*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Jackpotkveld i Bergen

Deep Sea Dream og kusk Svein Ove Wassberg. Torsdag kommer de ut i Bergen. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Over 300 000 ekstra i sekserpotten! Bankerfritt! Hete objekter som du bare må ha med på bongen! Vi jakter en saftig V65-suksess i Bergen! Du tar vel rygg?

08.08.19 19:37

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
V4 Örebro: Fyldig lunsjomgang med godbiter på menyen
V65 Øvrevoll: En Oscar-vinner på Øvrevoll
Oddstips: Haugesund gjør livet surt for PSV
Overgangsvinduet: Nettavisen følger sommervinduet 2019
Premier League: Alle overgangene sommeren 2019

En innholdsrik torsdag venter for vi som er glad i å spille på trav og galopp. Moroa begynner som vanlig i Sverige, og da med en V4-lunsj kl.12.20. Løpene kommer fra Örebro. Om kvelden er det Øvrevoll som er først ut med sin V65-omgang kl.18.30. Glem heller ikke at det blir V4 på Øvrevoll i kveld, og da med start kl.19.20. Bergen står for V65-omgangen innen travet, og som vanlig om torsdagen begynner V65-løpene kl.19.35. DET ER JACKPOT I BERGEN OG DET LIGGER 318 496 EKSTRA I SEKSERPOTTEN!


PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenEn FLOTT JACKPOTOMGANG er hva som venter mellom de syv fjell denne kvelden, og det er virkelig en omgang vi liker skarpt. Vi velger å spille bankerfritt på våre litt større bonger, og er veldig inne på at en av dagens tyngste favoritter vil få trøbbel med å felle vår ide. Gå ikke glipp av følgende:

V65-1 : 4 Deep Sea Dream – Har vært noe mer variabel på slutten, men i NM sist satt den altså fast med krefter igjen på tanken. Kan bli svart opp av 3 Conquestador BR innvendig her, men har uansett en fin sjanse. Skulle Deep Sea Dream få svar så blir fort dette helt perfekt for 5 Radieux. Var strålende og klart bedre enn Deep Sea Dream i Sverige nest sist, mens den også var bra i Biri Allround sist. Vær OBS på at det er samme eier-team på Deep Sea Dream og Radieux, så for eiernes del er det ikke så nøye hvem som vinner…

V65-2 : 4 Åse Elden – Er i bunn og grunn en veldig bra hest, og den har en veldig passende oppgave foran seg nå. Med den klare forhåndsfavoritten strøket holder ikke dette løpet en veldig høy klasse, og feelingen vår er at den dukker opp på foto om alt går riktig for seg. Tom Erga pleier dessuten å ha hestene sine ordentlig i orden etter opphold, og det har han nok igjen. SKAL MED PÅ ALT!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V65-3 : 1 Felix T.H. – Er egentlig en ordentlig god 4-åring, og med to nødvendige løp i kroppen etter en lengre pause så er nok ikke storformen veldig langt unna. Sist var den noe utav det på startsiden, og havnet derfor en bra bit bak innvendig. Fikk aldri sjansen på oppløpet, og satt altså fast i kulissene. Er på ren kapasitet en av de beste hestene i feltet, og den MÅ passes. 10 Mykle Linn – Gikk en godkjent sisterunde etter pause sist, den duger på sitt beste, og er også spennende her.

V65-4 : 7 Unik Gardenia – Et veldig svakt ungdomsløp venter, og her skal det ikke mye til for å vinne. Vårt drag har gjort jevne/fine løp den siste tiden, og formen virker å være veldig bra. I kveld er vi litt inne på at den kan få gratis tet, og da kan vi ikke helt se hvem som skal plukke den ned. Vi får sjokk om hester som 1 Dania Hornline (har ikke dradd skinnet av pølsen på svært lenge) eller 2 Grace Scott (ekstremt svak etter pause sist) prøver å svare, og dermed ser dette veldig riktig ut. MÅ BARE PRØVES!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V65-5 : 3 Opseth Elma – Var egentlig ordentlig positiv i nederlaget mot en såpass god hest som Sylv Odin sist, og den virker å utvikle seg veldig fint. Er naturligvis ikke travsikker, og det er også snakk om debut bak bilen. Feilfritt har den uansett vist såpass mye at den må være tidlig aktuell i et løp som dette. Vår knepne favoritt.

V65-6 : 4 Eternal Flame – Er den helt overlegent beste hesten i finalen, og greier bare Svein Ove Wassberg å kjøre i trav nedover startsiden så skal dette løpet være over. Løste fint for Svein Ove Wassberg tredje sist, men så kom galoppen. Nest sist for Svein Ove så labbet den avgårde i tet, og var god i nederlaget mot langt bedre hester enn dette. Her kjører nok en av Norges beste kusker på sikkerhet, og siden bare labber den til tet? Må ha en flott sjanse å senke storfavoritten, 8 Danica Patrick. Vi låser løpet på disse to.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag