Jackpotfest på Øvrevoll


Oliver Wilson er rytter på vår banker denne torsdagen. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Oliver Wilson er rytter på vår banker denne torsdagen. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Herlig jackpotomgang med 433 389 ekstra! Banker som elsker Øvrevoll! Luring som er klar for å senke eliten! Våre eksperter jakter ny opptur på hjemmebanen!

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
Oddstips 1: Rosenborg kontrer dem i seng
Oddstips 2: AIK har fått opp dampen

V5A Bjerke: Favoritter i trøbbel på Bjerke
V4 Skellefteå: Bergh viser frem en kanon
V65 Øvrevoll: Jackpotfest på Øvrevoll

Fantasy: Vinn VIP-tur til England med Nettavisens fantasy
Pelé-drakt: Vinn signert trøye av legenden!
Nabolaget-quiz: Vinn 4000 kroner i reisegavekort her

Denne artikkelen er tilrettelagt av Rolf Lerum. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

Galopp-tipsene sitter, og det har vært et par herlige omganger i Sverige nå! Fra Jägersro på søndag 26. juli så spilte vi inn 149 964 i V4-spillet! Vi fikk fire lag med 4-riktige på Eksperten, og hvert av disse betalte altså ut herlige Kr.37 491,-.

Lagene som fikk fullklaff var som følger: Birgers søndagsmoro – To flate bonger med en innsats på Kr.1500 (5 andeler a 300) samt Kr.2000 (4 andeler a 500). Begge våre systemspill gikk inn, og her var innsatsen Kr.3000 (4 andeler a 750)

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Fra Täby onsdag 29. juli så ble det mer valuta for dem som tok rygg. I V4-spillet så ble det dessverre ikke klaff på de flate bongene. Alle tre V4-systemene (4 andeler a 750) gikk dog inn, og betalte ut Kr.4 645 per stk.

I V5-spillet så gikk vårt mellomste forslag på Kr.432 inn, og det betalte ut flotte Kr.6 516,-. Alle våre V5-forslag satt som de skulle på Eksperten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Her er vurderingene til dagens jackpotomgang fra Birger og Morten:

Ingen hester har noen gang vunnet mer enn 12 løp på rad på Øvrevoll. Torsdag kan 1 Ragazzo ta seier nummer 13 på stripe. Han blir stor favoritt, men selv om feltet er lite, er det ingen dårlig motstand. Ikke minst fra Giftorm, som tapte mye fra start i fjor og spurtet enormt til annen.

En annen aktuell banker er 11 Majestic Max i V65-6. Han vant klart for en uke siden og har ikke fått vekttillegg for den seieren. Sjansen for en ny seier anser vi som god.

Oslo Cup er blitt et flott løp med 12 hester. Vi tror fireårige 12 Eye in The Sky kan slå den eldre eliten. Siden han trolig blir tredje- eller fjerdevalg, kan han få tilliten som luring.

Biri med en ny herlig V75-omgang på lørdag!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag, og bli med i kampen om millionene!