Jackpotkveld på Forus

Frode Hamre kjører vår banker på Forus fredag. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com
Frode Hamre kjører vår banker på Forus fredag. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com

Jackpot med 379.957 ekstra! Banker som neppe lar seg stoppe! Herlig frekkis i innledningen! Bergenser tar seg av finalen! Du tar vel rygg?

Sportspills meny:
Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

Har du fulgt tipsene våre de siste dagene? Sjekk ut følgende:

225 000 innspilt på Øvrevoll!

Nye knallsterke tips ble servert på galoppen torsdag 18. juni. Ni andelslag på Eksperten suste inn fra Øvrevoll, og betalte i snitt ut ca 22 000 per stk. På alle de andre andelslagene ble det minst en femmer, så alle som kjøpte en andel av oss denne torsdagen fikk noe. Totalt sett spilte vi inn meget sterke 225 000,-

V4-FEST på galoppen!

Galopptipsene sitter, og fra Täby onsdag 17. juni så suste alle våre V4-forslag inn. Sjokket 11 Persian Queen (8-valg) var ikke utelatt på våre forslag, og det minste V4-forslaget på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.192 betalte ut fine Kr.910,-. Også her suste DD-forslaget inn, og med en DD-odds på 8,34 så ble det nytt påfyll for dem som tok rygg.

DD-FEST på Sørlandet!

Det ble servert strålende objekter til Sørlandet tirsdag 16. juni. 7. valget 11 Sky Air Born G.G. innfridde som dagens solide skrellobjekt i V65-5/DD-1 og i V65-6/DD-2 knallet vi til med et bankerspill på 2. valget 7 Elegant. DD betalte tilbake praktfulle 44,42 i odds og var altså ranket på en rekke.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Er du klar for en herlig weekend?  Du har vel fått med deg følgende?:

* V75 med dobbel-syverpott fra Forus lørdag. Det betyr ca 4 millioner ekstra i potten! Fram til og med 15.august er V75 innlevering kl. 18:30 på lørdager.

DOBBEL-SYVERPOTT på lørdag! 4 millioner ekstra i potten!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag

* Søndag er det internasjonal V75 omgang med Jackpot på Kalmar. 30 millioner til eventuell norsk alenebong! V75 innlevering kl. 14:30.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det er jackpot fra Forus i V65-spillet denne fredagen, og det ligger altså 379.957 ekstra i sekserpotten. Løpene er noe tynne, men dette trenger likevel ikke å bli helt lettløst. Frode Hamre kjører som så mange ganger før dagens sikreste holdepunk, og mye tyder på at 4 Special Envoy (V65-5) gjør kort prosess. Få ellers med deg følgende objekter:

V65-1 : 7 Independent O. – Vi gir oss ikke på denne, og spesielt ikke når det fortsatt er god odds i den. Burde selvfølgelig ha vunnet sist for å få godkjent, men nå har den fått to blåsere i kroppen, og den er på riktig vei. Er slik vi ser det feltes beste hest, og den vant løp på samme tid i fjor til bra odds i lukene. Vi blir ikke veldig overrasket om Svein Ove Wassberg klinker til direkte her, og skulle den komme seg foran, ja, da vil ingen trykke opp noen fart utvendig. Må bare prøves igjen. Stor obs!

V65-2 : 12 Janeo – To hester høyer seg klart over mengden her. Janeo har det ikke akkurat klaffet for de siste gangene, og nå sist feiler den i det den er i ferd med å gjøre et sterkt løp. Nå er den billigere ute, og får den bare litt tempo på veien så burde sjansene være gode. Motbudet er 6 Tess Hovmand som har møtt tøff motstand i Danmark. Er betydelig bedre enn det grunnlaget den har på konto, og Pål Buer mener at dette er hans beste sjanse for hele helgen. Bak disse to så er løpet betydelig mer åpent.

DOBBEL-SYVERPOTT på lørdag! 4 millioner ekstra i potten!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag

V65-3 : 5 Eldodin – Er veldig urutinert, men sålangt i karrieren har den likevel oppført seg bra. Tok en sterk seier fra dødens sist, og da har vi 29,3 s 1000m på klokken med krefter igjen. Trolig kommer Tjomsland seg tidlig til tet med Eldodin, og da sier det seg selv at sjansene skal være gode. Motivert favoritt. På ren kapasitet så er det 15 Valle Trym som er verst imot.

V65-4 : 9 Eldpeppi – Blir stadig bedre i ny regi, og snart burde det være duket. Nå sist fikk den aldri sjansen tilslutt, og den passerte mål med krefter igjen. Står ikke tilbake for favorittene på ren kapasitet, og fortsetter den bare sin fine fremgang, ja, da kan den overraske denne fredagen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-5 : 4 Special Envoy – Kan sitte tidlig i tet her, og da er dette løpet kjørt. Var bra til seier nå sist, og dette er en nyttig tetløper. Har dog fra tid til annen rotet litt når det har dreid seg om bilstart, og det gjør oss selvfølgelig ikke 100% sikker på at dette trenger å gå, men feilfritt så er den klink. Det er en hest imot her om man garderer, og det er 11 Rex Palema. Denne er normalt sett helt travsikker, og den er soleklart nest best i feltet.

V65-6 : 6 U.S. Sport – Normalt sett så blåser 3 Petite Oiseau til tet, men den er nok interessert i en rygg, og dermed så er vi klart inne på at Svein Ove Wassberg kan kjøre seg til tidlig tet med US Sport. Fra den posisjonen så blir den alt annet enn enkel å slå, og glem ikke at vi her snakker om en hest som ble treer bak meget gode hester som Diadora BR/Indoor Voices nest sist. Her er den helt riktig ute, og den må bare prøves!