Jackpot, og Forick Hall på en søndag


Forick Hall og rytter Kristine Kvasnes har en riktig oppgave foran seg søndag.  Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
Forick Hall og rytter Kristine Kvasnes har en riktig oppgave foran seg søndag.  Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Banker som neppe lar seg stoppe! Storskrell med løp i kroppen! Supersjokk som får det sydd opp!? Vi skal ta for oss i dagens jackpotomgang på Sørlandet!

Sportspills meny søndag:
V4 Jägersro galopp:
Ny galoppsuksess på Jägersro?
V64 Åby:
Storstilt jackpotomgang med 1,2 mill ekstra
Oddstips 1: Helland blir cupfinale-helt
Oddstips 2: Det er godt å være norsk i Tyskland
Oddstips 4:
Atalanta er ingen bløff hjemme
Oddslangskudd: West Ham kan gjøre det igjen
Tippetips:
Europa rundt på søndagens tippekupong
Tennis:
Finale til nesten fire i odds
TV-kampene:
Søndagens TV-sendte fotball

Storklaff for tre V75-systemer på Bjerke 21. november!
Under den fantastiske V75-jackpotomgangen på Bjerke hvor det ble omsatt for over 108 millioner så ble det fullklaff for TRE av våre V75-systemer!

Systemene : Lerums eksklusive (Fire andeler a 3000) samt Lerum storpottsystemet (Fire andeler a 1250) x 2 satt som de skulle. Lerums eksklusive betalte ut Kr.161 039, mens de to andre betalte ut Kr.151 595,-. Vi gratulerer så mye til dem som tok rygg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det er JACKPOT på Sørlandets Travpark denne søndagen, og det ligger 677 402 ekstra i potten! Vi byr på noen virkelige smellkarameller i løpene, men bankeren, ja, den er en favoritt, og vi tror MYE på 8 Forick Hall (V65-3). Sjekk ut følgende:

V65-1 : 3 Mølleslettens Aron (5,0%) – Meget spennende innledning med flere aktuelle outsidere som kan vinne. Vår ide blir garantert ikke mye påaktet, men her skal man likevel være litt på vakt. Vi snakker om en veldig fersk hest som ikke har gått mange løpene de siste to årene. Nå er den imidlertid på vei mot formen, og den gikk helt strålende etter tidlig galopp nå sist. Vi har friske 27,5/1900m på klokken etter den tidlige galoppen, og det straffer ikke mange i dette feltet. Er dessuten kjapp i vei, og vi blir ikke overrasket om denne skrellen kan taue dette løpet rundt om. Fortjener et forsøk til brakodds i lukene!

V65-2 : 5 Osingen (40,3%) – Har et gaveløp foran seg, og den kommer til å lede dette løpet svært lenge. Vi kan liksom ikke helt seg for oss hvem som skal lage noen fart i dette løpet heller, og det meste taler for at Eirik Høitomt kan dempe akkurat så mye han ønsker. Da bør den renne unna tilslutt, og dette er en soleklart motivert favoritt. SPILLES!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-3 : 8 Forick Hall (56,1%) – Er en knallgod montehest, og normalt sett dreier dette seg om en sikker vinner. Var helt strålende sist på Klosterskogen, og dette er en stilart som den virkelig elsker. Sporet takler den normalt sett, og med dyktige Kristine Kvasnes opp så er hesten i de beste hender. Dette er dagens «tryggeste» jackpotbanker. ALL IN!

V65-4 : 10 Anthony Downs (10,7%) – Er en bra 3-åring, og den vant enkelt etter en liten pause sist. Så dog tung ut for dagen, og det er ingen tvil om at den blåseren gjorde veldig godt. Har lite penger på konto i forhold til kapasitet, og den skal duge godt i slike omgivelser som dette. Tåler å bli brukt litt underveis i løpene, og den må med på alt av seriøse bonger her. SE OPP!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-5 : 1 Xanthis Angel (2,2%) – Kan skrelle fra rygg leder! Gikk meget sterkt etter galopp nest sist, mens den nå sist brukte speeden sin for tidlig, og den ble derfor fanget av Sunrise Yankee når den fant sine luker. På søndag kan rollene være byttet om, for denne gangen vil nok Marius Høitomt vente i det lengste med å bruke speeden. Rygg leder, og luker ca 300 igjen = Da kan denne skrelle! OBS!

V65-6 : 7 Fjellrypa (3,1%) – Her sitter vi varsellampene på full styrke for en hest som blir for lite spilt. Når det gjelder Fjellrypa så hadde den en strålende sesong i fjor hvor den var blant de to beste ti ganger. Innledet også dette året bra, og den kammet med seg to seire i våres. Så ble den skadet, og den hadde vært lenge borte før den kom ut sist. Gjør da et klart godkjent løp, og den feiler altså i fra seg en sjetteplass samt en tid på 27-tallet. Nå har den fått dette løpet under vesten, den er MEGET kjapp ut, og det er langt ifra utenkelig at den kan sitte tidlig i tet. Pål Buer har det med å skrelle fra tid til annen, og vi glemmer ikke så lett når han sjokkerte alle med Flyt Elden Prins til over 100x flesket! Fjellrypa er et spennende skrellspill, og den må tas på alvor!