Jackpotgalopp med store muligheter

Formsterke Elione Chaves (her på Coprah) rir Nettavisens V65-banker på Täby tirsdag.
Formsterke Elione Chaves (her på Coprah) rir Nettavisens V65-banker på Täby tirsdag. Foto: hesteguiden.com

Täby galopp byr på jackpot i V65-spillet tirsdag kveld, og det er store penger på gang.

Sportspills meny tirsdag:
V64 Eskilstuna: Over 1,5 milloner i jackpot
V65 Momarken: Tengsareid byr på Petter
Lunsj-V5 Leangen: Bankerfritt med lås i V5-1
Oddstips: Nord-irsk trøbbel i vente
Nabolaget: Bli med i sommerquiz

Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

Det er hele fem trav- og galoppstevner å bryne seg på en meget hendelsesrik tirsdag. Sommerbanen Hoting er vertskap for tirsdagens V4-lunsj fra Sverige, før Leangen overtar med lunsj-V5 her hjemme. Til kvelden er det V65 på Momarken, det er V64 fra Eskilstuna og i tillegg er det V65 med jackpot fra Täby galoppbane i Stockholm.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det er nettopp galoppløpene det skal handle om i denne artikkelen sist tirsdag var det vrient på Täby (ikke spill fra Norge), og det endte med at ingen klarte seks rette. Dermed venter 100 059 kroner ekstra i sekserpotten tirsdag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vurderinger av Birger og Morten:
Det ser minst like krevende ut nå, og en solid sekser blir det temmelig sikkert. På de flate bongene satser vi friskt og lanserer vi 9 Rex Kalejs og Elione Chaves som vår banker i V65-2. Han går bra hver gang, men har manglet det lille ekstra. Nå får hesten fleksible blinkers på, og det tror vi kan hjelpe. Det er en sjansebanker i en meget vrien omgang, men rapportene er gode og rytteren er i knallform.

I V65-6 møtes mange av de beste fireåringene i Skandinavia. 8 Be My Aacademy er den klart beste på sand, men nå er det gressbane som gjelder. Der har han til nå ikke lykkes. Derfor setter vi 13 Inaya først, en hoppe på høyde med Amie Noire. Vi låser V65-6 på 13 Inaya og 8 Be My Academy. Et Både 5 Beentheredonethat og 4 Talk My Talk blir en del betrodd, men vi tror 2400 meter blitt litt for langt for begge i dette selskapet.

V65-4 gir vi 3 Saving Kenny tillit som luring. Han var fantastisk som treåring, og mye tyder på at han er på vei tilbake til toppen. Sist var han litt over en lengde bak Ragazzo på Täby etter en fin spurt.