause nå sist, og vi hadde 13,7 s 1900m med krefter igjen. Det er lenge siden vi har sett den så solid, og skulle den kanskje være enda et hakk forbedret med en blåser i kroppen, ja, da skal man være god for å stå imot den. Inn i a-gruppen som en mulig godbit!

V76-7: Om vi skal trekke frem en potensiell skrell i dette løpet, for dem som vil spekulere, ja, de skal ta med 9 Jærvsø Ole (5-valg / 5,8%) på mistanke. Denne hesten har en voldsom fart i kroppen sin, og den gjør en spennende debut for Erik Killingmo.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vi byr på tips til følgende baner fredag:

Kl.12.45 - Solvalla (V65 + V4)

Kl.18.50 - Biri (V65 + V5) Det er jackpot i V65-spillet.

Kl.19.25 - Romme (V64)

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Biri inviterer til en praktfull V65-omgang hvor det altså er JACKPOT i V65-spillet med 520.643 ekstra i sekserpotten! Det skal kjøres Märtha-kval denne fredagen, og det vrimler med talenter i løpene. Dette er en av de dagene i året som vi virkelig gleder oss til, og her får vi oppleve noe av det beste norsk travsport kan by på når det gjelder de unge.

Eirik Høitomt kjører vår banker på fredag, og vi tror altså MYE på tidlig tet og slutt for supertalentet 6 Valla D'Estino (V65-2).

Sjekk ellers ut følgende:

V65-1 : 9 Brandy – Blir kolossalt hardt betrodd her, men man skal være klar over at det kun dreier seg om et kvalløp, og det blir ikke lett å knekke ned 6 Charisma KW om den skulle komme seg foran. Sistnevnte ble sittende bom fast sist, og det var mye krefter igjen. Viste også at den kunne åpne bak bilen, og her er vi klart inn på at Bo jakter teten. Kan da lede rundt om, og den blir aldeles for lite spilt. PASSES!

V65-2 : 6 Valla D’Estino – Møter med få unntak ikke noe her, og normalt sett så er den i en helt egen klasse. Vi kan ikke tro at noen er interessert i å eventuelt svare den ut, og vi tror på tidlig tet. Har masse å gå på, og kan helt sikkert langt ned på 14-tallet på en bra bane. Dette er for oss en klar banker i omgangen, og vi går all in!

Interessant V75-omgang venter i Bergen på Lørdag!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag, og bli med i kampen om millionene!

V65-3 : 6 Maurstad Mina – Åpent, og totalt sett kan åtte hester vinne dette. Vår ide er en hoppe som stadig forbedrer seg. Kom meget fint tilbake etter galopp sist, og den er moden for å senke rekorden sin litt. Her er det med få unntak overkommelig imot, og vi gir den sjansen som en frekk tipsener. Er ute som et 7-valg i begge «Fagbladene», og den trenger ikke å bli mye spilt. PASSES!

V65-4 : 12 Global Rumor – Er veldig bra, og grunnen til tapet tredje sist, ja, det var en kanon ved navn Moveslikejagger! Her møter den ikke en slik konkurrent, og sjansene for at den jogger rundt denne gjengen burde være store. Motivert favoritt, og bankeraktuell. 2 Navarra Broline – Denne kan imidlertid vise seg å være spennende. Skuffet når den kom til Norge, men sist varslet den form etter pause, og den avsluttet sterkt i kulissene da. Skulle den forbedre seg ytterligere, ja, da trenger den ikke å være borte.

Interessant V75-omgang venter i Bergen på Lørdag!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag, og bli med i kampen om millionene!

V65-5 : 2 El Diablo BR – Kommer med et godt rykte, og den prøves direkte. Frode Hamre har vært ordentlig fornøyd med den i jobbene, og dette er en traver som man har solid tro på i tiden fremover. Støter her på årgangseneren Cash Okay, men med et spor innvendig så er det El Diablo BR som har trukket vinnerloddet. Rutinerte Thor Borg opp, og vi iler til med et frekt førstevalg.

V65-6 : 6 Thai Cashflow – Var spilt til 1,7 i vinnerspillet mot Photo Lavec sist, men da var det sistnevnte som var best. Dog ble Thai Cashflow «tempotorsk» i tredje utvendig i det aktuelle løpet, og vi hadde faktisk 11,5 s 800m på klokken på Thai Cashflow… Den blåseren etter pause skal ha gjort meget godt, og på fredag så er GV nødt til å kjøre den mer offensivt. Her kan det bli revansje, og vi plasserer den knepent foran Photo Lavec.