Jackpotkveld i Bodø


Myr Faksen (Her med Kai Johansen), og HC Holm blir mye spilt i V65-1.
Myr Faksen (Her med Kai Johansen), og HC Holm blir mye spilt i V65-1. Foto: hesteguiden.com

Jackpot med 250 437 ekstra! To herlige bankere! To supersjokk! Cashen skal hentes i Nord denne kvelden! Du blir vel med på moroa!?

Sportspillsmeny lørdag:

V75 Sørlandet: En av årets beste V75-omganger

Dagens dobbel 1: Nye problemer for Skjelbred og Nyland
Dagens dobbel 2: Nå gjelder det for Stoke
Tippekupongen: Ikke stol på Liverpool

Tippemagasinet: Se en splitter ny episode!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vi har en helt herlig JACKPOTOMGANG i vente i Bodø denne kvelden, og det er en meny som vi liker godt. Flere av løpene er utfordrende, og vi trengte derfor to bankere for å komme i mål med vårt V65-forslag. 7 Myr Faksen (V65-1) + 1 Nesvik Kasper (V65-3) har begge gaveløp foran seg, begge blir kjørt av toppkusker, og vi går ALL IN!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Her er dagens tekst til løpene i Bodø:

V65-1 : 7 Myr Faksen (57,1%) – Var litt tung i «bakenden» sist etter en mnd pause. Hadde nok uansett vunnet løpet om HC Holm hadde vært mer heldig med styringen sin. Nå kom den til mål med krefter igjen, og en slik «opplevelse» gjør ikke noe for denne. På lørdag har Myr Faksen et rent gaveløp foran seg, og den er fakta noe billigere ute enn hva den pleier å være. HC er på revansjejakt for det som skjedde sist, og det må et uhell til for at vår banker for dagen skal tape dette. BANKER BASTA!

Strålende V75-omgang på lørdag! En av årets aller beste!

Her kan du kjøpe deg inn i våre V75-bonger, og bli med i kampen om millionene!

V65-2 : 4 Jack (5,2%) – Interessant løp hvor vi prøver oss med en skrell. Jack som vi plasserer først har møtt bedre hester enn dette tidligere, og den har rett og slett en NYDELIG oppgave foran seg nå. Var riktignok ikke på topp i sitt siste løp, men ellers har den stortsett levert fine løp. Er over middels fra start, og skulle den kanskje komme seg foran her, ja, da skal de andre få kjørt seg. MÅ MED PÅ ALT SOM EN MULIG GODBIT!

V65-3 : 1 Nesvik Kasper (43,2%) – Har et UTROLIG FINT løp foran seg, og dette dreier seg om en topp sjanse. Nå sist ble det meste feil, og den ble grovt sjenert til galopp på første bortre. Hadde heller ikke noe flyt etter denne sjeneringen, og det ble altså feil. Nå er Nesvik Kasper billigere ute enn hva den pleier, den blir KRAFTIG kuskeplusset med Jomar Blekkan, og det meste ligger til rette for at den leder rundt om. SPILLES!

Strålende V75-omgang på lørdag! En av årets aller beste!

Her kan du kjøpe deg inn i våre V75-bonger, og bli med i kampen om millionene!

V65-4 : 4 Calypso River (31,2%) – Var smellgod i sitt siste løp. Havnet da utvendig leder, men runden igjen så var den å finne i tet. Var klin overlegen, og den virket fakta bedre enn noen gang. Det vi ikke helt liker er at den går med en plate under halsen, og den har tydeligvis litt problemer med luft osv. På lørdag er det meldt et veldig vær i Bodø, og et fuktig vær trenger ikke å være noe pluss for en slik hest. Vi velger dermed å spekulere imot en MYE SPILT FAVORITT! 1 Rock Cape Black (26,8%) – Gikk en enormt bra sisterunde i Boden sist, og den varslet full form da. Her står den spennende til, og med flyt så kan den fort sitte der som en frekkis nå. PASSES!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-5 : 3 X. Factor (4,0%) – Et meget jevnt/fint sprintløp for hestene rett under eliten venter. Draget vårt har stått ISKALDT til de siste gangene, men den har uansett levert fine løp. Nå står den ENDELIG riktig til spormessig, den skal ENDELIG ut på sin beste distanse, og på fart står den ikke tilbake for noen her. Fortjener et forsøk fra helt optimale betingelser, og vi roper et varsko! TAS MED PÅ ALT SOM EN MULIG SKRELL!

V65-6 : 5 Caligula F. (62%) – Er variabel, og vi synes den blir litt vel hardt betrodd i finalen. Kan opplagt vinne, men den er altså noe variabel, og det er god verdi å spekulere litt nå. Feilet seg vekk sist, mens den fikk maks på en god tid nest sist. 4 Marco D’Estino (2,1%) – Ble bunnspilt sist, mens den blir ikke rørt i totoen nå. Det er selvfølgelig feil. Har vunnet fire av de fem siste i Bodø, og dette er en kanon i grunnlaget når den er som best. Tilbake på sitt beste så kan dette opplagt gå veien, og dette SJOKKET må med!