*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Jackpot på Sørlandet med 458 629 ekstra

Happy Petter har et fint løp foran seg på søndag. Roger Svalsrød hesteguiden.com

Jackpot med 458 629 ekstra! Solid V65-banker! Sjokkbanker i DD! Skrell som er betydelig bedre enn raden i V65-4! En herlig jackpotomgang venter på Sørlandet!

25.05.15 08:47

Sportspills meny søndag:
V64 Lindesberg: Jackpot med norsk banker
Oddstips 1: Tottenham har sluknet fullstendig
Oddstips 2: Haugesund slår Godset
Oddsdobbel: Newcastle sørger for sjokknedrykk
Langskudd: Ny nedtur for Liverpool
Tippekupongen: Sesongens siste PL-kupong
TV-fotball: Sjekk den herlige oversikten
Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

Til tross for at de to største favorittene i V75-spillet på Jarlsberg vant og Thai Freedom i tillegg vant som omgangens fjerde største favoritt, ble det kun en bong som overlevde i spillet og utbetalingen for sju rette endte på formidable 16 983 432 kroner.

VRIENT ble det også i Harstad lørdag kveld. To 10-valg gjorde at kun en greide å løse V65-rebusen. I V5-spillet serverte vi dog topptips, og den lille bongen på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.225 betalte ut fine Kr.1 791,-. Objekter som 11 Take Off Sound (3-valg), og 2 Nordlys Rosa (6-valg) innfridde, og topp info ble gitt!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Når det gjelder omgangen som venter på Sørlandet denne søndagen så er ikke den av de helt enkle. Favoritter finnes, helt klart, men flere av løpene er meget krevende, og vi blir ikke direkte overrasket om vi kan få en gjentakelse av det som skjedde på Harstad lørdag hvor potten gikk!

Vår jackpotbanker denne søndagen er 1 Happy Petter (V65-2), og vi kan by på følgende objekter:

V65-1 : 4 Pantini – Innledningsløpet denne søndagen er ikke veldig lettløst, og det kan smelle i innledningen. Vi plasserer dog favoritten først da den har gjort flere strålende løp på slutten. Nå sist så avgjør den sikkert når lukene kommer, mens den går meget sterkt etter galopp nest sist. Her er den helt riktig ute når det gjelder motstand, og går den som de siste gangene så dukker den garantert opp der foran. SPILLES!

V65-2 : 1 Happy Petter – Er en VELDIG bra hest, og det er helt sikkert den hesten i feltet som har størst fart i kroppen sin. Første gang ut fjerde sist så går den 10,8 s 800m. Tredje sist så går den 14,6 s 1000m, og den vinner lett. Så blir den grovt sjenert til galopp nest sist, mens den igjen vinner lett sist. Kan åpne, og skulle Happy Petter få tet denne søndagen, ja, da er løpet kjørt.

V65-3 : 4 Rose Garden – Er nok den som er hardest i skallen sin her, og den prøves som en frekkis. Blir stadig bedre med løp i kroppen etter pause, og den vant veldig lett sist med draskylappene oppe. Distansen nå er bare et pluss i forhold til sist, og motstanden skremmer ikke. SKAL MED PÅ ALT! PS. 1 Cedar Key er Frode Hamre opp på, men vi vil likevel se denne nykommeren i løp før vi går hardere til på den. Har en rekord på 11,9, og det imponerer ikke oss. Det går alle i USA, om de så må gå baklengs.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-4 : 12 Magnums Amadeus – Er ekstremt mye bedre enn raden, og den gikk et enormt løp i kulissene sist etter galopp. Viser da 27,7/2000m etter feiltrinnet, og den kom helt svett tilbake. Sliter litt med aksjonen, men det er slik denne er. Er her helt riktig ute når det gjelder motstand, og den må ikke glemmes! Prøves som en mulig skrell!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-5 : 4 Sagitta – Er på vei mot storformen nå, og den må bare prøves. Sist så feiler den på den første svingen, og den taper alt. Gjør et svett løp i kulissene etter feiltrinnet, og den er kolossalt bra. Her står den perfekt til bak bilen, og uten galopp så blir vi overrasket om den ikke dukker opp på foto. OBS!

V65-6 : 3 Teddy Gutten Støen – Gikk helt enormt mellom galoppene sist, og dette er en traver i toppform! På kapasitet er den best, og den har et riktig løp foran seg nå. Feilfritt så dreier dette seg om en flott mulighet, og for oss er dette førstevalget opplagt. Å hente tillegg på en slik hest går ikke, og det er i første rekke 1 Møller Faks samt 2 Førlands Pil Fax som er imot.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.