Jackpot med Westergaard

Bo Westergaard kjører vår banker denne søndagen. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Bo Westergaard kjører vår banker denne søndagen. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Jackpot med 525 922 ekstra! Tre godbiter som gjør livet surt for favorittene! Vi skal til lukene søndag! Du blir vel med på moroa!?

Sportspills øvrige meny søndag:
V64 Vaggeryd: Jackpot med norgeskjenning som banker
V5 Harstad: Folkehest med spennende betingelser
Oddstips 1: De burde ikke være favoritt
Oddstips 2: Nedenom og hjem for Wolfsburg
Oddstips 3: Sarpsborg har mer inne
Langskudd: Nå sprekker United-boblen
Tippekupongen: Molde er ikke garantert seier
TV-fotball: Sjekk oversikten over søndagens TV-fotball
Tippeligaen: Disse er skadet eller soner karantene
Tippemagasinet: Ny episode før helgens runde

BBS Sugarlight tok en herlig seier på Åby lørdag. Olympiatravet gikk altså til Norge, og 1,5 millioner ble med hjem til Fredrikstad. Vårt andre håp, Support Justice, måtte nøye seg med en fin fjerdeplass.

I V75-spillet så ble det vrient, og utbetalingen der stoppet på 4,1 millioner. Ingen førstevalg vant, og det var ikke lett å være spiller denne lørdagen. Narold Vox (5. valg) overrasket litt i finalen, men vi serverte den som dagens DD-BANKER!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

På Jarlsberg denne søndagen er det jackpot med 525 922 ekstra! Vi går hardt ut, og banker 2 Nelson Nora i V65-1! Få ellers med deg følgende:

V65-1 : 2 Nelson Nora – Har et NYDELIG løp foran seg, og det meste taler for at den vil lede dette løpet rundt om. Det dreier seg riktignok om en årsdebut, og normalt sett så går vi ikke all in da. Dog har Bo Westergaard hestene alltid i orden når de kommer ut etter avbrekk, og Nelson Nora taper normalt sett ikke dette. BANKER!

V65-2 : 13 Hof Lotta – Har sett MEGET bra ut i hendene på Gunnar Austevoll, og den er verdt en klar oppmerksomhet nå. Har avsluttet bra de siste to gangene, og den er i sin beste form. Klaffer det bare på veien nå, ja, da er den ikke ueffen, og den prøves som en frekkis i et jevnt løp.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-3 : 1 Egge Odin – Her har Olav Mikkelborg gjort en strålende jobb, og denne har han forbedret med MYE! Har igjen et riktig løp foran seg, og viser den bare samme vilje som de siste to gangene, ja, da leder den fort dette rundt om. Bankes på de litt mindre bongene, men vi lar den ikke stå alene på den store.

V65-4 : 5 Forever Va Bene – Står best til av favorittene i dette løpet, og med sterkt stigende form så er den spillbar nå. Er kjapp ut på volte, og den skal ha en bra sjanse for å komme seg foran her. Er helt riktig ute grunnlagsmessig, og den må bare prøves som en mulig godbit! Dette er for oss et av dagens beste spill, og vi roper et stort varsko!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-5 : 10 Sheer Joy Hanover – Viste dårlig skalle sist, eller var det Thor Borg som sov bort seieren? Vi håper at det var det sistnevnte som skjedde, og vi gir den tipsnikken her. Viste nemlig solide takter i fjor, og dette er en traver som uansett skal ha gått MYE frem med en blåser i kroppen sin. Blir fort litt undervurdert i et billig løp, men den MÅ PASSES nå!

V65-6 : 4 Remee La Marc – Sporene her ble helt avgjørende for hvem vi tror mest på. Remee La Marc er nemlig utrolig seig når den kommer seg foran, og normalt sett så burde det bli tidlig tet her. Da leder den fort dette rundt om, og den er et spennende spill på søndag! Vi banker den FREKT I DD-SPILLET!