*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Jackpotkveld på Momarken

Goldomaster (Her med HC Holm), og Kristine Kvasnes har en spennende oppgave foran seg på tirsdag. _foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Jackpot med deilige 604.113 ekstra i potten! Solid banker! Sjokk som er bedre enn rad! Frekkis som ligger i skorpen... Dette er en jackpotomgang som vi liker!

13.10.15 13:31

Sportspills meny tirsdag:
V4 Gävle:
Vi jakter ny suksess i lunsjen
V5 Drammen:
Utfordrende lunsjomgang
V64 Axevalla:
Saftig jackpot med 1,6 millioner ekstra
Oddstips 1: Alt ligger til rette for Tyrkia
Patriotisk oddslangskudd: Norge kan stå for et mirakel
Tippekupongen: Norge får neppe Malta-hjelp

TV-kampene: Slik ser du landskampene på TV
Videoquiz: Hvor mye kan du om landslaget?

Lunsjfest i Boden 12. oktober - Kr.480 ble til Kr.6 907!
Det ble igjen servert flotte tips til vårt naboland denne mandagen! Vi synes på forhånd at omgangen var spennende, og det viste seg å være helt riktig. Vårt mellomste forslag på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.480 betalte ut flotte Kr.6 907,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Lørdag 10. oktober - En bra dag for våre kunder!
På Bergen Travpark så slo en av våre godbiter i V75-omgangen til, og det var lekestue for overraskelsen Trygfaks (7,8%). Vårt mellomste forslag på Nettavisen, med en innleveringspris på Kr.420, satt igjen med 7x1x5 i de tre siste løpene, og det var litt surt at det ble tre favoritter. Vi måtte derfor nøye oss med en utbetaling på Kr.1 950,-.

Under jackpotomgangen i Harstad samme dag så suste også vårt mellomste forslag på Nettavisen inn. V65-forslaget kostet Kr.480, og betalte ut fine Kr.2 744,-. Her serverte vi også en ordentlig godbit, og Truman Zet (7,2%) skuffet oss ikke! Den var faktisk et sistevalg når vi la ut tipsene, og selv om den ble mer spilt, ja, så var det en lekkerbisken!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vi har en meget spennende jackpotomgang foran oss på Momarken denne tirsdagen, og det ligger altså vel 600 000 ekstra i potten! Menyen er krevende, og vi tror på flotte kroner for dem som greier å komme helt til mål. Dagens banker har et rent straffespark foran seg, og vi tror mye på at 2 Goldomaster (V65-2) leder rundt om! ALL IN! Sjekk ut følgende:

V65-1 : 1 Sandemoin (3,5%) – Vi prøver oss med et mulig sjokk i innledningen. Her er det nemlig ikke all verden av hester, og Sandemoin er en av dem med litt form i kroppen. Nå sist så feilet den når lukene kom innvendig på oppløpet, og den gikk glipp av en plass helt der foran. På tirsdag står den spennende til, og den får dessuten Dag-Sveinung Dalen opp. Kan overraske om det løser seg tilslutt! OBS!

V65-2 : 2 Goldomaster (65,6%) – Har et rent straffespark foran seg denne tirsdagen, og dette er dagens beste banker. Etter pause nå sist så blir den sittende fast i det lengste i kulissene, og det var en fin gjennomkjøring. Går trossalt ny bestetid med volte… Er klart best når den er med der foran, og på tirsdag så ligger den «røde løperen» klar mot tet. Fra tet taper den ikke mot disse, og denne kan vi ikke gardere. ALL IN!

V65-3 : 3 Amiral Godiva (74,4%) – Kan man stole 110% på denne? Tja! Det er snakk om en brennkvikk vallak, men den har ikke vært stabil på slutten. Var riktignok veldig god i monte sist, men hvordan vil denne takle et vanlig travløp som den rotet seg bort i nest sist? Det kan selvfølgelig gå fint, og man har vunnet i sporlottoen. Motivert, men ikke klink.

V65-4 : 1 Gull Odin (14,4%) – Flere OK hester med fin kapasitet dukker opp i V65-4. Dog er flere av disse veldig ustabile, og heller ikke vår ide er av det stabile slaget. Gull Odin har nå fått seg tre løp i kroppen etter et lengre avbrekk, og selv om den har feilet seg vekk de siste to gangene, ja, så er det full form her. Eirik Høitomt opp på litt vanskelige kaldinger er aldri feil, og vi blir ikke akkurat sjokket om han gjør noen spennende justeringer på hesten før start. Lar seg neppe stoppe feilfritt!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-5 : 8 Reiug (7,2%) – Gikk en OK sisterunde sist, men var ikke helt kjørbar, og den fikk derfor ikke opp farten før det var for sent. Var ikke tom i mål, og det er ingen fare med formen. Nå kommer den ut på en bane med et veldig langt oppløp, og det er ikke feil med en slik type hest som dette. Sporet betyr ikke noe da den ikke kan åpne, og holder den seg bare i skinnet underveis, ja, så forventer vi at den dukker opp på foto.

V65-6 : 3 City Va Bene (14,6%) – Kom ut etter en lengre pause sist, og vi likte den svært godt direkte. Ble altså sittende bom fast i kulissene i et løp som kanonen Viking Arrow vant. Er veldig kjapp i vei, og skulle Østre komme seg foran så kan fakta dette løpet være over om den ser ut som sist. Må bare prøves fra slike betingelser, og uten de helt store kanonene med i feltet! SPILLES!


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.